Close

Rezultati i Sondazhit: Cili ekip do të fitojë Kupën e Botës 2010?

Votues
343. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Brazili

60 17.49%
  • Gjermania

95 27.70%
  • Italia

26 7.58%
  • Franca

3 0.87%
  • Argjentina

59 17.20%
  • Anglia

27 7.87%
  • Hollanda

39 11.37%
  • Spanja

33 9.62%
  • Afrika e Jugut?

1 0.29%
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 229
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Më ndjek mua nga pas Marienfelde ... unë s'i urrej gjermant por as nuk jam me ta lol.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Postime
    6

zigure

Citim Postuar më parë nga letaa Lexo Postimin
    Spanja do e fitoj ket boteror por ka mundesii edhe Anglia ose Gjermania se dhe keto jan te miraa
    por Spanjen e pelqej shum ne cdo aspekt per Spanjen jamm
    bane qefin dhe shperngulu shko ne spanje te karllosit sigurisht se ka me te quar n me jetuar me basket .... o trullan.

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anëtarësuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Pershendetje , Voten ja dhash Hollandes pasi jam tifoz me shpirt , dhe pse me 9 pik te plota ne grup Hollanda ska ber nje loj spektakolare sic i ka hije asaj skuadrre , shpresoj te kalojm Brazilin qe eshte shum ne forme dhe atehere pse jo te marrim edhe Kupen .
    Sempre Fiero Del Mio MiLaN

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Holanda ishte shume dobet dje me Sllovakine, ky i fundit nje ekip qe kisha pershtypjen s'e nuk dinte as cfare bente, bile nuk e di as si ka arritur deri ketu. Mbase faji per lojen e dobet te Holandes eshte se luajti me nje ekip aq te dobet.

Nga ndeshjet qe une kam pa dhe aq sa kuptoj nga futbolli, nga ekipet europiane ndeshja Gjermani-Angli, ka qene jo ndeshje futbolli, por thjesht beteje ne fushe te futbollit. Gjermania ka gjasa nga ekipet europiane te shkoje tutje, sipas meje. Perndryshe kush fiton e veshtire te thuhet, se ekipet e amerikes jugore po luajne shume mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 29-06-2010 më 04:52

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-06-2010
    Vendndodhja
    sarande
    Postime
    15
    mendoj GJERMANIA.

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Holanda ishte shume dobet dje me Sllovakine, ky i fundit nje ekip qe kisha pershtypjen s'e nuk dinte as cfare bente, bile nuk e di as si ka arritur deri ketu. Mbase faji per lojen e dobet te Holandes eshte se luajti me nje ekip aq te dobet.

Nga ndeshjet qe une kam pa dhe aq sa kuptoj nga futbolli, nga ekipet europiane ndeshja Gjermani-Angli, ka qene jo ndeshje futbolli, por thjesht beteje ne fushe te futbollit. Gjermania ka gjasa nga ekipet europiane te shkoje tutje, sipas meje. Perndryshe kush fiton e veshtire te thuhet, se ekipet e amerikes jugore po luajne shume mire.
    Duket që je tifoze me Italinë ose Brazilin .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo, une jam tifoze me Shqiperine, e meqe s'po luan ajo, s'eshte me rendesi kush fiton, le te fitoje me i miri.

i/e regjistruar Maska e dollar
    Anëtarësuar
    28-06-2010
    Postime
    80
    shqiperia nuk luan ne boteror se na e ka fajin europa, "kurva" plake
    nosce te ipsum...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Kam votu Brazil dhe jam me ta po pse mos e mer edhe Gjermania me hyri ne zemer dicka,sidomos tash cka do te luaj kunder Argjentines,ishalla i con ne shtepi qent e argjenites ne krye me qenin me te madh maradonen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-06-2010
    Vendndodhja
    sarande
    Postime
    15

Thumbs up

nuk jam e sigurt akoma por mendoj GJERMANIA.

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •