Nga pertesa e trurit, e ke fjalen!!
Po te te besoj diēka dhe po ta them ne vesh:"Ai zotnia qe une kam parafrazuar aty me lart, kur fliste per "rrypa" e "pyka", e kishte fjalen per ty dhe Explorer, Disa dhe shoket e juaj".....shhhhhtttt, mos ia thuaj kujt...
P.S.Une jam filozof, i nderuar, edhe pse ju dukem si i tille.....e kap dot??!!
Jarigas
Jariga, une nuk thash qe jam filozof, por si cdo njeri qe mendon dhe lexon kam te drejten te filozofoj sic e kane te gjith ata qe kane deshiren e mire per tu thelluar ne dije dhe hulumtuar mbi ceshtjet e ksaj jete qe jetojm duke e pare secili nga kendveshtrimi i tij. KU qe qendron problemi jot ketu, nuk e kuptoj...?
Nga shume besimtar te cilet nuk jane antare kte ktij forumi, por megjithate kam pare dhe 2-3 shkrime te bukura te 2-3 antareve besimtare ktu ne forum te cilet nuk i mbaj mend tani me nick-name. Tani ti kerkon t'i gjej nje emer cilindrit tend apo si eshte puna...Me cilin besimtar ke patur nderin te debatosh nje teze filozofike, ti zotni??!!!
Nga cili cilinder e nxorre kete perfundim??
Po pra zoti kepucar nuk ka lidhje me te qenit besimtar ose jo, eshte teme filozofie e kam cituar qe ne fillim, ku e pe kontradikten ti qe te fliska vetem by7ha.Pra nuk paska me lidhje me te qenit besimtar??Je kontradiktor, zoti filozof!!
Ku eshte problemi yt ketu se akoma nuk arrij ta kuptoj.... ndonje gje per temen ke...?Dhe ti erdhe ta ndihmosh ne lodhjen kot te frymes??!!Tamam filozof....
Arrogant je ti qe nuk merresh me temen por merresh me menyren e te menduarit tim duke bere kritika kot me kot. Arrogant eshte nje injorant qe kerkon te injoroj dijen dhe mendimin perparimtar te tjetrit duke ngelur i ngujuar ne balten e mangesise se tij dhe qe perpiqet te shfaq superioritetin fals duke bere kritika ne ajer pa lidhje me asgje, sic ke bere ti ne kte rast.Arroganca jote, ia kalon shume verberise se atyre pykave...!
Vertetove pikerisht se kisha te drejt kur fola per rrypa e pyka..... Mbrojtja me e mire kur nuk ka pergjigje pyka eshte sulmi ndaj te tjetrit me te njejten menyre sepse nuk eshte i afte te kete mendimin e tij dhe perdor bumerangun fals.Perfundimisht, hyre te besh pjese ne radhet e "pykave" dhe "rrypave"....te lumte!
Po prap e njejta gje, nuk eshte faji im qe ti nuk arrin dot te supozosh te anasjellten.Dhe nese supozojme te kunderten????
Hahaha sa gallate qe ke... po mire pa na thuaj se sa lloj besimesh jane se ne shkolle kto 2 lloj besimesh ne zot kemi mesur.Gabim, filozof injorant!
Po e kam dhen pra pergjigjen se na shpife kancerin o kokrra e injorances...Po pergjigjen ku e ke, filozof???!!![]()
Po ta citoj prap:
Eshte thjesht nje "por" sepse e keqja vjen nga vet ata (njerezit) ngaqe nuk e kane persosur akoma ndergjegjen.
Ps: Une anoj nga ateizmi, nuk kam pse te mbaj pergjegjesi qe te pergjigjem ne mbrojtje te zotit.
Tani ose ik e bej cicin ose bujrum dhe diskuto per temen dhe do mundohem dhe une te te respektoj nese ti merresh me temen dhe jo me personalitetin tim.
Si thua, mire e kam lexuar??!!!Postuar mė parė nga morrison
Jarigas
Ore ti jariga paske qene kalama by7he... pse i pret fjalet si ta ka qefi?
ja ca kam shkruar:
Pjesen me te zeza ti e ke pergjysmuar per te nxjerre ato konkluzionet e tua idiote. Pas pjeses me te zeza kam shkruar dhe arsyen pse.te pakten kta besimtaret e forumit qe kane nje nivel shume te ulet bagazhi filozofik sepse nuk kane denjuar kurre qe te hulumtojne gjekundi pervec hytbeve qe mbajne imamet apo mesimet e prifterinjve
Sa vjec je pash nerin se me duket se po humbas kohen me kalamajt e tetvjecares, por paske qene dhe kalaman i keq se nuk ta ka qejfi qe te mesosh nga te te tjeret, por dashke te hiqesh gjithmone si i zgjuar duke manipuluar dhe shkrimet e te tjereve.
Po nuk ke gje pe te thene per temen leri me mire kto chit chatet dhe me mire lexo mbase meson dicka. Haesh kot me mua se nuk jemi te nje rangu.... te pakten kte ke treguar deri tani duke shtremberuar 2 here fjalet e mia.
Me mire rri lexo se mbase nxe dicka. hajt shnet dhe mos shkruaj me budalleqe....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga morrison : 18-07-2010 mė 17:27
Pfffffffffffffffff..
jo nga pertesa e trurit..
por nuk i jap zor shumm
shnet e shendet
qdo fjali ne fillim duhet te filloj me shkronje te madhe apo jo jarigito per mu eshte kunderta(per arsye te perteses), tash ku qendron problemi pertes truni apo, apo, apo??
jo vetem ti qenke njesh ketu, vazhdo jepi zor me shume qe te tregohesh me filozof..
...ose ose ne fillim te kesaj fjalie duhet te trus Alt135 qe te me del shkronja "ē" a po jo jarigito??
qe te ju tregoj te tjerve se une di te bej dallimin mes shkronjes "q" dhe "ē"
po tash e kape ti apo jo??
eshte kjo nga pertesa trurit??
si thua ti ta fus ne tru me dhun ty se nuk po kuptojshe??
jarigito une jam modest... jo sikur ti..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xherir : 18-07-2010 mė 17:49
Pse nuk e leni rehat Jargen ? Ai vetem ben si i mencur, asgje me shume
Krijoni Kontakt