Ktu behet olimpiada e karagjozllikut, eksterimi ateisit dhe ai kundershar.Te shohim kush do fitoje.
Po bllokoje, mbroni profetin
Jo, mos e bllokoni
Ktu behet olimpiada e karagjozllikut, eksterimi ateisit dhe ai kundershar.Te shohim kush do fitoje.
Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 31-05-2010 më 17:58
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
Musliman jam por keto gjera s`jan ne Islam , Islami nuk na flet askund per Facebook mos ja nxjerrni fundin leni keto pun femijesh kush nuk don te kyqet ne FB leht e ka surfon nefaqe tjera se ka patjetr te hyn aty.
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
Mire bejne qe e bllokojne. Nuk eshte FB per Muslimanet., Eshte haram.![]()
Pupupupupu, kjo foto nuk duhet vënë tek forumi "toleranca fetare".
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Mbase duhet me vene ndonje
http://www.thelocal.se/8851/20071020/
http://www.youtube.com/watch?v=KLni3wbndls
![]()
Intellects whose desires have outstripped their understanding.
Friedrich August von Hayek
vetem desha ta siguroj a eshte e vertet se 90% te Muslimanve jan ne Kosove?
Apapaapapapapaaaaaaaa
Mir ta beje nji llogari te vrasht nese perafersisht 2 Milliard jan ne Bote Musliman e vetem ne Kosove 90 % te muslimaneve ateher Kosova me perafersisht 1.8 milliard Banore Hmmmmm sa Kina? jo more qfar Kina edhe Rusia bashk Muhahahahahahaha.
Einstaini ka pas thane se:
dy sene nuk kan fun, Univerzumi dhe Budallakia e njerzve, mirepo te Univerzumi nuk jam i sigurt.
Heheh athu e ka dit se kan me hi gugjahedinat ne Kosove A?
Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 31-05-2010 më 19:57
A din mem kallxu dikush pse me e blloku Facebook pse? me qfar argumenti.
Ma kjart se ni Boom nkrye apo diq tjeter qfar na lidh neve shqiptaret me Bangladesh
Uuuuuuuuuuuu po more ma mir me e bloku, se kur po vjen najkush musafir me nejt. Po ma nxan Computerin, se po thojn veq pak se ti paske Internet tkqyri mos um ka shkru najkush ne ´´Faqebok´´ edhe une tana po duhet me kqyr televizor.
Perqata ban me e blloku.
PS. Pom doket se ju Myslimanet ekstrem po doni per gati te njejten arsye si une me e blloku Facebook se njerzt nuk po kan koh me ju ngu juve kah tqitni kopalla. Muhahahahaha
Ahh se po harroj ndoshta jan 90 % te popullates se Kosove Musliman amo jo Gugjahedin.
Muahahahaha
Gugjahedin!!?? Hmmmmm une i njoh do jan do kopila qe skan pas kurr shok ´``Miq`` por te vetmuar dhe te etiketuar si te paaft per tu inkuadruar ne jete Sociale. Kah sa Dollar po jav japin bre?
Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 31-05-2010 më 20:08
Krijoni Kontakt