Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    I lumt !

Keshtu duhet te veprojn te gjitha fshtatrat dhe qytezet shqiptare : Ti shkëpusin çdo lidhje me sllavët maqedonas !

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    bravo
    bravo

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Mos beheni qesharake: i lumt keni thene!!!
    Po bre vellezer ne UCK nuk kishte ushtare , vetem komandante andaj edhe erdhi deri ketu duke u sjelle secili si autoritet qe nuk respekton nje autoritet tjeter.
    Keshtu duke u vetpercare dhe duke kerkuar gjithmone fajin tek tjetri dhe jo tek vetvetja dhe personaliteti destruktiv kane mbetur te ndare dhe te vetmuar shqiptaret, ish luftetaret dhe per cdo dite presin te shpallin "zona te lira" dhe "shtete" mehallat dhe biles edhe shtepiat e veta.
    Eshte nje mjerim i vertete gjykimi shqiptar kaq i kufizuar, ku jemi katandisur,Maqedonia Shqiptare (Perendimore) eshte aq e vockel sa nuk eshte e vetqendrueshme si e pavarur, pra duhet platforme bashkuese jo ndarese, bashkim ky me Kosoven ose me Shqiperine si nje hap me afer per nje bashkim dhe per nje liri te vertete dhe te pergjithshme kombetare.
    Mentaliteti shqiptar i "unit", pra une dhe ska tjeter, mospranimi i autoritetit, mospranimi i te qenit "i dyti" a "i treti" , duhet te ndryshoje shpejt dhe hapi i pare per keto vese primitive ,pra joqytetruese ..hapi i pare pra eshte kritika konstruktive, me ndjeshmeri dhe jo aplaudimi, se keshtu me aplauze dhe me lavdata jane duke perfunduar te gjithe ushtaret me falni te gjithe komandantat neper varre dhe lapidare.Asnje komb normal ne kete kohe moderne,nuk e don vendin me varre dhe lapidare, njerezit duhen te gjalle per vetveten dhe per shoqerine.
    Ne i nxisim, ne i aplaudojme dhe ne nuk ju tregojme kur jane shume dallash, me ne fund ne jemi pjese e nje kortezhi te pafund vajtues ,per luftetarin dhe per kombin.
    Ta nderpresim kete cikel vetvrases dhe te nisim te mendojme si njerez,pra si komb normal.
    Te shpallish cfardoqoft duhet te kete logjike dhe mbeshtetje realizimi dhe qendrimi , mos luani me ngjenjat e injorances ,ne e shpallem nje Iliride biles shume legjitime se e beme me Referendum shqiptar,c'u be??? tek ne cdo gje behet krye ne vehte qe te thote dikush se une e bera dhe me pastaj asnje nuk thote se une e hengra ate qe bera!!!
    Referendumi qe u be ,edhe sot eshte valid po te jene normal ata qe e nisen,dhe eshte shume legjitim dhe Ilirida mund te jetesohet -perfundimisht !
    E dua Xhezahirin te jete gjalle dhe shendoshe per mua , per familjen dhe per gjithe Iliriden, nuk e dua ne permendore.
    I deshiroj shendet dhe mireqenje familjare Xhezes , shpresoj mos ta gjeje asnje gje kete luftetar te Ilirides.

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 05-06-2010 më 08:19
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Budalleqet e shqiptareve nuk jan duke marre fund por duke u shtuar dita dites. Sot ne kete treve, neser ne tjetren, pasneser ne te treten, per te vazhduar peseri nga e para.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    te bente vaki te vinte serbi greku apo italiani ne atdheun tim , ne qytetin tim , ne lagjen time , dhe ne shtepine time , une jo vetem qe do shpallja mini republika si kjo qe ka shpallur ky buure shqiptar , por do beja edhe me shume se kaq , do luftoja , do luftoja me mish e me shpirt qe te isha zot i vet ne lagjen time , ne shpine time .

po ju jap nje rast ;
    para disa vitesh shkova ne shqiperi pasi kisha munguar shume vite dhe sic po pija kafene me nje kafene vjen nje patrulle policesh katundare dhe me pyet per identifikimin ,
    nuk me njihnin dhe nuk me kishin pare ne ne lagje , por kete kontroll e b enin me shume per pordhe sesa per zbatim te rregullave ,

u thashe policve qe une kam lindur e ritur ktu dhe nuk me kerkon askush dokumenta , dhe ju nuk me njihni se keni zbrite nga fshati dhe keshu mos e sgjasni por shkoni e gjeni hajdute e kriminele dhe mos me ndiqni mua .

por ata e vazhdonin akoma muabetin edhe pasi pronari i kafenes u tha qe isha banor i asaj lagje dhe se isha qytetar i rregullt , por vecse isha ne emigrim dhe nuk jetoja ne shqiperi , por jo ,policet vazhdonin akoma derisa mu desh ti shaja , ti fyeja dhe te perleshesha me ata , dhe keshtu u futa ne nje telash , po ia vlente barra qirane , pasi u dhashe nje dru te mitre atyre policave ,
    si perfundim ,
    askush nuk duhet te behet zot dhe komandat ne lagjen qytetin dhe atdheun tim , se ia qeroj koken dhe ia heq skallpin e kokes .

bravo bravo , mire po ia keni bere ju shqiptare ne maqedoni .

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    mos e diskutoni me gjate kete teme..vete komandant hoxha ( sa shume komandante ka nxjerre populli shqiptare ) e ka pergenjeshtruar lajmin e botuar ne FT..keshtu qe nuk ja vlen te diskutohet me gjate kjo genjeshter...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga bili99 Lexo Postimin
    Mos beheni qesharake: i lumt keni thene!!!
    Po bre vellezer ne UCK nuk kishte ushtare , vetem komandante andaj edhe erdhi deri ketu duke u sjelle secili si autoritet qe nuk respekton nje autoritet tjeter.
    Keshtu duke u vetpercare dhe duke kerkuar gjithmone fajin tek tjetri dhe jo tek vetvetja dhe personaliteti destruktiv kane mbetur te ndare dhe te vetmuar shqiptaret, ish luftetaret dhe per cdo dite presin te shpallin "zona te lira" dhe "shtete" mehallat dhe biles edhe shtepiat e veta.
    Eshte nje mjerim i vertete gjykimi shqiptar kaq i kufizuar, ku jemi katandisur,Maqedonia Shqiptare (Perendimore) eshte aq e vockel sa nuk eshte e vetqendrueshme si e pavarur, pra duhet platforme bashkuese jo ndarese, bashkim ky me Kosoven ose me Shqiperine si nje hap me afer per nje bashkim dhe per nje liri te vertete dhe te pergjithshme kombetare.
    Mentaliteti shqiptar i "unit", pra une dhe ska tjeter, mospranimi i autoritetit, mospranimi i te qenit "i dyti" a "i treti" , duhet te ndryshoje shpejt dhe hapi i pare per keto vese primitive ,pra joqytetruese ..hapi i pare pra eshte kritika konstruktive, me ndjeshmeri dhe jo aplaudimi, se keshtu me aplauze dhe me lavdata jane duke perfunduar te gjithe ushtaret me falni te gjithe komandantat neper varre dhe lapidare.Asnje komb normal ne kete kohe moderne,nuk e don vendin me varre dhe lapidare, njerezit duhen te gjalle per vetveten dhe per shoqerine.
    Ne i nxisim, ne i aplaudojme dhe ne nuk ju tregojme kur jane shume dallash, me ne fund ne jemi pjese e nje kortezhi te pafund vajtues ,per luftetarin dhe per kombin.
    Ta nderpresim kete cikel vetvrases dhe te nisim te mendojme si njerez,pra si komb normal.
    Te shpallish cfardoqoft duhet te kete logjike dhe mbeshtetje realizimi dhe qendrimi , mos luani me ngjenjat e injorances ,ne e shpallem nje Iliride biles shume legjitime se e beme me Referendum shqiptar,c'u be??? tek ne cdo gje behet krye ne vehte qe te thote dikush se une e bera dhe me pastaj asnje nuk thote se une e hengra ate qe bera!!!
    Referendumi qe u be ,edhe sot eshte valid po te jene normal ata qe e nisen,dhe eshte shume legjitim dhe Ilirida mund te jetesohet -perfundimisht !
    E dua Xhezahirin te jete gjalle dhe shendoshe per mua , per familjen dhe per gjithe Iliriden, nuk e dua ne permendore.
    I deshiroj shendet dhe mireqenje familjare Xhezes , shpresoj mos ta gjeje asnje gje kete luftetar te Ilirides.

me nderime,
    bili99
    ke folur tamam o vlla ,duhet te nje deshire nje qellimi nje bashkimi dhe jo te ndare por te bashkuar duke bashkepunuar me njeri tjetrin
    duke luftuar me politike dhe me armet duke i kercenuar shkerdhatat e felliqur .

por fatkeqesisht shqiptari i han koken njeri tjetrit .kshu me ka thene nje burre nga tepelena, qe ua qiti friken ne palce grekerve dhe ua mbarsi femrat grekeve .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •