Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Qenka fshirë:"Çfarë të keqeje ka nëse gruaja i flet dhe i jep dorën shokut të burrit

Qenka fshirë tema: Çfarë të keqeje ka nëse gruaja i flet dhe i zgjat dorën shokut të burrit?
    Në fakt unë ende nuk e kisha dhënë mendimin tim.
    Shkrimi nuk ka qenë fyes, unë pata sjellë vetëm një të vërtetë të hidhur të fisit tonë.
    Nga përgjigjet e lexuesve mësova gjithëçka: edhe mirë edhe gjëra trishtuese.

Respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Qenka fshirë tema: Çfarë të keqeje ka nëse gruaja i flet dhe i zgjat dorën shokut të burrit?
    Shkrimi nuk ka qenë fyes, unë pata sjellë vetëm një të vërtetë të hidhur të fisit tonë.

Respekt,
    E kan fshire Adem,nga frika se mos gruaja i jepte burrit doren.Nuk i dihet!.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Respekt,
    Ne fakt te cuditshem...nuk pashe gje te keqe nga tema, mesuam qe jo te gjithe shqiptaret e bejne mikpritjen njesoj. Te pakten ta dijme nese bejme rruge andej cfare te presim e si te reagojme qe mos te na duket si bote tjeter e ofendohemi.

Te fshire i bene edhe temes time....c'te keqe kishte se di, mbase pse more frymezim ti edhe nje tjeter per puthjet ne faqe, arsyetim tjeter nuk e imagjinoj dot.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Moderatori/ja qe i paska fshi ato tema (ne shumes) paska qene ne eufori si ajo "fryn murrlani edhe merr gjithcka qe gjen me vete"

Nejse, kujdes veten edhe nervat (gjate moderimit) se ju duhen edhe me vone...besoj!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sipas kesaj,ne duhet se pari temat qe duam t'i hapim t'i dergojm ne shqyrtim tek moderatoret,e pastaj te shtrohen ne forum!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Sipas kesaj,ne duhet se pari temat qe duam t'i hapim t'i dergojm ne shqyrtim tek moderatoret,e pastaj te shtrohen ne forum!

Haha temat e reja duhet te behen si puna e atyre ligjeve qe shqyrtohen ne parlament dhe moderatoret te votojne pro ose kunder .
    Rasti tjeter eshte te dergojme ndonje zarf me leke nen dore per korruptimin e moderatoreve.

pse të fshihet dora!

Nuk më erdhi mirë që është fshirë tema tinëzisht.
    Fundja ta dinim kush e bëri. Nuk do të më kishte penguar edhe nëse nuk kishte dhënë sqarim. Të gjithëve nuk na e ka falur Zoti kulturën: dikush më shumë e dikush më pak.
    Megjithëkëtë, ata që kanë kulturë do të kishin thënë:
    - KJo temë mbyllet se po fyen dikë,
    - kjo temë po shtrembëron relitetin shqiptar,
    - kjo temë po intrigon....

Në fakt ky forum edhe nuk e meriton të vizitohet, por ç't'i bësh që ka lexues/ forumistë të mirë që edhe të merr malli t'i takosh.

Formohet bindja se disa nga moderatorët i përkasin së pakut dy tre shekujve të kaluar.

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Jo, jo "e panjohur". Mjafton të kesh fat që moderatorja të mos jetë në ndonjë krizë menopauze (me gjithë respektin që kam ndaj hormoneve) apo e ulur në fronin e ndonjë ekstaze vetëeksituese...

Jo, tema është aktivizuar në fakt riaktivizuar disa herë dhe tani gjendet te grupmoshat e komunitetit.
    E di kush e ka fshirë.
    tema tani gjendet aktive këtu: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=125235

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Tema nuk është fshirë, u transferua te nënforumi përkatës(pa lidhje ridrejtuese) pasi ishte hapur ke nënforumi i gabuar. Kjo më rezulton mua me aq sa jam në djeni.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •