Qekur profeti paska nevoje per mbrojtjen e vdekatareve????....![]()
Po bllokoje, mbroni profetin
Jo, mos e bllokoni
Qekur profeti paska nevoje per mbrojtjen e vdekatareve????....![]()
Jarigas
gjithsesi qe duhet ta bllokoj se tek e fundit ne kosov jan 90% te mulsimanve
o hahahaha edhe shtrimin e rrugve dojm me bojkotu ktu me shtru zall si n'arabi
kuesh fakt o qe shumica jon muslimane po kjo shumica e popullates qfar do feje ne kosove jemi qdo nat tu pi naper kluba t'nates e tu ba qefpo osht ni problem jeni bo do kishe ma musliman e spo shihni tejter sen veq muhamed e islam
ku i bie bangladeshi
JO SEKS PARA MARTESE
po pse mo ti Kosoven e krahason me Bangladeshin kshu ????? avash pak,verte Kosova ka mjekrrosha po kjo nuk do te thote qe jan te gjith dhe kaq te prapambetur,po ta mbyllnin atehere do ishte turp per Kosova e cila ndodhet midis sheteve te Evropes... pffff ktu ja ke fut kot me ket teme s'di-gja ka bo nje konstatim koti
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Ehhh une them mos ta bllokojne , vetem te fusin spiun ,si admirues te faqes dhe te marrin te dhena te tjera .
Jeto sot se neser nuk i dihet
'Kill them'? Pupu, ca lloj njerezish... te gatshem te vrasin per nje karikature. Dhe une kujtoja qe feja te bente nje njeri me te mire.
Myslimanet e sotem jane si te krishteret ne 'kohen e erret te krishterimit', kur vriteshin njerezit per hir te krishtit.
Kam pare shume karikatura te krishtit dhe nuk ka reagime te tilla.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Krijoni Kontakt