Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    katastrofe per fate te keq vec na ka dale zeri per te keq a thua a do te behet nje dite qe mos te ndodhin kesi gjera te pahijshme prej popullit tone.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    vete e ka per te paguar ky, ka rrezik qe po e ka kapen do ta kthejne ne Shqiperi

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Nuk ishte te friksohen tjeret nga ne po thjesht nuk luhet me ndjenjat e njeriut .Kure tjert te trajtojn si kafsh atyre u duhet denimi edhe me i rend se kafshve.Ibrahimin e kom familjar .Po te kishgte shum Ibrahima Kosova do silleshin bota ndryshe me ne. Se ke iden o gjabn gjan per at rast andaj lere ket histori qe per mua esht e dhemshme po krenare.....Ata qe e vran ne shpirt Ibrahimin , Ibrahimi ua kthej dy fish. Ti marshin te ligat ata derra at qe e kerkuan e gjeten.
    JO more, dhe per ndjenja del e ben masaker he? Sa shqiptare kane luajtur me ndjenjat tona, mos duhet te dalim tani neper rruge e te vrasim cdo shqiptar qe shohim? Shyqyr qe Kosova ka me pak persona si ai vrases se do te kishte mbete gjithmone nen terrorin serb.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    keta evropianet behen idiota neper gjukata koheve te fundit

ketu ne gjermani nje idiot mori jeten e nje femije nje gruaje dhe nje plake shqipe nga kosova

edini sa e kan denuar 1 vjet bur dhe 4 vjet marje te patent shoferit,se ka ber aksident dhe kinse ka qen i pire

keto raste nuk jan te mira,disa thon mir ua ka be,nuk esht edhe mir se ne humbim imazhin tone dhe te huajt na shofin me nje sy te keq,mirepo ku me dit i shkreti ca halli ka pas
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Masakra në Bruksel: Autori s’është shqiptar

Autori që kreu masakrën të enjten në gjykatën e Brukselit ku mbetën të vrarë një gjykatëse dhe një kancelar nuk është shqiptar. Lajmi konfirmohet për TVNews24 nga Policia e Shtetit Shqiptar që pohon se autori ka qenë një shtetas i Iranit.

Të enjten, një gjykatëse 65 vjeçare dhe një kancelar u qëlluan për vdekje brenda godinës së gjykatës, në qendër të kryeqytetit belg, ndërsa u dyshua fillimisht se autori është një shtetas shqiptar. Sipas gazetës franceze “Le Monde”, një shqiptar i zhgënjyer nga vendimi i gjykatës ka vrarë me armë zjarri një gjykatëse femër dhe një kancelar, të enjten rreth orës 11:15 zjarri gjatë një seance gjyqësore.

Ministri i Drejtësisë, Stefan Deklerk tha se gjykatësja femër 61 vjeç dhe një kancelar u qëlluan me armë zjarri gjatë një seance gjyqësore. Ministri i cili e cilësoi aksidentin si “të tmerrshëm”, tha se është hera e parë në historinë gjyqësore të Belgjikës që një gjykatës vritet në mes të një seance gjyqësore.

Mediat thanë gjithashtu se përgjegjësi është larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes duke i mëshuar faktit se kjo është hera e parë në historinë gjyqësore të Belgjikës që një gjykatës vritet në mes të një seance gjyqësore.

Por të premten pas interesimit disa orësh me autoritetet e Brukselit, Policia e Shtetit bëri të ditur se autori i masakrës nuk ishte shqiptar por një iranian. /BW/

fshine temne.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ndoshta ka pas te drejt vrasesi??

Kjo bot ka plot montazhe dhe shqiptari nuk i do keto photoshope qe behen ne sistemin e drejtesis.

Askush per qejf dhe pa faj nuk te vranë
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Iranian paska qen!! oh fisnik djali!

Të ka verbu feja ty
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Të ka verbu feja ty
    Lol ne fakt e lexova vetem temen kryesore dhe nuk e lexova postimin tend te fundit.

Mirpo pasi qe doli postimi interesant dhe qe vlen edhe per raste te tjera te ngjajshme le te qendroj aty se mire po duket
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Të ka verbu feja ty
    ku e lexove iranian?
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    E kush ishin ata kastraveca gazetare qe mezi priten me thene se ishte shqiptar?!!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •