Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

Princi britanik - Michael e do Trepçën

Princi Michael me investitorë vizitojnë Trepçën

Nga më 04.06.2010 në ora 18:02
    Princi Michael i Kentit ka vizituar sot, së bashku me një grup investitorësh nga Britania, kombinatin “Trepça” dhe minierën e Stantërgut.

Princi është ndarë shumë i kënaqur me atë çfarë ka parë në horizontin e dhjetë në Stantërg, raporton Klan Kosova.

Ai ka thënë se kompani nga Britania janë duke shikuar mundësin e investimeve në fushën e minierave në Kosovë

Ndërsa menaxheri i kombinatit “Trepça”, Ferat Shala, është shprehur se me pak investime produktiviteti i minierave do të ishte shumë më i madh.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin

Princi është ndarë shumë i kënaqur me atë çfarë ka parë ...
    Po ai e di me mire se ai Shala kete miniere...E ka shfrytzu edhe ne kohen e titos ky.Po ti thuj ishalla kontraten ben me Kosoven.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Po ai e di me mire se ai Shala kete miniere...E ka shfrytzu edhe ne kohen e titos ky.Po ti thuj ishalla kontraten ben me Kosoven.
    JO ORE QFARE SERBIJE PO KU JA FUTE KY SERBISE

PRINCI MICHAEL: NE NË BRITANI RUAJMË NJË NDJENJË TË VEÇANTË PËR KOSOVËN

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, priti në një takim të përzemërt Lartmadhërinë e Tij, Princin Michael të Kentit.

03.06.2010

“Vizita jonë në Kosovë është moment i një krenarie të madhe. Ajo na mundëson të shohim çfarë mund të sjellim ne nga Britania në lëmin e investimeve në këtë vend”, tha Lartmadhëria e Tij, Princi Michael pas takimit me Presidentin e Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu.

Pa dyshim, vijoi Princi, ne në Britani ruajmë një ndjenjë të veçantë për Kosovën, siç e kemi dëshmuar me përfshirjen tonë direkte në vendin tuaj gjatë viteve të fundit.

http://www.president-ksgov.net/?page=1,6,1072

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Behgejt Pacolli dhe Princi Michael biseduan për investime në Kosovë

Behgjet Pacolli dhe Princi i Kentit, z. Michael, gjatë një shetitje nëpër Sheshin "Nëna Terese" në Qendër të Kryeqyteti

PRINCI DUKE SHETITURE NE SHESHINE (NENA TEREZE) NE PRISHTINE

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    JO ORE QFARE SERBIJE PO KU JA FUTE KY SERBISE

PRINCI MICHAEL: NE NË BRITANI RUAJMË NJË NDJENJË TË VEÇANTË PËR KOSOVËN

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu, priti në një takim të përzemërt Lartmadhërinë e Tij, Princin Michael të Kentit.

03.06.2010

“Vizita jonë në Kosovë është moment i një krenarie të madhe. Ajo na mundëson të shohim çfarë mund të sjellim ne nga Britania në lëmin e investimeve në këtë vend”, tha Lartmadhëria e Tij, Princi Michael pas takimit me Presidentin e Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu.

Pa dyshim, vijoi Princi, ne në Britani ruajmë një ndjenjë të veçantë për Kosovën, siç e kemi dëshmuar me përfshirjen tonë direkte në vendin tuaj gjatë viteve të fundit.
    Ishalla bre,si thua ti behet.Ama keta Anglezet jane te forte ne diplomaci...nuk i besohet fort fort...ndoshta t'ishte gjerman do i kisha besu, kshtu....

p.s. ta shohim a do viziton edhe beogradin

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546

Nga më 04.06.2010 në ora 18:02
    Princi Michael i Kentit ka vizituar sot, së bashku me një grup investitorësh nga Britania, kombinatin “Trepça” dhe minierën e Stantërgut.

Princi është ndarë shumë i kënaqur me atë çfarë ka parë në horizontin e dhjetë në Stantërg, raporton Klan Kosova.

Ai ka thënë se kompani nga Britania janë duke shikuar mundësin e investimeve në fushën e minierave në Kosovë

Ndërsa menaxheri i kombinatit “Trepça”, Ferat Shala, është shprehur se me pak investime produktiviteti i minierave do të ishte shumë më i madh.

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh kti Ferat Shales 700000 nona ja q... Po bash per ket pune ka ardh ky qen ne Stanterg. Shala e ka mbiemrin, por nga Drenasi eshte ky piun i Thaqit. Ky eshte demagogu me i madh qe ndonjehere ka punuar ne kete miniere.

Edhe minierat le ti shesin, e mandej u metet vetem ti heqin vizat e ta shprazin Kosoven. Hajnat e hajnave. Hajna e cuba brez pas brezi.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh kti Ferat Shales 700000 nona ja q... Po bash per ket pune ka ardh ky qen ne Stanterg. Shala e ka mbiemrin, por nga Drenasi eshte ky piun i Thaqit. Ky eshte demagogu me i madh qe ndonjehere ka punuar ne kete miniere.

Edhe minierat le ti shesin, e mandej u metet vetem ti heqin vizat e ta shprazin Kosoven. Hajnat e hajnave. Hajna e cuba brez pas brezi.
    Mo bre daja goni,mos ja shaj kete fare shalen,drifilonit... + i paska ardhe edhe nje princ i mahalles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Kurre s'ja kisha leju me marre Trepcen. Para ketij kete interesim e ka pasur edhe Wesley Clark, duan te na varferojne miqte a po e shihni

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    Kurre s'ja kisha leju me marre Trepcen. Para ketij kete interesim e ka pasur edhe Wesley Clark, duan te na varferojne miqte a po e shihni
    Po le ta marrin,se ne nuk kemi mundesi investimi,jemi te varfer,trepcen edhe ne kohen e titos e kane shfrytzuar anglezet...po ti thuj,ishalla shkojne lekt Kosoves,e mos te shetisin xhepat se....keta ne foto qe i pashe mozomakeq,hajne pas hajni....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin

Shaje DAJA-GONI ti veq shaj nashta shlirohesh se iden se kame kush esht ky FERAT SHALA...

Edhe une jame kunder shitjes se TREPQES mirpo nje investime nga jasht per rivitalizimin dhe aktivizimin e TREPQES eshte mese i nevojshem

Ndoshta TREPQA kurre me nuke mundet ti punsoje 22.000 puntore sa kishte para vitit 1990 .

Mirepo ne rrethana te reja TREPQA mund ti punsoj 10.000 puntor te rinje dhe kjo do te thot shum per kosoven nje akte i tille do ta nderronte ter strukturen dhe gjendjen ekonomike qe ka sot kosova

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •