katastrofe per fate te keq vec na ka dale zeri per te keq a thua a do te behet nje dite qe mos te ndodhin kesi gjera te pahijshme prej popullit tone.
katastrofe per fate te keq vec na ka dale zeri per te keq a thua a do te behet nje dite qe mos te ndodhin kesi gjera te pahijshme prej popullit tone.
vete e ka per te paguar ky, ka rrezik qe po e ka kapen do ta kthejne ne Shqiperi
keta evropianet behen idiota neper gjukata koheve te fundit
ketu ne gjermani nje idiot mori jeten e nje femije nje gruaje dhe nje plake shqipe nga kosova
edini sa e kan denuar 1 vjet bur dhe 4 vjet marje te patent shoferit,se ka ber aksident dhe kinse ka qen i pire
keto raste nuk jan te mira,disa thon mir ua ka be,nuk esht edhe mir se ne humbim imazhin tone dhe te huajt na shofin me nje sy te keq,mirepo ku me dit i shkreti ca halli ka pas
Jetë e rëndë.......!!!
Masakra në Bruksel: Autori s’është shqiptar
Autori që kreu masakrën të enjten në gjykatën e Brukselit ku mbetën të vrarë një gjykatëse dhe një kancelar nuk është shqiptar. Lajmi konfirmohet për TVNews24 nga Policia e Shtetit Shqiptar që pohon se autori ka qenë një shtetas i Iranit.
Të enjten, një gjykatëse 65 vjeçare dhe një kancelar u qëlluan për vdekje brenda godinës së gjykatës, në qendër të kryeqytetit belg, ndërsa u dyshua fillimisht se autori është një shtetas shqiptar. Sipas gazetës franceze “Le Monde”, një shqiptar i zhgënjyer nga vendimi i gjykatës ka vrarë me armë zjarri një gjykatëse femër dhe një kancelar, të enjten rreth orës 11:15 zjarri gjatë një seance gjyqësore.
Ministri i Drejtësisë, Stefan Deklerk tha se gjykatësja femër 61 vjeç dhe një kancelar u qëlluan me armë zjarri gjatë një seance gjyqësore. Ministri i cili e cilësoi aksidentin si “të tmerrshëm”, tha se është hera e parë në historinë gjyqësore të Belgjikës që një gjykatës vritet në mes të një seance gjyqësore.
Mediat thanë gjithashtu se përgjegjësi është larguar menjëherë nga vendi i ngjarjes duke i mëshuar faktit se kjo është hera e parë në historinë gjyqësore të Belgjikës që një gjykatës vritet në mes të një seance gjyqësore.
Por të premten pas interesimit disa orësh me autoritetet e Brukselit, Policia e Shtetit bëri të ditur se autori i masakrës nuk ishte shqiptar por një iranian. /BW/
fshine temne.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Ndoshta ka pas te drejt vrasesi??
Kjo bot ka plot montazhe dhe shqiptari nuk i do keto photoshope qe behen ne sistemin e drejtesis.
Askush per qejf dhe pa faj nuk te vranë![]()
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Iranian paska qen!! oh fisnik djali!
Të ka verbu feja ty![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
E kush ishin ata kastraveca gazetare qe mezi priten me thene se ishte shqiptar?!!!
Krijoni Kontakt