Close

Rezultati i Sondazhit: A do ket luft mes Turqis dhe Izraelit

Votues
92. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

24 26.09%
  • Jo

68 73.91%
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 182
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Kryeministri Turk e ka lujt mirë lojen në ket rast,ai me këto anije e provokoi Izraelin,Izraelitet ran në kurthë humben luften mediale,do të jenë të detyruar ta heqin embargon ndaj rripit të Gazes,rrezikoin të humbin një nga aleatet më të rendsishem dhe të vetmin në boten muslimane Turqin.
    Erdogan është fitues i kësaj beteje,fitues para opinionit Turk dhe atij nderkombtar,ai ka mundësi të shumta të denimit te Izraeli,Izraeli në ket rast është humbës e për çudi në ket rast humbes idiot,thjesht ai nuk mund të fitoi asgjë nga ky inciden, perveq nese e konsideron fitore vrasjen e disa aktivistve "terrorist"siq i quan diplomacia Izraelit.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Drenica 97 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Besoj qe e the me shaka apo jo ?
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    do e mbash fjalen ,aman mos haro nje lire turke
    Sa toshte gjall amerika, Izraeli kame qendru i forte ndaje gjdo armiku se amerika e mbane izraelin!jj

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar fegi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    atëherë do të thot lufta kundër Amerikës .. Turki - Amerika

Se me ken vec për Izraelin .. turki e han me dhëmbë brenda 24 orëve.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga fegi Lexo Postimin
    Sa tashte gjall amerika, Izraeli kame qendru i forte ndaje gjdo armiku
    enderoni ju enderoni ,vec mbyllni syte do shihni endra me te mira

mos haro ganimet nje lire turke

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    enderoni ju enderoni ,vec mbyllni syte do shihni endra me te mira

mos haro ganimet nje lire turke
    Turku,Greku,shkau jone te gjithe te njejte per shqiptare,kur ke lufta ne maqidoni, Turqia i fali maqidonis helikoptera mi vra shqiptaret.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar fegi për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    do e mbash fjalen ,aman mos haro nje lire turke
    nuk jom prej atyre qe e thyej premtimin ne e dash edhe me rreth hahaha ,se kisha fjalen per lire letre hahaha po ku nuk qellove femer aiiiiiiiiii.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...pse ne ket sondazh jan vetem dy opcione : PO dhe JO..

duhet te ishte edhe nji opcion " nuk e di "
    - ja une kisha votuar per te treten -NUK E DI-

..pse une kisha votuar per kete te treten , sepse keto dy shtet te futen ne luft , mund te them se Boten e pret nji katastrof....

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Hard_Style për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Sa toshte gjall amerika, Izraeli kame qendru i forte ndaje gjdo armiku se amerika e mbane izraelin!jj

Pse mose e pyti ameriken kure i perndjeku guerilt kurd ne brendi te irakut gadi 100 kilometra .Vallahin une kom familjar ne Turqi e kure Turqia i kerkoi natos 5 miliard Dollar hua per te prodhuar avionin me modern luftarak ajo veq e kishte te prodhuar .Mose e nenvlerso as kush turqin madje as Amerika.Nese dikush me akuzo si turkofil ta kuptoi nji gje se po mose ti thoshte Turqia ne 97 grekut lart duart nga shqipria Greku ne emer te mbrojtjes se pakices greke do futej deri ne Tiran ,ket nuk esht mire ta harroi as nji shqiptar a harruat kure Demirel i dhuroi Sali Berishes ndihmen miqspore me lek e Perkrahje morale.Pse o njerz po e mbroni Izraelin apo behet kjo luft veq nji ide e kundert ndaj nji shqiptari tjeter apo vetem sa per ti hyre ne p...... nji armiku qe shkel te drejtat njerzore ky Izrael qe fundja e fundit as nji her ska tregu respektin me te vogel per shqiptaret kure njihen si kombi i vetem qe i ka strehu ne dit ma te veshtira .Ata jon jo mirnjohes madje Dashit sit te ja ndalesh copat e bukes te godet.Kure muslimanet kishin fuqin ushtarake nuk i shfarose edhe pse e kishin mundsin sot ata vrasin njerz ne emer te mose respektit dhe mungeses se humanizmit e logjikes se shendosh ata kan probleme me vetvete e tyre .Ne kuran permendet shfarosja e tyre dhe kjo do ndodh pa as me te voglin dyshim....

14. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ganimet për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Turku,Greku,shkau jone te gjithe te njejte per shqiptare,kur ke lufta ne maqidoni, Turqia i fali maqidonis helikoptera mi vra shqiptaret.
    Turqia i fali po pse shqiperia blinte ngjyra druri qe i reklamonte ne gjdo 30 minuta ,menji her pasi ipeshin shifra te shqiptarve te vrar. madje ato bojra me ngjyre te kuqe.....Bile perr ti treguar maqedonise nanos kakos qkulos i ndalonte kamionet ushtarak shqiptare qe ishin ne manovra ushtarake e ipeshin ne lajme se si qeveria shqiptare po e kontrollon kufirin qe te mose futen arme ne maqedoni U ra bore miku im me ju pa tragu gjith kujt thon nji proverb popullor.A harruat se shum parti ishin qe as refugjatet kosovar te mose hyn ne shqiperi,Dhe shum lider i akuzuan kosovaret me zotora qe e demtuan infrastrukturen rrugore .A keni harruar se shum intelektual shqiptare e vlersua se edhe uji po u hargjohet sa edhe per ajrin gadi nuk dolen te ankohen se po u mungo shqiptarve se ishim ber me numer te pa perballuar.Mose i futni te teret ne nji thes .turku nuk po ti vjedh milionat nga nji armik esht shendrruar ne nji mik .Andaj nuk thuhet kot me trimin u gjaksofsh e miqasofesh.

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ganimet për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •