Close
Faqja 39 prej 41 FillimFillim ... 293738394041 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 405
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Gabimin me te madh qe e beri Lippi eshte se nuk veshi fanelen dhe te futet vet ne loje

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Po se luan pirlo dhe gatuzzo duhet te vi keq per pepinot ?!!!!
    Po Baggion mos e permend kot, se nuk mbahet mend me 1 vit qe ka luajtur me milanin !!!! Ndoshta ne kohen e 94 do isha dakort me ty, sepse ne ate periudh italia ka pasur pjesen derrmuese te milanit.
    Ndersa te vi keq per cannavaro ? per marchizio ? per pepen ? per krishito ? per montolivion ? per di natalen ? per giliardinon ?
    Pastaj mbi te gjitha duhet te kesh me simpati per hollandezet, sepse sado per emrat italian qe kishte..... milani i madh u be fal treshesh hollandeze : Van Basten, Gulit & Raikard.
    Keshtu mos u trego i pacip qe te hidhesh perpjet per pepinot duke goditur magjin e futbollit te Hollandes.

Pastaj mos harro qe : Cruyff dhe sote e kesaj dite ben ligjin tek Barcelona, eshte filozofia e Cruyffit te madh qe Barcelona vazhdon te ndjeki.
    Koeman nuk ka bere karrier ? Kluivert ? Overmans ? Cocu ? Franc De Bour ? Van Brocohst ?
    Ti s'kupton.Prandaj te thash qe ti simpatizon Hollanden sepse Te Barcelona kane lozur shume Hollandez edhe nuk te thashe qe s'kane bere karrjere.Kur u bera une me Milanin te gjithe hollandezet qe erdhen(Klujvert,Davids,Raizeger,Bogarde) desh rame nga katigoria ca ti simpatizoja une ata?Prandaj tu pergjigja edhe une pse simpatizoj Italine se atje kane lozur shume lojtare te Milanit.Kurse Une Hollanden nuk e simpatizoj sepse gjithmone hap kembet kur loz me Brazilin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Vjosa : 25-06-2010 më 19:42

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202
    kombetarja Italiane kurre me e dobet

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Lere Vjosa, se nje gjallese si ky, qe eksitohet nga poesia e futbollit ne kampionatin hollandez, eshte njohes i mire i artit!!!!!
    Eshte si me la kryt e gamorit.......
    Jarigas

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Mori fund kjo gje kot sa e vazhdoni, e dime te gjith qe ishte turp dhe do mbetet ne histori, ket gje e thane dhe vet lojtaret sikur ishin tifoza.

Italia duhet te shikoj perpara dhe Prandelli eshte trajneri i sakt per ta ri-organizuar dhe ri-ndertuar ekipin.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    4 here kampion bote!!!!
    Ekipi yt sa here e ka fituar Kavir????
    Kater here? Pse keni kaq qejf qe te fusni ne liste edhe ato dy Kupa te dh..... qe iu dha Ducja.
    Ekipi im?
    5 kupa.

Une nuk shoh futboll per Kupa. Kuptohet qe Kupa ka vlere po une nuk fitoj gje materiale pse fiton kupen ekipi "im".
    Une shoh futboll per SPORT dhe per SPEKTAKEL, dmth per kenaqesine qe te fal nje sport fizik dhe atletik sic eshte futbolli.
    Si rrjedhim, me shkaktojne perzierje zorresh qurravitjet italiane, simulimet dhe nderhyrjet anti-sportive.
    -

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga EnyaL Lexo Postimin
    Mos e ke pasur fjalen per Sllovaket ktu?? Se ne qorra nuk jemi e pam shume mire si mundoheshin te shtynin sa me shume lojen (bene edhe zevendesim ne sekondat e fundit) lol

Te rrime shtremet te flasim drejt Italia kete ndeshje duhet te dilte barazim edhe kte e dime te gjithe...Kujtoni se do ju zgjase shume Gjermania? apo Anglia?

Edhe ata qe nuk e duan Italine merziten per daljen e saj sepse pa Itali nuk ka ngjyra ky boteror..!!! As nuk ka per t pas najher

Shijojeni finalen ndoshta Sllovaki-Urugaj ahahahah

Itali jemi me ty ne momente te mira ashtu edhe ne te kqija
    Mua me pelqen ky humori "fol vete - qesh vete" (sidomos kur qesh duke qare) por nje gje nuk kuptova. Ankohen italianet se ua vonoi lojen Sllovakia??????
    Po vonesat e lojes jane shpikje italiane mor shoku i persekutuar.

Ti rri shtrember dhe flet shtrember. Italia eshte nje ekip i dh.... qe mire qe iku.
    Dhe sa per spektaklin ky eshte nje boteror i dhj... sepse eshte italianizuar. Loje me 8-9 mbrojtesa. Te hapin barkun.
    Sa per ato "shakate me kripe te Duces"sot Uruguaj-Korea e Jugut bene nje ndeshje te hajrit, me loje te hapur dhe me maksimumin e tyre.

Italia ne momentin e pare qe doli nga loja e vet tradicionale me 8 mbrojtesa e hengri sa krahu. Shani Lipin se nxorri ekipin e vertete te qurraveshe italiane.
    Ankoheni per "vonim loje" kur ju RRAHU Zelanda e Re dhe barazuat me penallti te SIMULUAR.
    Ekip legen.

Meqe ra fjala, u sherua ai Quagliarella?
    -

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Mua me pelqen ky humori "fol vete - qesh vete" (sidomos kur qesh duke qare) por nje gje nuk kuptova. Ankohen italianet se ua vonoi lojen Sllovakia??????
    Po vonesat e lojes jane shpikje italiane mor shoku i persekutuar.

Ti rri shtrember dhe flet shtrember. Italia eshte nje ekip i dh.... qe mire qe iku.
    Dhe sa per spektaklin ky eshte nje boteror i dhj... sepse eshte italianizuar. Loje me 8-9 mbrojtesa. Te hapin barkun.
    Sa per ato "shakate me kripe te Duces"sot Uruguaj-Korea e Jugut bene nje ndeshje te hajrit, me loje te hapur dhe me maksimumin e tyre.

Italia ne momentin e pare qe doli nga loja e vet tradicionale me 8 mbrojtesa e hengri sa krahu. Shani Lipin se nxorri ekipin e vertete te qurraveshe italiane.
    Ankoheni per "vonim loje" kur ju RRAHU Zelanda e Re dhe barazuat me penallti te SIMULUAR.
    Ekip legen.

Meqe ra fjala, u sherua ai Quagliarella?
    Ky eshte nenforumi i futbollit e jo i dominose .
    Pale na permend penalltite e playstation 1 .

Ke ngaterruar lagje o xhaje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Gabimin me te madh qe e beri Lippi eshte se nuk veshi fanelen dhe te futet vet ne loje
    Po ti jepje ti te dhena per armikun(kundershtarin sportiv) ai do fitonte!
    Se je Eksemplare ti per caste historike te kufomave!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-02-2010
    Postime
    51
    tani qe pashe kto skuadrat e sotme alla kore e jugut ,usa e ca jan kto me vjen akoma me keq qe Italia nuk kaloi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •