Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po une kam nje pershtypje tjeter, se Shqiptaret(nga gjitha trojet) po e mbrojn ket lloj sekti me Fanatizem.

Ju pershendes nga Zemra
    Mire te tha ai miku me siper. Ka plote nga shqiptaret muslimane qe s'ju rruhet per Allahun asnje pike.

Nuk eshte problemi tek arabet, as tek feja, dhe asku tjeter. Problemi eshte tek mosarsimimi i njerezve tane. Te gjithe lindim si "fleta te pashkruara" dhe me kohen mbushemi me vlerat perkatese. Nese nuk gjen kush kohe dhe mundesi per te te mbushur ty si femij me vlera shqiptare, gjen dikush tjeter kohe e mundesi per te te mbushur me vlera fetare, arabe, kriminale, e tjera. Nese arsimimi shqiptar nuk gjen kohe, gjen arsimimi arabo-turk. Ketu eshte problemi me i madh, "beteja" arabo-shqiptare.

Pershendetje te perzemert edhe per ty.
    T'i marrte Islami te ligat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 03-06-2010 mė 04:40

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Shqiptaret kan vujtur shume, per ta mbrojtur nderin gjuhen dhe traditen e vete.
    Mos i falte Zoti ndoj Djal apo ndoj Vajze, shqiptare, qe do i beje gazep shqiptareve.
    Rilindasit po shihet se nuk kan thene kote;
    O ZOT RUJE SHQIPERIN NGA SHQIPETARET.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    O shqiptar qka jan keto tema palidhje,po nqs jan disa njerez qe i kendojne Bin Ladenit,nuk do te thote qe krejt muslimane jan te till.Mosni more se na mbytet me keto tema palidhje,si sju vjen turp te na quani anti kumbetare te gjithe muslimanve,vetem pse disa shqiptar e kendojne kete kenge,por ata nuk e perfaqesojne islamin o shqiptare,po lereni keto tema palidhje.

Ku jeni ju mederatoret hee,pse lejoni qe te hapen keto tema tendencioze dhe perqarese.phaaaaaaa qfare njerez!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Desha te them thjesh ti shikojm punet tona. E t“ngelim musliman se me par dhe ti clirojm vendet qe i kemi nen okupim te huaj.

E ata le t“shkojn ne ““gjihad““ kujt i Takon por jo ne shqipetart
    une nuk i perfshita t“gjith muslimanet se edhe une jam me kombesi shqiptar me fen musliman.

Sa i perket asaj perqindjes qe e fute, hmmmmm. Lezoj sa pergjegjje jane pro arabe.
    Se kinse kan ndertuar arabet nji aeroport dhe ne duhet t“behemi arab

Pershendetje te perzemerta

PS. jetojm ende me nje bote qe na lejohet te shprehim idet tona lirisht.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Edhe pse? aktualisht organizatat Arabe financojn te rinjt apo edhe disa familje, qe te praktikojn ket Fen e re muslimane ne Kosove si p.sh. nje vajz e re merr NE MAUJ 400 $ per tpraktikuar FEREGJEN, dhe te meshkujt MJEKERR dhe PANTOLLONA te shkurter siper ““Zogut““ te kembes.
    .

Kush te ka thene ty se i marrin nga 400 $ a??
    Ka prej ketyre me mjekrra dhe pantolla te shkurtuar qe dikush duhet te ju ndihmoj dhe ti thu se i marrin nga 400 $, mos fol palidhje ncnc nuk eshte larg logjikes kjo.
    Burri 1 X flet !

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ate qe kan arritur ta bejne Serbet dhe Greket , sigurisht qe arabet nuk mund te arrijn ta bejne
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Kush te ka thene ty se i marrin nga 400 $ a??
    Ka prej ketyre me mjekrra dhe pantolla te shkurtuar qe dikush duhet te ju ndihmoj dhe ti thu se i marrin nga 400 $, mos fol palidhje ncnc nuk eshte larg logjikes kjo.
    Jo jo Shpirt,

une kete teme e kam hap 6 muaj pasi qe mu ka bere nje ofert trishtuese.(Nuk kam qka diskutoj me nji person qe ka nikun Suhejbi)

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Jo jo Shpirt,

une kete teme e kam hap 6 muaj pasi qe mu ka bere nje ofert trishtuese.(Nuk kam qka diskutoj me nji person qe ka nikun Suhejbi)

Me duket se thu qe e ke hapur kete teme qe 6 muaj a po??

Ps. Une mundem me nje person te diskutoj edhe pse ka userin Hillirian emer afrikan apo amerikan lol .
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Nuk kemi shtet,sepse po te kishime shtet i kishim depertu te gjith ne avganistan,aty do ushtronin islamizmin.
    Jam shume i bindur qe keto pislleqe behen nga serbia,pra serbia i ka bler me para keta leshe palar

Mus u ngutni se ndoshta po nderrojne prape tani qe Turqia po del si lider ne boten islamike.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •