Me qellim qe mos te humbim njė anėtare te vlefshme te kėtij forumi me prestigj qe "ende mund te shpėtoj", kam hapur ketė Sondazh ti tregojmė se e ka vendin kėtu.
Po
Jo
Me qellim qe mos te humbim njė anėtare te vlefshme te kėtij forumi me prestigj qe "ende mund te shpėtoj", kam hapur ketė Sondazh ti tregojmė se e ka vendin kėtu.
Me respekt,
Valdet Shala
Pse cka eshte bere me te.
What goes around,comes around.
Pse ajo tema e pare nuk mjaftoi?
Mos e teproni tani. Nuk e largoi njeri te panjohuren. Iku me deshiren e saj. Ajo eshte e mirepritur te kthehet ne cdo moment.
Jo per gje por po ndihemi te ofenduar ne te tjeret qe s'na ka hapur njeri teme kur jemi merzitur e larguar per nje fare kohe.
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 02-06-2010 mė 17:50
Jo ne asnje menyre te mos largohet?Pse cfare ka ndodhur e panjohura?Prandaj pa lejen time ku do veje ajo?
Jo, mos te kthehet. Me mire te shijoje jeten reale, sesa ate virtuale.
ik ik, e mos u kthe me ktu. per te miren tende ta them.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nuk them qe e kane larguar, ky eshte sondazh , forumi eshte pėr te ndihmuar te largosh mėrzinė sidomos kur ke nevojė (e jo te largohesh), unė nuk kam qene aktiv shume ne kohen qe ti ose dikush tjetėr qe me ka lėne pėrshtypje eshte larguar. Normal eshte e drejte e secilit te vendos vet por edhe e anėtarėve te shprehin mendimin e tyre me VOTE.
Me respekt,
Valdet Shala
E pa njohura eshte larguar se e ka ofenduar nje Forumioste,por ka shume Forumista qe ja ndjejne mungesen.Prandaj duhet te kthehet.
<< Per nje plesht nuk digjet jorgani >>
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Valdet,
Sa per djeni, e panjohura eshte me mire larg prej ketu se sa ketu, edhe pse jam e sigurte qe do kthehet prape. Po te jesh gjithe kohen ne kompjuter, sado qe perpiqesh ta menjanosh futjen ketu, futesh te heqesh mendjen per ca minuta.
Na shiko ne te tjerat qe kemi hapur 20 tema lamtumire dhe ja ku jemi prape.![]()
E panjohura tha lamtumire se i tha dikush te shkoj te doktori? Po ne te tjerave qe na kane share nga stergjysherit, cfare duhet te benim? lol
Krijoni Kontakt