Ti meriton çmimin nobel për mençuri! Prandaj dhe humbi Argjentina 4 me 0 se e kishin shitur lojën. hahahaha
Po të hapim një teme të re dhe të vendosim pyetjen: Kush tregoi futboll më të mirë do ishte Gjermania me 90%, Brazili edhe Argjentina se bashku 0.5% ndërsa në mes do vinin skuadra si Meksika, Uruguai, Sllovakia, Gana....
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 04-07-2010 më 08:15
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Une per vete them se Gjermani do e marri kete vit. Edhe po se mori, une me ata jam kshu qe per mua ata e meritojne haha.
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Une jam me Hollanden po mendoj se do fitoje Gjermania.
Mendo dhe Pasurohu
Kam pershtypjen se URUGVAJI do e fitoj kupen kete here..;te gjitha parashikimet deri me tani shkuan huq, kemi provat, pse te mos shkoje edhe Gjermanija e Holanda e te fitoje Urugvaji ?
I keni pare se si luajn ata, jane shtyll, shkembe, te çelikosur, nuk arrin askush te deprtoje
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Brazili iku me ate skuader isha ,po mendoi argjentina
I arratisur e i syrgjynosur
i rraskapitur e i sakatosur
Sjam i menqur.Ama edhe kokBosh sjam.Pse a po te duket se me loje e fitoi argjentinen ...ahahaha Te vine mend ty,ama kalon 2-3- vjet,qenke me ndezje te ngadalshme...
Kush tregoi futboll me te mire!!! Kuajt e gjermanise!!! haaaa Ata jane per plug,lidhi per plug as traktori bile me teper nuk ngreh
GeRmAnY![]()
Spanja eshte fituese