Close
Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 405
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Paraguay sikur deklaroi qe do i punonte zbor Italise, dhe ne fakt pritej qe ta bente Paraguay lojen, por mezi shkoj njehere ne porte e pati fati qe boni gol! 80% me 20% mbajtja e topit!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Ore poç, ishte ajo goditja e denimit mo? E pe si e gjujti topin me koke ai, me sy mbyllur? LOL
    Ishe mo, si e gjuajti topin me kokë? Me sy mbyllur eee?

Ai e fitoi duellin në ajër kundër dy lojtarëve të Italisë(Canavaro-s dhe De Rosi-t) ndërmjet të dyve kërceu dhe ja futi petllën sa krahu.

Goli i Italisë si u shënua? Del portjeri i Paraguaj duke fluturuar lol, kurse do e boksoj topin, dhe topi shkon tek këmba e De Rosi-t dhe hyn gol lol.

Jeni bo te gjithe eksperta mer jahu, nuk flitet mo me ju!
    A ka më eksperta se ju, goli i Paraguajt qe aksidentalisht, ndërsa goli i Italisë spektakolar!

Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    Ore karafil, fol mire ti.Me duket se ste ofendoi njeri,prandaj mati pak fjalet.
    Po ti pse u preke? Se ua shava dominimin e lojës në mesfushë?! lol
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366

Burri 1 X flet !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    A ka më eksperta se ju, goli i Paraguajt qe aksidentalisht, ndërsa goli i Italisë spektakolar!
    O zekthi!!!!
    Po goditja e denimit nga ku lindi goli i Paraguait, nga ku dreqin e shpiku ai albitri?????!!!!
    Kjo eshte domethenja e "aksidentalisht"......qarte?
    Jarigas

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Fat i mire per Italine pasi Zelanda e Re dhe Sllovakia dolen ne barazim dhe keta, keshtu qe i gjithe grupi me nga 1 pike

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Mos e thuj mer burre qe Iaquinta ishte me i dobti, se pastaj zemrohet ai tifozi i Juves qe s"merr" vesh nga futbolli.....aman kush e duron pastajjjjj
    As un nuk e di pse Lipi ma mbante ne loje ate Iaquinten, as Gilardino nuk beri asgje ne pjeslojen e dyte, derisa Rosi dhe Pepe shkelqyen, nuk ishim edhe keq mos te harrojme se Italia asnjehere nuk starton furishem, pastaj ne kombetare ka edhe nderrim gjeneratash te futbollisteve dhe kerkohet pune e madhe me te rinjet, jo rastesisht Lipi eshte ne krye te kombetares...

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    thekthi atje ishte derossi jo canavaro, te sugjeroj te vesh lente
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Camoranesin e kam pelqyer gjithmone si lojtar, por u bone 2 vjet qe e ka lene fubollin! Kur i teket 1 here ne vit lun mrekullueshem, ndeshjet e tjera del me te kuq ose ecen ne fushe. Flas per ndeshjet qe i bjen te luaj, se pothuajse gjithmone eshte i demtuar. Flas gjithmone per vitet e fundit!
    Iaquinta para dhe Pazzini mbrapa? E ke idene ca lojtari eshte Pazzini? Pazzin te luaj ne vend te numrit 10? hahahahaha ja ke fut komplet kot ketu!
    Ja ti hap edhe njehere veshet une .......cfare theee? lol

Pazzini edhe tek atalanta ate rol ka bere.
    Tek fiorentina po ashtu , me nje ndryshim te vogel , sepse skema e prandellit ishte 4-3-2-1 , pra i binte qe pazzini te lunte mbrapa tonit me ish-juventinit bojinov ne krahe. Ajo skeme ishte komplet e gabuar per pazzinin ,ndersa tek sampdoria ai luan me cassanon ne sulm , kesaj here duke qene me i avancuar se cassano. Problemi eshte se pazzini ka me shume teknike se iaquinta , edhe ka vizion me te madh ne fushe. Me koke seshte i mire sa iaquinta , keshtuqe sja vlen te luaje para iaquintes......i vetmi problem eshte se iaquinta ka deshire vet te leviz ne rajonin e mesfushes dhe sulmit.....thjesht lippi duhet tja mbushi mendjen te rrije me afer portes e pazzini mbrapa tij ........nga krahet le te rrije camoranezi me marchision dhe pirlo ne mes.......mbrapa pirlos rossi dhe mesfusha dhe sulmi formohet per bukuri.

Jam i sigurte qe ndeshjen e trete lippi ka per ta bere kete skeme ose ne 16 .

Eshte skema me offensive qe italia mund te beje nqs do te arrije diku.

Camoranezi nuk eshte se nuk do te luaje , mirepo eshte nje star qe vetem kur i detyrohet te luaje , luan.
    Dmth qe nqs seshte ndonje ekip i madh apo i veshtire per tu mundur , ai sjep maksimumin , pra e klasifikon kundershtarin sipas aftesise, e ne te njejten kohe e nenvlereson. Gjithmone ne ndeshjet e veshtira apo decizive , camoranezi ka lujt shkelqyeshem jo vetem per juven por edhe per italine.

Sa per demtimet eshte e vertete. Ka qene i pafat dy sezonet e fundit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 15-06-2010 më 16:35

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    ...pupupupupup....hala me Marchision dhe Iaquinten qy re!!!!!!
    Po ne cfar televizori i shikon ndeshjet ky mer lal?????
    Iaquinta qe lojtari me i dobet ne fushe ky thot qe me koke eshte me i forte se Pazzini!!!!
    Po s'lujti Di Natale dhe Quagliarella, s'ka spektakel.....dhe Pazzini sulmues i mirefillte!!
    Jarigas

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin

Po çi do?
    Jo se bënë ndonjë gje me Juventusin sivjet këto, e çuan të luaje në Europa League, e tani çfarë pret ti? Të ja zbardhin fytyrën Italisë në Botëror?! lol

Hahaha, sa të forta lexon këtu! Nëqoftëse goli që shënoi Paraguaj ishte aksidentalisht, atëher çfarë ishe goli që shënoi Italia?! Spektakolar hë? haha

J.
    Po pra ci deshem edhe 4 vite me pare , ama i dhuruan BOTERORIN italise. 6 kishim edhe kampionatin e pare ne ekip .

Perfunduam aty ku perfunduam per dy arsye te vetme ......tranjeri dhe mercenaret e juves. Po ta marresh me statistike , lojtaret italiane juventine ,dhane 100 here me shume se mercenaret e saj , paveresisht se kane qene te pafat me demtime dy sezonet e fundit.

Goli i paraguajit sishte aksident por dhurate e arbitrit. Ai sishte fall ne rradhe te pare......Golin e shenuan per faj te rossit e jo canavaros......rossi i la 4 hapa hapesire lojtarit paragujane qe te kishte mundesi te merrte vrulle per te kercyer......gabim amatoresk ne mbrojtje prej nje mesfushori mbulues ne qender te linjes se pare.....ai sduhet te ishte ne ate pozicion fare ne rradhe te pare.

Goli i italise , gomarllik i portierit.......por mos harro se morem mbi 10 goditje kendi pjesen e dyte vetem........pra po benim presion te papare....e kur ben presion ......gabimi pritet. Pra italia ja detyroi paraguajit te bente gabim......pra merita i bie italise.

KY ESHTE NDRYSHIMI THEKTHUSHE.

Faqja 9 prej 41 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •