forca Gjermania![]()
forca Gjermania![]()
*Babygirl*, AGIM11, albani1, ardit bushi, artben, aspira, balabala, besnikub, Black_Mamba, broken_smile, BROZALINI, BuLi89, ClaY_MorE, DIP, Dito, DI_ANA, edi90, Edipluspg, EdiR, elsaa, Eni Kokalari, Ermando97, european, francisko, francovice, gynii, Jonilda, Julianna, klodiplloca, Korcar-L1, Lulzim Rashiti, Lupetto06, MaDaBeR, mendimi, MI CORAZON, miki_al2001, myvela, Nete, Nice_Boy, oliinter, orochi, Qendrim452, Qyfyre, rifat1, sarandioti_, Selami2006, shpresa vranari, SHYQYRI, Slimshaddy, SONNE, The Hunter, TheBessim, tolky, Unike, unreal, valdetshala, Warning, Zabimaru, zhorzhi, [A-SHKODRANI]
60 Viktimat që menduam se fiton Brazili këtë WM.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
si gjithmon ne kete forum shumica ja fusin pordhes
Gjermani - Hollande per Finale
Dhe e ngre... kush tjeter ? Gjermania forca Gjermania![]()
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Aldi gati per 1 Ore fillon ndeshja dhe do e marim vesh se kush eshte Finalistja. Une e deklaroj qe do e mari Gjermani, sepse jam Tifoz Gjerman. Po ti qe je Tifoz Hollandez, dhe Tifoz i Messi-t, kush do e ngreje Kupen ?![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ore do mesoni nga Futbolli ju apo jo ? Ca i permendni ato skuadra te lodhura, vetem 1 eshte Gjermania !! Forca Gjermani
AiRoN^BoY me vjen shume keq per ty dhe per Lionelin tend, mos mu merzit se i ka jeta keto.
Më të vërtet nuk lexohen këto postime te kota të eksperteve të forumit! ncncncnc
Tash mbeti favoriti kryesor Deutschlandddddddddddddddd! Kjo tregon se Bundesliga është në formë.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt