Më ndjek mua nga pas Marienfelde... unë s'i urrej gjermant por as nuk jam me ta lol.
Më ndjek mua nga pas Marienfelde... unë s'i urrej gjermant por as nuk jam me ta lol.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pershendetje , Voten ja dhash Hollandes pasi jam tifoz me shpirt , dhe pse me 9 pik te plota ne grup Hollanda ska ber nje loj spektakolare sic i ka hije asaj skuadrre , shpresoj te kalojm Brazilin qe eshte shum ne forme dhe atehere pse jo te marrim edhe Kupen .
███ Sempre Fiero Del Mio MiLaN ███
Holanda ishte shume dobet dje me Sllovakine, ky i fundit nje ekip qe kisha pershtypjen s'e nuk dinte as cfare bente, bile nuk e di as si ka arritur deri ketu. Mbase faji per lojen e dobet te Holandes eshte se luajti me nje ekip aq te dobet.
Nga ndeshjet qe une kam pa dhe aq sa kuptoj nga futbolli, nga ekipet europiane ndeshja Gjermani-Angli, ka qene jo ndeshje futbolli, por thjesht beteje ne fushe te futbollit. Gjermania ka gjasa nga ekipet europiane te shkoje tutje, sipas meje. Perndryshe kush fiton e veshtire te thuhet, se ekipet e amerikes jugore po luajne shume mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 29-06-2010 më 04:52
mendoj GJERMANIA.
Jo, une jam tifoze me Shqiperine, e meqe s'po luan ajo, s'eshte me rendesi kush fiton, le te fitoje me i miri.
shqiperia nuk luan ne boteror se na e ka fajin europa, "kurva" plake![]()
nosce te ipsum...
Kam votu Brazil dhe jam me ta po pse mos e mer edhe Gjermania me hyri ne zemer dicka,sidomos tash cka do te luaj kunder Argjentines,ishalla i con ne shtepi qent e argjenites ne krye me qenin me te madh maradonen.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
nuk jam e sigurt akoma por mendoj GJERMANIA.![]()
Krijoni Kontakt