Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Bobo, psikopatet e dreqit na e prishen imazhin kudo! E dini se qe kur ai shqiptar psikopati vrau 6 vete ne Finlande, finlandezet kane frike te marrin ne pune nje shqiptar dhe nuk duan te kene te bejne me nje shqiptar? Dhe deri para ketij krimi ekzistonte mendimi qe shqiptaret vetem punojne, dhe jane njerez te urte. Shihe tani cfare imazhi e frike do te krijohet ne Belgjike. Sidomos pas dyndjes se Belgjikes nga shqiptare nga Maqedonia qe kerkonin azil, dhe ksaj vrasjeje, kush e di cfare reagimi do te kete Belgjika ndaj heqjes se vizave per Shqiperine.
    Kshtu ndodhin kure nji shqiptar, nji shqiptar i qenefit merr rreh 30 paga mujore e tjetri shqiptare m,err30 me pak ,bredhe neper kontejner per te mbledh letra se do i vie shpejt dimri e ato do i shfrytzoi per ngrohje.Shqiptaret fajin per fatkeqsin e tyre ta kerkoin ktu.... se as brukseli as boni nuk do qajn hallin e tyre.Me keqardhjen shpirtrore kom ardh te nji e vertet se as para e as ne te ardhmen nuk ishim e nuk do jemi nji popull i drejt qe e do punen e qe respekto puntorin qe respekto humanizmin qe puno per komb e vatan .Ata qe iken iken as me kush si permend as nji salavat tua kendojn.Fajin e kemi vet sa thenja nji gjarper qe sme ha mua jetoft ter jeten po ai gjarper po futet kasoll em kasoll.Deri sa nuk i vje keq nji qeverie e nuk skuqet fare per gjith kto te kqia qe i solli popullit te vet e deri sa nji popull hesht e stento ta ndryshoi gjendjen e tij veshtire se do jetojm ne kembet tona .Une se kom hallin tim Kom punuar ter jeten i kom then Kti shpirtit tim kshtu e ke po gjete me mire ik >edhe per femijet e mij kom krijuar aq kapital sa sigurisht me mire nuk do jetojn gjysma tjeter e shqiptarve.Ky rast do e lidhsha krejt me shqiptarizmen ton te pa shqiptarizem po me nji ma shum si magjupizem .Sa per imazh mose u brengos se as nji her nuk e kemi pas .Kure i joti te debon i huaj ste perqafon....Sa per rastin e Finlandes une jom i njohur ne detaje dhe shqiptari kure e jep fjalen duhet mos me i ren pas.Ka njeriu ne jet ca gjera qe skaperdihen .sa per rastin e finlandes as nuk turprophem po ndihem krenar e krenar do ndihem shpresoi edhe per ket rastin e belgjikes. se kisha qellim te te kundershtoi thjesht nji sygjerim vllazror.Me te mira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 03-06-2010 më 13:10

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Shqiptaret njeher e pergjithmone duhet te mesohen te luftojne qe te jen te barabarte ne evrope dhe te daline nga kompleksi qe kane se si do te duken ne evrope dhe para evropianve para interesave te tyre te barabarta me te gjithe qytetaret tjer evropiane

Disa Shqiptaret duhet te shlirohen nga kompleksi i inferioritetit qe kane ndaje evropianve popujt tjere ne evrope qyshe moti do ti qonin ne hane keta gjykates dhe gjykata te cilat ka vite qe ne menyren me flagrante diskriminojn shqiptaret

i/e regjistruar Maska e Cim Tironsi
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Postime
    164
    http://www.repubblica.it/esteri/2010...tizia-4539574/

BRUKSEL
    Vrarë gjykatësi dhe sekretari në Pallatin e Drejtësisë

BRUKSEL - Një gjykatës dhe një sekretar u vranë në këtë mëngjes gjatë një seance në Pallatin e Drejtësisë në Bruksel. Ministri i Drejtësisë Stefaan belg De Clerck, i cili ka qenë atje. "Është hera e parë që ndodh një gjë e tillë dhe kjo është absolutisht e dramatike," shtoi ministri.

Fajtor është një njeri me origjinë shqiptare, i cili ka pranuar një dekret të ndarjes dhe kujdestarinë e fëmijëve ishte afruar së pari me një sëpatë sekretarit duke e goditur per vdekje dhe pastaj ti vëjë një armë kundër gruas, Isabelle Brandon, 61 vjet, duke e goditur atë në kokë. Tragjedia u zhvillua nën sytë e dëshmitarëve të shumtë, të cilët kanë terrorizuar ja kane mbathur ose janë fshehur. Vrasësi eshte larguar nga skena në drejtim të lagjes popullore Marolles, jo shumë larg nga gjykata.

Me ministrin, arriti në të shtënat edhe shefi i policisë në Bruksel, Guido Van Wymersch dhe kryetari i Gjykatës.
    Le opinioni sono come le palle: ognuno ha le sue

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Ky shqiptari ishte nga te Edit apo te Sales...................
    Ky ishte viktim e te dy hajnav e faqezive ,e e... shum faqezive tjer shqiptar,.PO te kishim nji Faik konic ta kishim nji Nol apo nji Hasan Prishtin, kure sot nga faktori i jashtem kemi duart e lira ta ndertojm ardhmerin ton kjo ardhmeri na duket me e zumt se mjegulla .Ka pasuri toka shqiptare te jetonim ne shqiptaret si mbreter e jo skllever te Evropes.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    .Sa per rastin e Finlandes une jom i njohur ne detaje dhe shqiptari kure e jep fjalen duhet mos me i ren pas.Ka njeriu ne jet ca gjera qe skaperdihen .sa per rastin e finlandes as nuk turprophem po ndihem krenar e krenar do ndihem shpresoi edhe per ket rastin e belgjikes. se kisha qellim te te kundershtoi thjesht nji sygjerim vllazror.Me te mira.
    Krenar qe vrau 6 njerez qe thjesht po shikonin jeten e tyre? krenar qe tani kur ti u thua qe je shqiptar, menjeher mendojne se si te ikin e tmerrohen nga frika se mos i vret a ua pret koken?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    pa marre parasysh se si ndodhi rasti kjo dhe 2 vrasjet/therrjet/ qe ndodhen keto dite dhe shume te tjera qe dalin ne faqet e te perditshmeve informative nuk na bejne nder dhe eshte kohe e fundit qe ne ket drejtim te behet diqka sidomos me humbjen e jeterave te te mitureve siq ndodhi ne Gjilan por edhe ne Skenderaj .,,

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Vrasjet në Bruksel, autori dyshohet të jetë shqiptar?

Një gjykatëse dhe një kancelar në Bruksel janë vrarë me armë zjarri nga një person që dyshohet të jetë shtetas shqiptar, i cili është hakmarrë për vendimin e dhënë në dëm të tij disa ditë më parë.

Autori i krimit të ndodhur paradite në Pallatin e Drejtësisë në Bruksel dyshohet të jetë një shqiptar, raporton gazeta franceze Le Monde në faqen e saj online, duke iu referuar të dhënave paraprake të ngjarjes.

Ngjarja e rëndë ndodhi të enjten, ndërkohë që lajmi është bërë publik nga disa media të huaja. Mediat e komentojnë krimin si pasojë të pakënaqësisë së autorit ndaj vendimit të gjykatësit.

"Një gjykatëse dhe një referent u qëlluan në sallën e gjyqit, në zemër të kryeqytetit belg. Një person hyri në sallën e gjyqit, qëndroi aty e pastaj në fund të seancës qëlloi nga afër me armë gjykatësen dhe kancelarin e më pas u largua", shkruan Le Monde, duke cituar ministrin e Drejtësisë. /Shekulli/Telegrafi/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    E cuditshme , si gjithmone ne do bejme buje me kshu lloj makabritetesh .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Krenar qe vrau 6 njerez qe thjesht po shikonin jeten e tyre? krenar qe tani kur ti u thua qe je shqiptar, menjeher mendojne se si te ikin e tmerrohen nga frika se mos i vret a ua pret koken?
    Nuk ishte te friksohen tjeret nga ne po thjesht nuk luhet me ndjenjat e njeriut .Kure tjert te trajtojn si kafsh atyre u duhet denimi edhe me i rend se kafshve.Ibrahimin e kom familjar .Po te kishgte shum Ibrahima Kosova do silleshin bota ndryshe me ne. Se ke iden o gjabn gjan per at rast andaj lere ket histori qe per mua esht e dhemshme po krenare.....Ata qe e vran ne shpirt Ibrahimin , Ibrahimi ua kthej dy fish. Ti marshin te ligat ata derra at qe e kerkuan e gjeten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 03-06-2010 më 16:33

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga kleos Lexo Postimin
    E cuditshme , si gjithmone ne do bejme buje me kshu lloj makabritetesh .
    Ajo qe eshte me e cuditshme eshte perkrahja qe bejne nje pjese e Shqiptareve ketyre krimeve.

Padrejtesira ndodhin kudo.
    Cfare padrejtesie mendonte ai se ishte bere ndaj tij ?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •