Close
Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 405
    Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    E verteta eshte se Italia e dominoi lojen ne mesfushe,ndersa Paraguaji shenoi nje gol aksidental.Italise i mungonte fantazia ne ndertimin e sulmit.DeRosi dhe Montolivio nuk ishin ne gjendje te ndertonin sulmin,duke theksuar mungesen e Pirlos. Pepe luajti mjaft mire, por ne disa raste u tregua egoist.Gilardino ishte ne forme te mire,ndersa lojtari me i dobet ishte Iaquinta.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Mos e thuj mer burre qe Iaquinta ishte me i dobti, se pastaj zemrohet ai tifozi i Juves qe s"merr" vesh nga futbolli.....aman kush e duron pastajjjjj
    Jarigas

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    O pyke te Juvja u afirmu po nuk e qiti juvja te dalshin ato dy pare men qe te kan njel. Sic u afirmu Rooney tek Man U sic u afirmu Zidane te Juvja. Po te jete ashtu si thu ti pse nuk thu qe zambrota ja rrasi llonxin Juves edhe iku u bo lojtar te Barcelona apo Zidane te Reali se te dyja jane ekipe qe q!ne ate Juven tende pa i heq breket fare.

Lojtarin nuk e bo lojtar ekipi i modh ku transferohet po aty nga del. Nuk thote njeri shkolla e futbollit e Juves po thone e Ajaksit apo me the e te thashe po kush i humi trute ti gjesh ti thuj.
    se dija qe tifozet e qimeverdheve jane kaq gjaknxehte.

permenda gje une qe zambrotta doli nga akademia e juves ( nje nga akademite me te fuqishme ne itali kjo sa per dijeni gogol) ?

une thjesht thashe qe ai kulmin e karrieres e arriti tek juvja , dhe per kete gje kjo merite i kalon juves .

zidane dihet boterisht qe shpertheu tek juvja e jo tek reali. ai tek reali as nje sezon e gjysem nuk lujti ne formen e tij.
    sikur mos te kishte shperthyet tek juvja ai , nuk e blinte reali aq euro sa e bleu.
    kur la juven zidane , sikur u shkaperdhye ai ne torino dy here nga juvja , me sa mbaj mend une , e jo reali juves.
    informou , he djale i mbare . edhe barca ma hengri nje gje te tille , mooo duket

zambrotta ka lujt dobet qe kur la juven , e per kete ballafaqohu me tifozet e barces. tek milani zere se ka qene inekzistent fare.
    i duhej nje shpirt juventini (LIPPI) sot dhe ish-koleget e tij te juventusit qe te vinte ne forme sic erdhi sot.

ti mund te besh gam gam sa te duash , por fakti ngelet fakt.

zemra e italise ne kombetare ka qene dhe do jete juventine.
    shembulli konkret jane blerjet qe po mundon te beje prape sivjet juvja me pazzini dhe lojtare te tjeret italiane brenda italise. eshte ekip qe ka prodhuar perhera lojtare italiane apo edhe i evulon ne gjirin e saj kur i ka blere.

me fal se harrova . edhe bankina e lippit ishte juventine. sikur me zuri syri peruccin pa dashje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 14-06-2010 më 18:55

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Or ti gjoja e zgjut!!!
    Qekur trajneret i perkiskan nje skuadre???
    Jarigas

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    E verteta eshte se Italia e dominoi lojen ne mesfushe,ndersa Paraguaji shenoi nje gol aksidental.Italise i mungonte fantazia ne ndertimin e sulmit.DeRosi dhe Montolivio nuk ishin ne gjendje te ndertonin sulmin,duke theksuar mungesen e Pirlos. Pepe luajti mjaft mire, por ne disa raste u tregua egoist.Gilardino ishte ne forme te mire,ndersa lojtari me i dobet ishte Iaquinta.
    me fal , por nqs iaquinta ishte me i dobeti , surely , surely , lippi do e hiqte ate pjesen e dyte.
    eshte e vertet qe pjesen e pare su duk shume , por kjo i ndodhi te dy sulmuesave pervec pepes.
    ndersa pjesen e dyte iaquinta bashke me pepen bene namin duke shkembyer anet e sulmit , prandaj u corodit per nja 30 minuta paraguaji.

iaquinta pjesen e dyte bashke me camoranezin ishte lojtaret me aktiv.

edhe komentuesit e thane kete gje. ai sakati doli me porten , edhe prape si sakat e gjujti topin. sa e urrej ate debil si lojtar.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Si gjithnje Italia e fillon ngadal, si ne cdo boteror.

Paraguay u mbrojt shume si me 0-0 dhe 0-1. Ndeshja e pare ishte nje formacion i ri dhe nuk mendoj se funksionoj deri sa u ben ndryshimet ne pjesen e 2't. Italia ka plot thellsi ne ekip dhe me rezervat qe ka mund te ndryshoj formacionin ne disa menyra/alternativa.

Per Italine tashti mbetet golavarazhdi kunder Paragua ne 2 ndeshjet e tjera. Lippi ket here duhet te vej nje formacion me sulmus dhe me agresive ne loje. Ne mesfushe duhet dhe Pirlo, pa te Italia mezi nderton sulmet nga mesfusha.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    hajde mendje hajde. harroi boterorin e pare qe lojtare si camoranezi ,zambrotta dhe canavaro i dhane kupen. sa u fut ne loje ai , direkt ndryshoi loja italiane.
    pepe me pelqen shume , keshtuqe me ardhjen e pirlos , loja ka per te mare formen e duhur .......iaquinta para , pepe dhe pazzini me poshte kraheve te tij , duke pase mesfushora sulmuesa mbrapa tyre si camoranezi dhe marchisio . pirlo le te orkestroje lojen e rossi le te jete mefushori mbulues . eshte e thjesht , habitem si se beri sot kete skeme me montelivion ne fushe.
    Camoranesin e kam pelqyer gjithmone si lojtar, por u bone 2 vjet qe e ka lene fubollin! Kur i teket 1 here ne vit lun mrekullueshem, ndeshjet e tjera del me te kuq ose ecen ne fushe. Flas per ndeshjet qe i bjen te luaj, se pothuajse gjithmone eshte i demtuar. Flas gjithmone per vitet e fundit!
    Iaquinta para dhe Pazzini mbrapa? E ke idene ca lojtari eshte Pazzini? Pazzin te luaj ne vend te numrit 10? hahahahaha ja ke fut komplet kot ketu!

me qafsh , cfare prisje ti ndonje loje kundra nje ekipi i cili rrahi argjentinen dhe brazilin ne paraeleminatore , nje ekip qe historikisht mbron fuqishem , ha me pak gola ,dhe ajo skuader ka marre 8-9 mbrojtesa nga 23 lojtaret e mundshem?

problemi me ju tifozet e rinj eshte se se keni ndjek kurre paraguajin si ekip prandaj.

pyete njehere francen ne 98 cfare i ndodhi me kete ekip?
    Ktu ke te drejte. Paraguai eshte ekipi me europian i amerikes jugore dhe jane shume te veshtire per tu mundur. Plus kur han nje gol pa lidhje, atehere ske ca ben fare!

Ca boni Juvja Zambrotten mer se le koqen e nomit. Zambrota edhe Cassano te dy ishin dyshja qe e mbante Barin gjalle edhe sihte qe atehere cilesu lojtari me i mire i krahut per Italine. Ca lesh boni Juvja?
    O mer ekspert pambuku, po flet si kompetent e? E di ti ne ca pozicioni lunte Zambrotta te Bari para se te vinte te Juvja? Mos shko tu kerku ne google tashi, po prano qe nuk ja ke idene fare!
    Te Bari ka pas lujt mesfushor i majte daku, edhe Lippi e ktheu ne mbrojtes te majte e me vone ne te djathte (pra i bente te dy krahet sipas nevojave te trajnerit)! Pra te Juventusi arriti pjekurine si lojtar, se per ta bo e ka bo nona vet ate, se ka bo Bari! LOL

O pyke te Juvja u afirmu po nuk e qiti juvja te dalshin ato dy pare men qe te kan njel. Sic u afirmu Rooney tek Man U sic u afirmu Zidane te Juvja. Po te jete ashtu si thu ti pse nuk thu qe zambrota ja rrasi llonxin Juves edhe iku u bo lojtar te Barcelona apo Zidane te Reali se te dyja jane ekipe qe q!ne ate Juven tende pa i heq breket fare.

Lojtarin nuk e bo lojtar ekipi i modh ku transferohet po aty nga del. Nuk thote njeri shkolla e futbollit e Juves po thone e Ajaksit apo me the e te thashe po kush i humi trute ti gjesh ti thuj.
    E di ti pse iku Zambrotta nga Juvja? E di...edhe pse jo tamam!
    Reali edhe Barca *ine Juven pa i heq breket? hahahahahahahah kjo ishte e modhe fare, paske pa ondrra te bukura mrom e? E te jane duk realitet! Shko boj prap nai kerkim ne google shko, se te qeka ndryshk truni!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bamba : 14-06-2010 më 20:08

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    p.s. Mos u çudit nëse e sheh Italinë në finale, zvarrë ecin përherë peppinot.
    O Jack, është fat i madh për Italinë që ka një grup shumë të dobët/lehtë, se po të kishe një skuadër tjetër në grup më të mirë nga Zelanda e Re ose Sllovakia , këto do i thoshin lamtumirë Botërorit të sivjetshëm që në fazën e grupeve. (rrezik , do i bëj ndonjë befasi edhe Sllovakia), nuk ka skuadër për të aritur në finale Italia, haroje këtë.(Ta kam thënë dhe tek një teme tjetër), nuk është më ajo Italia që kishe të grumbulluar një qamet lojtarë kampion në skuadër.

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Do bejne mire te vrasin veten keta viktimat e Itali-s. Pika qe s'ju bie kur e mbajne veten keta si kampion bote. Edhe Apollonia do i kishte mundur sot me ate loje qe ben. :^inat
    Hiq dorë nga Italia dëgjo mua :D

ore sa per informacion .......mbi 6 lojtare te juves skuadra e italise........i bie afersisht 70% e skuadres me lojtare juventine. :D
    Po çi do?
    Jo se bënë ndonjë gje me Juventusin sivjet këto, e çuan të luaje në Europa League, e tani çfarë pret ti? Të ja zbardhin fytyrën Italisë në Botëror?! lol

Citim Postuar më parë nga Bel ami Lexo Postimin
    E verteta eshte se Italia e dominoi lojen ne mesfushe,ndersa Paraguaji shenoi nje gol aksidental.
    Hahaha, sa të forta lexon këtu! Nëqoftëse goli që shënoi Paraguaj ishte aksidentalisht, atëher çfarë ishe goli që shënoi Italia?! Spektakolar hë? haha :D

Ju dhj3fsha dominimin e lojës mu në mesfushë lol.
    #VamosArgentina

Ore poç, ishte ajo goditja e denimit mo? E pe si e gjujti topin me koke ai, me sy mbyllur? LOL

Jeni bo te gjithe eksperta mer jahu, nuk flitet mo me ju!

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin

Hahaha, sa të forta lexon këtu! Nëqoftëse goli që shënoi Paraguaj ishte aksidentalisht, atëher çfarë ishe goli që shënoi Italia?! Spektakolar hë? haha

Ju dhj3fsha dominimin e lojës mu në mesfushë lol.
    Ore karafil, fol mire ti.Me duket se ste ofendoi njeri,prandaj mati pak fjalet.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Faqja 8 prej 41 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •