Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Jahudite jan populli me i shfrenuar dhe me zullumqare ne bote,dhe per kete arsye i urrejme dhe duhet ti urrejme!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Dhulkarnejn Ramadani ne nje ligjerat te tij thoshte keshtu: Derrat, Majmunat dhe Minjët jan nipa te jahudive ahaha

Amo e argumentonte kete qe thoshte, sepse nga Kurani kemi argumente kur thuhet qe Disa hebrej ne kohen e Isait a.s jan shendrru ne derra dhe rastin tjeter ishte kur Disa hebrej, thyen marrveshjen per te mos peshkuar ne diten e shtune dhe keta peshkonin fshehtas keshtu qe Allahu i shendrroi ne Majmuna.

Mirpo kjo pune e Mijve, akoma se kam zbulu se kur dhe ne cilin rast hebrejt jan shendrru edhe ne mijë.
    Baje i lig te shnoshin ,thone ne Kosove ,qeta "minjet' rrotlla jane tu i ba muslimanet (keta bile jane kafshate e lehte)por edhe tere boten ,e ti po jau ban gajle hihihiihihihih me mend nuk ka !!

Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    Ai qe nuk urren ate duhet urrejtur eshte gomar ka then nje njeri i menqur, nuk di cfar Zoti po besojshe ama nuk qenka Zot. Shiko cfar jeni duke besuar? se Zot jo
    Un besoj ne atë Zot qe me meson ti dua dhe te jetoj ne paqë me njerzit, e kurrsesi ne ate 'zotin' tend qe te meson te urresh njerzit. Zoti nuk do urrejtje nuk do dhunen e cila eshte produkt i urrejtjes dhe i lakmis, Zoti dhe feja na mesojn per paqë shoqerore, familjare, personale dhe shpirterore.Kjo paqë shumdimensionale është më se e nevojshme per njeriun, dhe mund të arrihet vetem ne bashkeveprimin tone me Zotin, duke qendru larg urrejtjes dhe te keqes...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Talking

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Dhulkarnejn Ramadani ne nje ligjerat te tij thoshte keshtu: Derrat, Majmunat dhe Minjët jan nipa te jahudive ahaha

Amo e argumentonte kete qe thoshte, sepse nga Kurani kemi argumente kur thuhet qe Disa hebrej ne kohen e Isait a.s jan shendrru ne derra dhe rastin tjeter ishte kur Disa hebrej, thyen marrveshjen per te mos peshkuar ne diten e shtune dhe keta peshkonin fshehtas keshtu qe Allahu i shendrroi ne Majmuna.

Mirpo kjo pune e Mijve, akoma se kam zbulu se kur dhe ne cilin rast hebrejt jan shendrru edhe ne mijë.
    E konfirmoj,mbase majmunat jan 99% te ngjajshem me njeriun,zemra e derit eshte kompatible me te njeriut,dhe pa minjet ska eksperimente per barnat qe i marim. ops bera mekat tani.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Falco115 Lexo Postimin
    Un besoj ne atë Zot qe me meson ti dua dhe te jetoj ne paqë me njerzit, e kurrsesi ne ate 'zotin' tend qe te meson te urresh njerzit. Zoti nuk do urrejtje nuk do dhunen e cila eshte produkt i urrejtjes dhe i lakmis, Zoti dhe feja na mesojn per paqë shoqerore, familjare, personale dhe shpirterore.Kjo paqë shumdimensionale është më se e nevojshme per njeriun, dhe mund të arrihet vetem ne bashkeveprimin tone me Zotin, duke qendru larg urrejtjes dhe te keqes...
    Jane vetem fjale e ne zemer keni helmin e gjarperit

i/e regjistruar Maska e sleep
    Anëtarësuar
    10-10-2006
    Postime
    114
    Une mendoj se nuk duhet me qene kaq te ashper ndaj Izraliteve,ku i dihet ndoshta mesin e tyre ka nga ata qe e dune fene Islame, edhe Muhammedi na ka mesuar se si duhet te sillemi me te gjithe edhe te mos jemi te dhunshem, pasi pastaj keto te tjerat do etiketojne fene islame si fe raciste edhe duke harruar se vete jane racista.
    red_dragon

Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    Jane vetem fjale e ne zemer keni helmin e gjarperit
    Cfare helmi ore ti, mos u nis për gjithqka nga vetvetja...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Falco115 : 06-06-2010 më 18:39

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Për: Kush janë Jehudët dhe përse ne i urrejmë?

"Jahuditë thanë: "Dora e Zotit është e shtrënguar!" Qofshin të shtangur duart e tyre dhe qofshin të mallkuar, pse thanë atë. Jo, duart e Tij janë bujare. Ai furnizon ashtu si të dojë. Kjo që tu zbrit ty do tu shtojë disave nga ata (nga paria fetare) shumë largimin dhe mohimin. Ne ndërmjet tyre hodhëm armiqësi dhe urrejtje që do tu vazhdojë deri në ditën e kijametit. Sa herë që ndezën zjarr për luftë, Allahu e shuajti atë, e ata përpiqen për shkatërrime në tokë. Zoti nuk i do ngatërrestarët." [El Maide 64]

Ata janë ata që thonë: "Zoti është i varfër e ne jemi të pasur! Ne do të shënojmë atë që thanë ata dhe që i mbytën profetet pa kurrfarë faji, e do t'ju themi: "Vuane mundimin e djegjes së zjarrit. [Ali Imran 181]

Sepse edhe ju keni vuajtur nga ana e bashkëkombasve tuaj të njëjtat gjëra, sikurse edhe ata kanë vuajtur nga Judenjtë, të cilët e vranë Jezus dhe profetët e tyre, dhe na përndoqën edhe ne. Ata nuk i pëlqen Perëndia, dhe janë armiq me të gjithë njerëzit,(1 e Thesalonikasve Kapitulli 2 /14-15)

Duke vepruar në këtë mënyrë, ju dëshmoni se i miratoni veprat e etërve tuaj; në fakt ata vranë profetët dhe ju ndërtoni varret e tyre. Për këtë arsye edhe urtësia e Perëndisë tha: "Unë do t'u dërgoj profetë dhe apostuj, dhe ata do të vrasin disa prej tyre kurse të tjerët do t'i përndjekin", me qëllim që këtij brezi t'i kërkohet llogari për gjakun e të gjithë profetëve, i cili u derdh që nga krijimi i botës: nga gjaku i Abelit deri te gjaku i Zakarias, që u vra ndërmjet altarit dhe tempullit; po, unë po ju them, se këtij brezi do t'i kërkohet llogari. .(Luka 11/48-51)

Mjerë ju, o skribë dhe farisenj hipokritë! Sepse ndërtoni varrezat e profetëve dhe zbukuroni monumentet e të drejtëve, dhe thoni: "Po të kishim jetuar në kohën e etërve tanë, nuk do të kishim bashkëpunuar me ta në vrasjen e profetëve". Duke folur kështu, ju dëshmoni kundër vetes suaj, se jeni bijtë e atyre që vranë profetët. Ju e kaloni masën e etërve tuaj! O gjarpërinj, o pjellë nëpërkash! Si do t'i shpëtoni gjykimit të Gehenas(Xhehenemit)(Mateu 23/29-33)

Jeruzalem, Jeruzalem, që i vret profetet dhe i vret me gurë ata që të janë dërguar! Sa herë desha t'i mbledh bijtë e tu sikurse klloçka i mbledh nën krahë zogjtë e vet, por ju nuk deshët! Ja, shtëpia juaj ju lihet e shkretë. Dhe unë po ju them se nuk do të më shihni më deri sa të vijë koha të thoni: "Bekuar qoftë ai që vjen në emër të Zotit".(Luka 13/34-35)

Prandaj, kështu thotë Zoti, Zoti: Ashtu sikur, ndër drutë e pyllit, kam caktuar që druri i hardhisë të digjet në zjarr, kështu do të veproj edhe me banorët e Jeruzalemit. Do të kthej kundër tyre fytyrën time. Kanë dalë nga një zjarr, por një zjarr tjetër do t'i gllabërojë. Atëherë do të pranoni që unë jam Zoti, kur të kthej kundër tyre fytyrën time. Kështu do ta bëj vendin të shkretë sepse kanë qenë vazhdimisht jobesnikë", thotë Zoti, . (Ezekieli 15/1-8)
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Qenka dhe kjo tema paqesore ne forum,se kisha lexuar !

i/e regjistruar Maska e Xhemis
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    1,430

Serafim gjate debatit qe po benim bashk tek tema e ndryshimit te hartografise e, e gjeta duke kerkuar ne google nje verset Kuranor

Sa herë që ndezën zjarr për luftë, Allahu e shuajti atë, e ata përpiqen për shkatërrime në tokë. Zoti nuk i do ngatërrestarët." [El Maide 64]
    Dhe dicka sipas bibles hebrenjte nuk hyjne ne parajse sepse nuk e besojne Jezusin si profet.Po dhe sipas Islamit sepse nuk e besojne Profetin Muhamed.

31 Cili nga të dy e kreu vullnetin e të atit?". Ata i thanë: "I pari". Jezusi u tha atyre: "Në të vërtetë ju them se tagrambledhësit dhe prostitutat hyjnë para jush në mbretërinë e qiejve.32 Sepse Gjoni erdhi tek ju në rrugën e drejtësisë, dhe iu nuk i besuat, ndërsa tagrambledhësit dhe prostitutat i besuan; as mbasi i keni parë këto gjëra, nuk u penduat për t'i besuar".(Mateu 21)

Babai i tyre Satanai .

44 Ju jeni nga djalli, që është ati juaj, dhe doni të bëni dëshirat e atit tuaj; ai ishte vrasës që nga fillimi dhe nuk qëndroi në të vërtetën, sepse në të nuk ka të vërtetë. Kur thotë të rrema, flet nga vetvetja, sepse është gënjeshtar dhe ati i rrenës.48 Atëherë Judenjtë iu përgjigjën dhe i thanë: ``A nuk themi me të drejtë se ti je Samaritan dhe se ke një demon?``.
    49 Jezusi u përgjigj: ``Unë s`kam një demon, por nderoj Atin tim; ju përkundrazi më çnderoni
    (Gjoni 8/44)

Unë i njoh veprat e tua, dhe shtrengimin e varfërinë (por ti je i pasur) dhe blasfeminë e atyre që e quajnë veten Judenj, por nuk janë, por janë një sinagogë e Satanit.(Zbulesa 2/9)

Ja, unë do të dorëzoj disa nga sinagoga e Satanit, që e quajnë veten Judenj, dhe nuk janë, por gënjejnë; ja, unë do t`i bëj të vijnë dhe të bien përmbys përpara këmbëve të tua, dhe do të njohin se unë të kam dashur (Zbulesa 3/9)

37 Jeruzalem, Jeruzalem, që i vret profetët dhe i vret me gurë ata që të janë dërguar(mateu 23-24-29)

Nese i hudh nje veshtrim historik bibles periudha nga Jakobi deri tek Jezusi mund te jete perafersisht 2260 vite.Nderkohe qe gjate kesaj kohe sipas bibles numerohen 63 profete.

Sot jemi nje vitin 2013 mbas Jezusit dhe asnje profet hebre si ka zbrit ketij populli.

Ja, shtëpia juaj po ju lihet e shkretë. Sepse unë po ju them, se tash e tutje nuk do të më shihni më deri sa të thoni: "I bekuar qoftë ai që vjen në emër të Zotit!"'. (Mateu 23/37-39)"

Prandaj po ju them se juve do tu hiqet mbretëria e Përëndisë dhe do ti jepet një kombi që do ta bëjë të japë fryt..(Mateu 21/33-46)

Pra per 2000 e disa vjet 63 profete nga Jakobi deri tek Jezusi, kurse nga Jezusi deri sot asnje profet si ka ardhur popullit hebre.

Sot bejme 2013 vjet dhe i vetmi profet qe ka ardhe mbas Jezusit eshte profeti Muhamed a.s.

.Kjo deshmon se populli hebre eshte larguar nga meshira e Zotit dhe atij sdo ti vine me profete.Kurani do te mbylle historine e profecise deri diten e Kijametit.Lum ai qe beson dhe ka sy dhe veshe ti shikoje keto fakte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhemis : 29-11-2015 më 08:32
    Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •