Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Është shumë e vështirë të mundohesh të gjesh disa fjalë për të ngushëlluar atë nënë.Çdo kush nga ne e di që pak na sëmuret fëmija dhe jo vetëm që alarmohemi por edhe shqetësohemi shumë.E në këto rastin e kësaj nëne,dhimbja është e shumfishtë.Jeta u tregua e egër me atë por duhet të jetojë.Së pari, për të sjellë në jetë një fëmijë tjetër,gjë që do mbushë sado pak me gëzim zemrën e saj.Së dyti,sepse shumë të tjerë e duan shumë e shumë.Së treti,sepse ajo dhe çdo kush nga,është e pafuqishme për të "ndrequr" atë që ndodhi.Gjithsesi, është e vështirë në këto raste të gjesh dy fjalë.
    Ngushëllimet e mia për humbjen e fëmijës dhe do jem i lumtur nëse këto rreshta do shërbejnë qoftë edhe për një fije ngushëllim!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    thuaji se engjejt zoti i merr prane vetes para kohe , nuk i len te torturohen ne kete bote te ndyre
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 03-06-2010 më 11:03

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Është shumë e vështirë të mundohesh të gjesh disa fjalë për të ngushëlluar atë nënë.Çdo kush nga ne e di që pak na sëmuret fëmija dhe jo vetëm që alarmohemi por edhe shqetësohemi shumë.E në këto rastin e kësaj nëne,dhimbja është e shumfishtë.Jeta u tregua e egër me atë por duhet të jetojë.Së pari, për të sjellë në jetë një fëmijë tjetër,gjë që do mbushë sado pak me gëzim zemrën e saj.Së dyti,sepse shumë të tjerë e duan shumë e shumë.Së treti,sepse ajo dhe çdo kush nga,është e pafuqishme për të "ndrequr" atë që ndodhi.Gjithsesi, është e vështirë në këto raste të gjesh dy fjalë.
    Ngushëllimet e mia për humbjen e fëmijës dhe do jem i lumtur nëse këto rreshta do shërbejnë qoftë edhe për një fije ngushëllim!
    Definitivja nuk ke çka i shton këtij postimi.
    Me respekt,

Valdet Shala

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Gjindu prane, ne keto momente prezenca jote eshte me e vyer sesa cdo fjale qe mund ti thuash.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Gjindu prane, ne keto momente prezenca jote eshte me e vyer sesa cdo fjale qe mund ti thuash.
    ...mir e tha s0ni...., sa ma shum shoqeroje , ja lehtson dhimbjen.

Ngushllime Familjes.

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    "Zoti u kujdest per voglushen dhe nanen e vet!"
    Kjo asht e vetmja lutje qe i baj Zotit sonte.

Dhimbja e nanes asht e madhe, por per hater t'asaj voglusheje duhet me u mbajt e fort...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Ne keto momente nuk di cte shkruash fjalet edhe fjalite jane shume te varfera
    keta njerez nuk duhet tju jepet e drejta te jetojne edhe te humbe jeten nje foshnje
    duhen te varin veten...
    Cfare ti thuash asaj nene?
    Kujtimin e saj per femijen ndihmon shume ne sherimin e plages te saj,shoqeria eshte nje ilac i vogel por shume i nevojshem.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Po më vjen keq ta them, por që në fillim kur e kam lexuar këtë postim më është dukur i pasinqertë dhe falso. Prandaj prita të mos shkruaja deri sot.
    Tani jam plotësisht i bindur se është qind për qind falso dhe ngjarje e trilluar, nga një amator.

Dhe mbi të gjitha kjo kërkoi ndihmën tonë, mendimin tonë, si nuk u kujtua një herë t'i falënderonte gjithë ata që i besuan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 03-06-2010 më 20:00
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jam gjendur ne nje pozite si kjo e jotja. Shkuam per ngushellim te nje prind qe i kishte vdek cuni 6 vjecar ne nje aksident. C'ngushellim mund ti jepnim korbes, pervecse heshtje, nje dore ne sup e lot ne sy. Fjalet jane te teperta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    E kuptoj se eshte dhimbje e madhe, mire po jo edhe per tu tranuar!

Ajo nene e Re le ta nise edhe nje tjeter!menjeher!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •