Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    . Mos bejne seks si kafshe edhe pastaj ti lejne femijet te jetojne si kafshe.
    ke quan ti te besh seks si kafshe??? nuk po te kuptoj.
    pse ata bekan seks si kafshe e ne si njerez???
    ç'duhen te bejne sipas teje, kur nuk kane si te mbrohen???

e di ti se ka qindra fshatra ku nuk ka as edhe nje lloj ilaqi?
    nuk kemi se si t'i dergojme ne keto vende - qahet shoqeria nderkombatare.
    nderkohe coca cola mberrine kudo. nje menyre gjindet, ndersa per ilaqe nder to edhe kontraceptive nuk u gjindka menyra.
    Vasudhaiva Kutumbakam

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po ndryshimin nuk e bejne organizatat humanitare jo.
    ndryshimin e bejne parate e nisura nga qeverite e vendeve te pasura.
    çfare ndihme i dergojne ketyre vendeve amerika dhe europa???
    asgje te konsiderueshme. vetem i rrjepin çdo dite e me shume.
    blejne pasurite e nentokshme te afrikes dhe paguajne me arme te cilat ja japin rebeleve te ndryshem.
    keto gjera nuk dihen.

nuk dihen rolet e multinazionaleve neper tere afriken...
    teodoro obiang nguema mbasogo eshte diktatori i tmerrshem i guinese ekuatoriale... guinea ekuatoriale eshte nder vendet me te varfera ne bote. kriminaliteti eshte ne kulm.
    e di si ehte bere diktator ky??? fale mbeshtetjes se COCA COLA-s dhe MARLBORO-s
    jam i bindur qe nuk e ke degjuar asnjehere. nuk eshte faji yt.
    padyshim qe varferia dhe injoranca e ketyre popujve u intereson qeverive europiane dhe multinazinaleve por ajo qe doja te thoja une qe nuk jane te vetmit qe perfitojne nga varferia e tyre.. shoqat gjoja bamirese te fshehur pas kesaj pseudobamiresi po behen me keq se qeverite dhe multinazionalet e lart permenduara..
    une kam nje parim: nuk u jap kurre lek apo ndihme ketyre shoqatave, nese dua te ndihmoj e bej personalisht, te pakten e di qe ato 5 leke qe une kam mundesi te jap, do te jene me te vertete ndihme per dike
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Teper e thjeshte te behen prifterinj e murgesha. Mos bejne seks si kafshe edhe pastaj ti lejne femijet te jetojne si kafshe.
    o Soni eshte e lehte te gjykohet keshtu nga larg... keto jane popuj qe ne shekuj kane jetuar ne varferi, mizerje dhe injorance dhe vazhdojne te jetojne ne nje situate te tille dhe jo sepse duan ata por sepse vetem ate menyre jetese njohin dhe sepse ''ne te perparuarit, europiane'' shfrytezojme ne maksimum mizerien dhe injorancen e tyre..

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623

e di ti se ka qindra fshatra ku nuk ka as edhe nje lloj ilaqi?
    nuk kemi se si t'i dergojme ne keto vende - qahet shoqeria nderkombatare.
    nderkohe coca cola mberrine kudo. nje menyre gjindet, ndersa per ilaqe nder to edhe kontraceptive nuk u gjindka menyra.

Ore te jesh i sigurte qe edhe me kontraceptiva pajisen por nuk e perdorin.
    Sfida kundra Sides ne ate pjese te botes ishte kontraceptiva por meshkujt s'duan ta perdorin edhe femrat i nenshtrohen.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    o Soni eshte e lehte te gjykohet keshtu nga larg... keto jane popuj qe ne shekuj kane jetuar ne varferi, mizerje dhe injorance dhe vazhdojne te jetojne ne nje situate te tille dhe jo sepse duan ata por sepse vetem ate menyre jetese njohin dhe sepse ''ne te perparuarit, europiane'' shfrytezojme ne maksimum mizerien dhe injorancen e tyre..
    Dakort qe eshte e lehte ti gjykoj, por s'mundem ti shoh ndryshe kur me vendosin foto te atij lloji. Te djeg shpirti per keto femije, por se di nese te njejten ndenje kane prinderit e tyre...edhe keshtu do i zbrazem prinderve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    çfare ndihme i dergojne ketyre vendeve amerika dhe europa???
    A e di cfare u dergojne keta? Ate mjerimin qe sheh ne video.

Kam pare para disa muajsh nje video se si te krishteret ishin shkuar ne Niger (jo Nigeri) dhe ua kishin uzurpuar puset dhe ne ate hall u dashke edhe ujin e vet me ble me para!!
    Ata te gjithe me shtepi prej balte, aty pran ua kishin bere nje kishe madheshtore, qe shkonin 5 apo 6 qe ishin konvertuar nga zori i fukarallekut.
    Dhe per ta siguruar shuarjen etjes (ujin, nga puset e veta), ata i shisnin femijet e tyre. Tanime ishin mesuar me kete fakt dhe u dukej shume normale.

Ja pra kete "ndihme" ua dergojne amerikanet dhe europianet.

Ta gezojme Rendin e Ri Boteror!

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ore te jesh i sigurte qe edhe me kontraceptiva pajisen por nuk e perdorin.
    Sfida kundra Sides ne ate pjese te botes ishte kontraceptiva por meshkujt s'duan ta perdorin edhe femrat i nenshtrohen.
    e ke gabim. ti po flet vetem nga mendja jote. kush t'i ka thene keto perralla?
    pastaj ka kontraceptive edhe per femrat, jo vetem per mshkujt.
    jam shume shume i informuar. nje shoqje e imja sapo eshte kthyer nga kenia pas gati nje viti. pastaj sa te gjeje kohen do shkoj edhe une.

ka fshatera qe as nuk i kane pare ndonjehere. nuk dine as se ekzistojne kontraceptivet.
    pasaj, populli eshte i keqinformuar...
    kisha katolike ka qene gjithmone dhe eshte edhe sot kundra perdorimit te kontraceptiveve (jo ne afrike por ne mbare boten)
    ajo eshte mjaft e pranishme atje...
    prifterinjte dhe murgeshat i fusin ne koke te rinjve gjithefare marrezirash per prezervativet dhe ata frikesohen.
    ma kane konfirmuar disa here kete.
    Vasudhaiva Kutumbakam

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Oprah Winfrey e tregoi kete perralle
    Beri emision kushtuar kontraceptive, nga goja e vete femrave & meshkujve qe jetonin atje se mbaj mend ne cilen pjese te Afrikes, por qe i kishin edhe nuk i perdornin nga mentaliteti i tyre. Biles politika shteterore kishte vene tabela te medhaja per ti bere reklam kontraceptivave, por pa sukses. Disa femra donin, meshkujt jo, eeee perfundimisht femrat i nenshtroheshin deshirave te meshkujve per te cilet eshte edhe dicka normale ti tradhetonin grate e tyre.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    padyshim qe varferia dhe injoranca e ketyre popujve u intereson qeverive europiane dhe multinazinaleve por ajo qe doja te thoja une qe nuk jane te vetmit qe perfitojne nga varferia e tyre.. shoqat gjoja bamirese te fshehur pas kesaj pseudobamiresi po behen me keq se qeverite dhe multinazionalet e lart permenduara..
    une kam nje parim: nuk u jap kurre lek apo ndihme ketyre shoqatave, nese dua te ndihmoj e bej personalisht, te pakten e di qe ato 5 leke qe une kam mundesi te jap, do te jene me te vertete ndihme per dike
    dakord jam me te gjithe ate qe ke shkruar.
    shume organizata jane pasuruar mbi kete varferi dhe nuk jane te besueshme.
    te ndihmosh personalisht do ishte idealja, por nuk eshte e thjeshte.
    te marresh avjonin dhe te nisesh atje nuk mund ta beje çdokush.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Oprah Winfrey e tregoi kete perralle
    Beri emision kushtuar kontraceptive, nga goja e vete femrave & meshkujve qe jetonin atje se mbaj mend ne cilen pjese te Afrikes, por qe i kishin edhe nuk i perdornin nga mentaliteti i tyre. Biles politika shteterore kishte vene tabela te medhaja per ti bere reklam kontraceptivave, por pa sukses. Disa femra donin, meshkujt jo, eeee perfundimisht femrat i nenshtroheshin deshirave te meshkujve per te cilet eshte edhe dicka normale ti tradhetonin grate e tyre.
    soni, misioni i gazetareve dikur ishte nje mision per tu admiruar, tani eshte per tu urryer. nuk jane kater pese intervista te bera ne rruge qe bejne realitetin e nje vendi.. une jam dakort me ty , keta popuj duhet te ndergjegjesohen po si mund ta bejne nje gje te tille kur ne u krijome kushte te tilla qe te mos ndergjegjesohen kurre..ta shkruajta dhe me lart, per fat te keq behet fjale per popuj ku mbizoteron injoranca dhe sa me shume injorance te kete aq me e veshtire eshte qe ato pak mjeke apo vullnetare ,qe vene atje per te ndihmuar popullin, te mund ti ndergjegjesojne mbi rendesine e pastertise vetiake apo perdorimin e prezervativit..
    mbi keta popuj mbizoteron balta shekullore e injorances e cila vazhdon te shfrytezohet cdo dite e me shume nga popujt '' e perparuar''

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •