Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 182
    i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Marrveshja ishe Jugosllave dhe turke. Per shperguljen e shqiptarve ne turqi dhe Turqise i konvenonete intersi shqiptar per mi qu ne shkretriren anadolle per mi asimilu dhe mi qetsu kurdet, me pas qene turqia e mir qe ka sundu 500 vjet gjdo dite ka nji shka me mbyte asnje sish mbet, ishum rehat ne sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 02-06-2010 më 15:45

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Edhe ne shqiptaret u kemi than efa stojan shkeve e besa kishum pas edhe kumari me ta edhe ne dasma shpesh i kemi mare edhe flamurat e tyre edhe vajzat e tyre i kemi mare per nuse edhe 100 shqiptare mese veti kan bisedu serbisht kure ka qen prezent nji shkavell edher ne koncerte te tyre kemi mare pjes edhe muziken e kasetofonit e qitshin do ne dritare e ta shurdhojke veshin Mirosllav Iliqi edhe ne qanta librash shkollore e kishin te pikturuar Zdravko Qoliqin edheAlbume te tyre me stripta e kaseta e kendojshin shqiptaret Qajurie shukarie mapirudi pallamangje ne 6 gjuhe.Edhe shqiptaret i liter Qumsht prodhim vendore e Shesin 90 cent e mleka e serbis per 6o cent e shqiptaret ne ket kriz me nuk shiqojn ne tiketa se si i shkruan mleko a qumsht veq e kerko ma te lire .Edhe prodhime serbe futin ne kosov e po e bejn serbis miliona Euro ne dit.Edhe pasaporta marin prej tyre edhe bejn tregti ne te zez e ne te kuqe e sari mbyllqe e e lloj lloj veq per te perfitu naj individ e si komb qe po humbim se ka gajle as qeveria as shqiptaria ,e as veturat me tabela te ish serbis shetisin rrugve te kosoves e se kan as nji problem e shqiptaret edhe nese nji gom e kan pak te shfryt denohen me nji denim minimum 30 euro .Ma shum qa te zgjati ket muhabet dal tek thenja e shqiptarit me te madh At gjergj fishta se armiku me i madh i shqiptarit esht shqiptari .Edhe serbet e kan vjedh kosoven po perfitonin serbet e tashe qe shqiptaret po viedhin po fitojn serbet euleks ,unmiku e dreqi e i biri po kombi yn po humb edhe matrialisht edhe moralisht .Me pat then nji gerrgjoi shka pa nji dite shkoll se kemi me i kerku edhe pse te kqi jemi ne shkiet prap pokrijemo se mallo e kta shqiptaret tan qe po vjedhin lere qe po vjedhin po as qe po skuqen hiq kjo esht ajo me e dhembshmja dhe me tragkjikja se as pak nuk e kan njet te skuqen per turpin qe po i bejn kti populli qe dha qfar pat per atdhe e tani esht len ne meshiren e fatit.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Kryeministri Turk e ka lujt mirë lojen në ket rast,ai me këto anije e provokoi Izraelin,Izraelitet ran në kurthë humben luften mediale,do të jenë të detyruar ta heqin embargon ndaj rripit të Gazes,rrezikoin të humbin një nga aleatet më të rendsishem dhe të vetmin në boten muslimane Turqin.
    Erdogan është fitues i kësaj beteje,fitues para opinionit Turk dhe atij nderkombtar,ai ka mundësi të shumta të denimit te Izraeli,Izraeli në ket rast është humbës e për çudi në ket rast humbes idiot,thjesht ai nuk mund të fitoi asgjë nga ky inciden, perveq nese e konsideron fitore vrasjen e disa aktivistve "terrorist"siq i quan diplomacia Izraelit.

Drenicak,
    te lumt ke bere nje analiz te hatashme dhe shume plausibel per ti spjeguar levizjet e fundit mes ktyre shteteve.

se kta tjert e kan humb rrugen apo kan gabuar temen dhe po vazhdojn diskutimet. Hehehehehe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Marrveshja ishe Jugosllave dhe turke. Per shperguljen e shqiptarve ne turqi dhe Turqise i konvenonete intersi shqiptar per mi qu ne shkretriren anadolle per mi asimilu dhe mi qetsu kurdet, me pas qene turqia e mir qe ka sundu 500 vjet gjdo dite ka nji shka me mbyte asnje sish mbet, ishum rehat ne sot.

Ska pas nevoj Turkia me i vra shkiet e me i be me vajtu shqiptaret .Vallahin si femij e pata zen Tv Tiranen e skisha guxim prej shqiptarve me e shpall se po e ndjek tv Tiranen.Me nji rast e mora guximin ishte Festivali komtar i Gjirokastres veqc shqiptare ishim duke e percjell ate festival ... na pat dal festivali dangall sa nji vella ma pat pa hajrin te burgoset 2 vite pasi qe ne Dite bajrami veri qeleshen shqiptare e si sebep u permend ai muhabeti i Kenges Enver Hoxha tunjat jeta.kure era e lekundte antenen se si dilja une zbathure deri sa e bera berbat tepisonin ...ket na e benen ata qe ma se paku pritej.Mose te harrojn shqiptaret se shum shqiptare iken edhe prej shqiptarve qe kishin ber kumari me shkie.
    Deri sa historin e rrefejm me zbukurime nuk do bej kurre histori qe do shofin hajr SHQIPTARET Zemrat e mija qe nuk shofin lart pertej hunde.

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anëtarësuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    atëherë do të thot lufta kundër Amerikës .. Turki - Amerika

Se me ken vec për Izraelin .. turki e han me dhëmbë brenda 24 orëve.
    Turqia ju desh 1 javë të kalonte kufirin me Irakun për të hedhur rraketa ndaj militantëve kurdë. Izraeli ka ushtrinë më efikase në botë. Po ngatërron anë, Izraelit i duhet 1 ditë për ta pushtuar Içel-in edhe Qipron veriore.

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    po maks velo cfar emri kishte?? nard ndoka?? , janaq papaqi ,mistaq vreto, kakaq janatullasi?,jarigas gasi ,serafim dilosi ??mos te duken gje shqiptare keta

apo mos valle une te shkruaj arabisht apo turqisht.

mos te kemi thirur ti ne turqizem apo arabizem?
    Krishterë=Majmunslimanë, e njëjta rracë jeni. Arabë juve, grekë ata.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    ´´ganimet´´,
    ua sja ke len emrin vetes Tepison,

se më mendje mpreht se shqiptarët nuk gjen dot, shpirti.

P.s.: Te lutem zhytu nga pak ne historin e se kaluares shqiptare dhe do ta kuptosh momentin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    ´´ganimet´´,

P.s.: Te lutem zhytu nga pak ne historin e se kaluares shqiptare dhe do ta kuptosh momentin.

Te lutem pa keq kuptime me cakto te pakten nji perjudh kohore....

Shqiptaret diku duhej te iknin te shpetonin jetrat e tyre dhe te familjeve te tyre.
    Po mire qa te behej me ata shqiptare qe u desh te i len vatrat e tyre ,perse shqipria e as qeveria e kosoves nuk ben ndo nji hap te vockel ti ri atdhesojn shqiptaret e debuar madje madje po punojn me ose ps vetdije ne shpopullimin e shqiptarve .Shif vetem ligjin ne mbrojtjen e femijve sa as nji pelen per femiun e posa lindur nuk perfito nji krijes qe gezohet guri e druri si thon nji fjal popullore.Ne qdo shtet te botes femijet dhe prindrit kan benifite ndersa kjo tek ne me kto ligje qe nuk i kishte as shkau kaq diskriuminuese.Sa mer pushim lehonie nji nen shqiptare ,ksaj i thon ose lind e rri ne shpi vdis ,ose puno e mose lind fare.Sot qe po i leshojn trojet qindra e mira shqiptar mose po i kerko evropa.Ne ne qpo bejm qe kjo rini qe vle me shum se thesari te krijoi perspektiven ktu ne te miren e kombit tan e jo qe mbase40 vjet nese jo edhe me pak te shkrihen si bryma para diellit ne vendet e ndryshm ku asimilimi nuk ka meshir.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    ´´ganimet´´,

Te lutem pa keq kuptime me cakto te pakten nji perjudh kohore....

Shqiptaret diku duhej te iknin te shpetonin jetrat e tyre dhe te familjeve te tyre.
    Po mire qa te behej me ata shqiptare qe u desh te i len vatrat e tyre ,perse shqipria e as qeveria e kosoves nuk ben ndo nji hap te vockel ti ri atdhesojn shqiptaret e debuar madje madje po punojn me ose ps vetdije ne shpopullimin e shqiptarve .Shif vetem ligjin ne mbrojtjen e femijve sa as nji pelen per femiun e posa lindur nuk perfito nji krijes qe gezohet guri e druri si thon nji fjal popullore.Ne qdo shtet te botes femijet dhe prindrit kan benifite ndersa kjo tek ne me kto ligje qe nuk i kishte as shkau kaq diskriuminuese.Sa mer pushim lehonie nji nen shqiptare ,ksaj i thon ose lind e rri ne shpi vdis ,ose puno e mose lind fare.Sot qe po i leshojn trojet qindra e mira shqiptar mose po i kerko evropa.Ne ne qpo bejm qe kjo rini qe vle me shum se thesari te krijoi perspektiven ktu ne te miren e kombit tan e jo qe mbase40 vjet nese jo edhe me pak te shkrihen si bryma para diellit ne vendet e ndryshm ku asimilimi nuk ka meshir.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    NQS se Izrealitet vazhdojne me provokime te tilla, ma merr mendja lufta midis ketyre dy shteteve eshte e pashmangeshme.
    Sa per rastin ne fjale, nuk ma merr mendja qe eshte arsyeje e mjaftueshme me filluar lufte, edhe pse Turqija eshte e zemeruar jashtmase.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Ganimet,

nese t´kam keqkuptuar t´kerkoj falje.
    Por ideja jote se shqiptare nuk jan largpames, une nuk jam dakord (nese flassim per disa persona ateher)

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •