Close

Rezultati i Sondazhit: Dėshironi qė tė kthehet e panjohura?

Votues
16. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

13 81.25%
  • Jo

3 18.75%
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 70
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Nuk besoj se po te hapen 100 tema te tilla "e panjohura" do te ndryshoje mendje prandaj ju lutem respektoni vendim e saj. Personat qe largohen me deshire gjithmone mund te kethehen nuk eshte ky fundi. Personi shkaketar per kete gje eshte perjashtuar nga une para se keto dy tema te hapeshin, dhe para se te mesoja plaget qe ishin shkaktuar. Ashtu si ju, edhe moderatoret kane nje kohe te kufizuar qe mund ti perkushtojne forumit, prandaj jo gjithcka monitorohet ne kohe, mer nje pergjigje, apo nje mase. Nese jemi te gjithe te ndergjegjshem dhe duam te krijojme nje forum ku njerez si "e panjohura" te kene mundesine te shprehen, te respektohen dhe te mos largohen kurre, beni dhe ju pjesen tuaj duke raportuar mesazhet fyese, nje person problematik, nje person me disa emra.
    Kalofsh mire,
    Eduard Rusi
    Pa ma uru Ditelindjen e Panjohura se ka qare ka me prite jam tu ja ruajt torten

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Respekt per TY e panjohura , per gjithe anetaret-miq Tuaj , dhe gjithe dashamiret e artit dhe letersise shqiptare .
    MIRĖARDHĖSH!
    Ēaushi ---citim--Ajo permes artit te letersise shfaqi orgjinalitetin , brendesine , vuajtjen , mallin,dashurine dhe respektin per me te dashurit e saj .
    --edhe pse ishte -e panjohur-ishte e respektuar nė mesin tonė .
    Pėrshėndetje-- EPANJOHURA--

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mire ka bere qe ka ikur dhe votova qe te mos kthehet me , shoqeria virtuale ka qene diēka qe ka pasur nevoje per momentin dhe aq me mire qe ka dale nga kjo faze dobesie .

Ne forum gjen me teper postime te kota qe rradhiten pa fund e pa kuptim , secili me nga nje fiksacion te vetin sa nuk gjen dy vete qe me ane te shqipes te arrijne te komunikojne e te kuptohen .

Le te kaloje kohe me te bukura me njerez te afert , forumi eshte si rrote rezerve ndaj nje realiteti te zymte .

Gezohem per te qe ka vendosur te ike , le te gezoje jeten e vertete me mire .
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin

Sa shakator i madh o cuni gjynaf qe nuk eshte bo Klloun Cirku apo je ene nuk tregon ?!

Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    EdiR
    Shqiptar
    -----citim--
    Ashtu si ju, edhe moderatoret kane nje kohe te kufizuar qe mund ti perkushtojne forumit, prandaj jo gjithcka monitorohet ne kohe, mer nje pergjigje, apo nje mase. Nese jemi te gjithe te ndergjegjshem dhe duam te krijojme nje forum ku njerez si "e panjohura" te kene mundesine te shprehen, te respektohen dhe te mos largohen kurre, beni dhe ju pjesen tuaj duke raportuar mesazhet fyese, nje person problematik, nje person me disa emra.
    Pėrshėndetje -EdiR-- besoj se pas kėtij shkrimi ,epanjohura s'ka arėsye te mos shkruaj prap nė F.SH

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    votova jo.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Arben-30 Lexo Postimin
    Sa shakator i madh o cuni gjynaf qe nuk eshte bo Klloun Cirku apo je ene nuk tregon ?!
    Se mos me ke pyet ti edhe ste kam treguar une. Skam pse e fsheh, e kam pas deshire feminore qe te behesha klloun cirku, po sme eci se ska cirk ne shqiperi. Eshte enderr ne sirtar qe pret te realizohet.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    USA NR1--citim--Pa ma uru Ditelindjen e Panjohura se ka qare ka me prite jam tu ja ruajt torte

Deri sa tė kthehet epanjohura!!!!URIME VĖLLAZĖRORE -suksese dhe shėndet nė jetė(mė fal pėr vonesėn time)

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    USA NR1--citim--Pa ma uru Ditelindjen e Panjohura se ka qare ka me prite jam tu ja ruajt torte

Deri sa tė kthehet epanjohura!!!!URIME VĖLLAZĖRORE -suksese dhe shėndet nė jetė(mė fal pėr vonesėn time)
    te ne thuhet kurre nuk eshte vone faleminderit vella te uroj cdo te mira

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •