nuk arrij ta konceptoj se si ka shqiptare qe bejne tifozllik per jevgjit e amerikes latine, qofte kjo argjentina apo brazili, apo dhe franca(i ka ngel ndonje lojtar francez?).
nuk arrij ta konceptoj se si ka shqiptare qe bejne tifozllik per jevgjit e amerikes latine, qofte kjo argjentina apo brazili, apo dhe franca(i ka ngel ndonje lojtar francez?).
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Brazili do e fiton kete kup Botrore
Nese nuk gaboj Treneri Dunga eshte nje nder Treneret më me shume provoj (qe 4 vite ndjek kombetaren e Brazilit ) ,edhe kjo do te thote shume kurre nje Trener ka kohe te merret me shume me lojtaret .teknikat etj .
Argjentina e Maradones nuk do te kete suksese sepse si trener shume i fresket eshte Maradona dhe njihet shume pak me lojtaret dhe per te tjeret vlen nje gje e tilla ''jashte gjermanis'' qe kam besim qe edhe si rjedhin gjerat nen kombetaren e Gjermanis ec ngadal por mendoj se eshte ne rruge te mire e te siguret si dhe treneri njihet mire me tekniken e lojtareve etj !
Pershendetje !
Para BRAZiL
Mendja Është Dhuratë - Shfrytëzimi i Saj Mrekulli!
Mendoj se Argjintina mund te fitoj...por nuk i dihet kemi edhe ekipe tjera t'fshtirapP
te gjitha qe jan ne liste me pelqejn po me shum SPANJA
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 23-06-2010 më 12:37
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Linda 5 Me 27 do e marrin vesh kush do iki gjermania apo Anglia joteE per te fitu Anglia kete boteror sma merr mendja nuk eshte kerkah
Finallja do jete Brazil-Argentina dhe do fitoj Brazili hahaha
!Gjeja me e mire dhe me e keqe e njeriut eshte gjuha!
Krijoni Kontakt