Close
Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 209
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    e shyqyr qe qenka shendosh e mire !!! tani le te kthehet ne atdhe fuadi dhe te mendoj icik si do ia bej kosova qe eshte me keq se palestina !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mire e ke ti ximo, por ju ja hodhet poshte miresine Nene Terezes vetem se nuk ndihmoi Shqiptaret, por te vuajturit e Afrikes.
    jo mia une kurr se kam be nje gje te till

mia une qmoj qdo njeri qe ndihmon te tjeret pa marr parasysh qka eshte dhe ken e ndihmon mia nuk ka me mir sesa te ndihmohet nje nevojtar

mia keto ndihma nuk jan dergu vetem nga muslimanet por nga e gjith njerzit vullnet mir te cilet kan ndje dhimbja ndaj gjendjes se rend te keti populli te cilin mundohet te zhduk izraeli

ndersa sa i perket se ne i quajm vellezer ne jemi te obliguar nga feja jon qe muslimanet ti quajm vellezer nga feja , ndersa shqiptaret i kemi vellezer nga kombi

pash disa ofendime nga muslimanet ju kisha lut o vellezer mos ofendoni sepse feja jon nuk na lejon nje gje te till
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    e shyqyr qe qenka shendosh e mire !!! tani le te kthehet ne atdhe fuadi dhe te mendoj icik si do ia bej kosova qe eshte me keq se palestina !!!
    Per Fuadi-n Palestina eshte atdheu i dyte. Mos ki merak se do kthehet por mbasi te trajnohet mire ne ndonje kamp te Al-Qaedas dhe te marri udhezimet e duhura se si ta shnderroje Kosoven ne nje Pakistan apo Afganistan te dyte.

Eh lum Kosova!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Per Fuadi-n Palestina eshte atdheu i dyte. Mos ki merak se do kthehet por mbasi te trajnohet mire ne ndonje kamp te Al-Qaedas dhe te marri udhezimet e duhura se si ta shnderroje Kosoven ne nje Pakistan apo Afganistan te dyte.

Eh lum Kosova!
    lum kosova per petritat qe ka, sypatrembur jane per palestinen memedheun e tyre !!!

Ps : nga mjekra ka shume premisa per tu bere ai qe ti sapo the , sec kam nje parandienje qe ka per te ngelur martir ne rripin e gazes ky fuadi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Shum temen e pshtjellni keq as njanin vlla se keni as Izraelin as Palestinezin jo nga feja jo nga qfeja Une jom Mysliman e qa qe jam tash sa shtete MYslimane jan ne bot qe sna kan njoft ala tani vllezer Muta ata muta kta shqiptar nkofshi i keni vllezer shqiptart lene fen se sja ka pa hajrin kerkush deri sod ala qe Greku ku osht qe krejt jeten e len per POPA qka fitoj qka mrrijti asgje fare mas mirti o mu kap per tema mat hajrit ishalla kthehet njeri shnosh e mir qaq

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ne anijen e sulmuar nga jehudet ishte edhe nje kosovar
    Ky paska qene ish-ushtarak. Paska nje curriculum te pasur ne veprimtarite ushtarake. Cfar donte ne anije? Do shperndante ndihma? Apo do vriste ndonje ushtar izraelit? Ok, ky eshte vetem 1 qe dim ne, po sa te tjere ish-ushtarake mund te kene qene ne ate anije? Atehere kta paskan vajt per luft!!!

Biografia

Shkollimin fillor e kreu nė vendlindje. Shkollėn e Mesme Ushtarake tė Aeronatikės e kreu nė Rajllovc tė Bosnjes, ndėrkaq studimet i vazhdoi nė Fakultetin e Mbrojtjes nė Sarajevė. Deri nė vitin 1991 ka punuar si oficer i ri nė ish ”Armatėn Jugosllave“ nė Kroaci dhe Bosnje, ndėrkaq qė me fillimin e shpėrbėrjes sė saj, z.Ramiqi ėshtė inkuadruar nė formimin e Armatės sė Bosnjės, ku deri nė vitin 1994 ka shėebyer nė luftėn e Bosnjės si oficer, nė funksion si Kryeshef i Shtabit tė Brigadave 521 dhe 506 tė Korpusit tė V-tė tė Armatės sė Bosnjes. Duke e parė situatėn e rėndė e cila mbretėronte nė Kosovė nga viti 1995, z.Fuad Ramiqi integrohet nė Ministrin e Mbrojtjes. Me fillimin e luftės nė Kosovė ai nga Ministria e Mbrojtjes emėrohet si ndihmės pėr qėshtje tė organizimit dhe mobilizimit tė ish Ministrit tė parė tė Mbrojtjes, z.Ahmet Krasniqi.Pas vrasjes sė Kolonel Ahmet Krasniqit, me emėrimin e ministrit Halil Bicaj, Ramiqi emėrohet si kėshilltarė dhe mė vonė ndihmės minist
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin

Eh lum Kosova!
    nuk dua te te citoj,por pasi lexova gjitha shkrimet dhe e pash se cfar ke shkruar-e kishe ber bajat

me sa duket je femer,nuk di pse ke aq revolte nda muslimaneve,saqe edhe kur behet fjala per nje shqiptar musliman e urren me shum se ndoshta nje serb...cfar ke kundra nje njeriu qe esht nisur per qellime humanitare,nje njeri familjar nje njeri qe ti nuk din asgje per te,si mund te flasish aq ironikisht,.....

1.kujdes mos u bej aq e pa edukate,se ke bredhur rugeve te amerikes nuk dmth se sje nje pleher qe i vjen era

2.je femer kujdes se neser femijt tu do te ken ty shembullin me te mire

3.mos ha shum se tani te vjen me vjell e na gerdit gjithve

pthuuuuuuu ca race e flliqt

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Mobil-world Lexo Postimin
    nuk dua te te citoj,por pasi lexova gjitha shkrimet dhe e pash se cfar ke shkruar-e kishe ber bajat

me sa duket je femer,nuk di pse ke aq revolte nda muslimaneve,saqe edhe kur behet fjala per nje shqiptar musliman e urren me shum se ndoshta nje serb...cfar ke kundra nje njeriu qe esht nisur per qellime humanitare,nje njeri familjar nje njeri qe ti nuk din asgje per te,si mund te flasish aq ironikisht,.....
    Sio kosovar qe jam nuk mendoj aspak se ti. Postimin qe i dedikohesh e lexova dhe e kuptova si nje shprehje keqardhjeje qe Kosova ka keso njerez. Ketij mendimi i bashkengjitem dhe une. Qenke i ri ne forum dhe nuk i njeh rrethanat dhe anetaret sa ne tjeret qe jemi me gjate sesa ti ketu. Pyet tjeret qe jane moti ketu, asnjeri nuk do te mendoje ashtu si ti.

Problemi eshte se ti sic duket mendon se njeriu qe nuk e do Islamin pa e merituar ky kete gje, eshte nje joshqiptar. Kete mendim fute ne ate vendin mrapa, se nese nisesh nga kjo, nje numer i madh i forumit eshte i tille. Une i pari.

pthuuuuuuu ca race e flliqt
    Keshtu qe kupto sa me shpejt se ketu nuk je ne mes te islamisteve, por te shqiptareve, te cileve ne shumice as nuk ju ha palla, as nuk ju rruhet e as nuk ia varin k*+++ Allahut aspak.

Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    Si mund te i keshe vellezer Palestinezet mos e ke nanen prej Palestine apo baben,(me vjen keq gjithcka qe nuk eshte ne rregull si psh, ne palestine shtipen njerezit per te drejtat apo dhe vrahen )
    edhe une jam musliman por vellezerit e mi jane vetem Shqiptaret pa marre parasysh a jane Katolike,Orthodox apo ateista etj sa per arapet nanen ja cifsha
    Rrnoft populli im dhe USA
    Shume e thjeshte, Zoti thote qe: Muslimanet jane vellezer!
    (dmth krejt muslimanet e botes pavarsisht kombesise jane vellezer nga feja)

Cka keni, pse ju dhemb juve kjo gje???!!!
    Paqė

Faqja 4 prej 21 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •