Close
Faqja 45 prej 45 FillimFillim ... 35434445
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 444 prej 444
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Ty duket qe petlla te paska rreshkit megjithese dukesh si mongolid i fshehur.
    Pse shumica e besimtareve muslimane lengojne nga te njejtat shfaqje patologjike?

- ose anashkalojne temen
    - ose ofendojne
    - ose shtiren "te mencur" duke perdorur terme e shprehje qe s'i kuptojne dhe qe nuk dine se si shkruhen keto

Sigurisht jane te "bekuar" nga "gjithedija" e Allahut ne thonjeza. : D

E para: Shkruhet mongoloid, jo mongolid. E dyta: Nuk mund te "dukem" une ty, sepse nuk me sheh. Hall puna jote. Do dispute, por akoma s'ke mposhtur njehere legastenine pervetesuar alfabetin e logjikimit.

I kthehem temes.

Cilin nga pohimet tua te mesiperme te cilat i mohova une, deshe te deshmosh me keto burime qe solle?

keto ketu:

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    sinqerisht me vjen keq per ato viktima. Ketu Izraeli ka kryer nje akt makaber te stilit talibano-islamik dhe qe shihet vetem ne vende si Afganistani e Iraku.
    hahahaha!!!
    subjektivitetin tend nuk e fsheh ne asnje shkrim tendin.
    ti ke te njejten lidhje me objektivitetin, si hitleri me çifutet

sdq:
    po per ato 40 te vraret ne meksike para 3 ditesh???!!!
    stil talibano-islamik u perdor?
    shtete talibano-islamike jane meksika, kolumbia apo brazili???
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    TURQIA PRET QË IZRAELI TË KËRKOJË FALJE

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Ahmet Davutoglu, ka tërhequr vërejtjen se vendi i tij do të ndërpresë marrëdhëniet diplomatike me Izraelin, nëse ky i fundit nuk kërkon falje për incidentin me anijen turke....
    Postuar: 11:30:56 / 05.07.2010
    Më 31 maj forcat izraelite ndërhyn ushtarakisht në anijen turke me ndihma humanitare dhe si pasojë e përleshjeve u vranë nëntë persona.

Pas incidentit Turqia tërhoqi ambasadorin nga Izraeli. Ky i fundit ka nisur një hetim për ngjarjen, por nuk ka pranuar hetim ndërkombëtar dhe ka theksuar se nuk do të kërkojë ndihmë.
    BAC, SU KRY

hahaha shumica e kosovarve qe na bojne si interesant ketu ka ngrit flamurin e israelit e te amerikes kur moren pavarsin

Faqja 45 prej 45 FillimFillim ... 35434445

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •