Amerikaaaaaaaaaaaaaaa dhe pike LOL
Amerikaaaaaaaaaaaaaaa dhe pike LOL
Te gjithe po prisnim me padurim te fillonte botrori dhe te shifnim spektakel po ne te vertet ndodhi e kunderta. Nje botror qe vetem futboll nuk eshte luajtur hiq menjan nja 2-3 ndeshje qe per mua jan pak me ate qe pritej. Po shof qe ekipet kan frike te luajn dhe asnjera nga keto nuk ka nxjerr ne pah cilsin e futbollit qe bejn dhe nqs vazhdojn me kete frike mendoj se do e fitoj Italia.
Kisha besim qe Anglia do e fitonte po e shof qe spaska (_!_)
Argjentina duket shume superiore po mendoj se ne nje moment do e haj dhe ajo presionion (flas per nje gjysemfinale te mundcme me italine nqs ecin te dyja)
Per Brazilin mendoj se sdo e fitoj sepse e ka len ta fitoj kur ta bej Botrorin ne shtepine e vete
Per Gjermanin mendoj se ne botror nuk ka te bej shume cilsia e lojtarve qe ke po me shume eksperienca dhe duke qen se ka lojtar shume te rijn ska per te ec shume, plus qe ju mungon nje lider sic eshte Ballac
Per Hollanden dihet ajo ac e kan hapin ata gezohen para kohe
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
edhe pse jam tifoz i Anglis mendoj se befasija ka me qen Uraguai
I.T.A.L.I.A ..se sben ndryshe
Braziliiiiiiiiiiii![]()
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Gjermania,Franca dhe Italia lujn plogesht dhe jane ne nje nivel shume te ulet ,ne fakt katastrofal,shume deshperues per kete kampionat boteror.
Fitues : Argjentina me Messi-n dhe Maradonen... mendoj dhe deshiroj !
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Netherland.
respect the unexpected
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Boterori 2010 do kete vetem nje fitues nga amerika latine Argjentina do jete super fituesja e boterorit
Krijoni Kontakt