Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Esther* Lexo Postimin
    Sipas kesaj qe keni shkruar i bie qe Amerika dhe shtetet e tjera te NATO-s nuk kishin cfare te kerkonin ne Kosove. Pse e pergezuat ate nderhyrje qe ju cliroi nga Serbia apo se ajo ishte ne te miren tuaj?
    Nderhyrja amerikane dhe e natos ishte apel i shqiptareve, kurse ne irak e afganistan, askush nuk i ftoi.

Po tash qe u cliruam nga serbia, c'na vyejn amerikanet dhe nato-ja ne kosove ?
    Un s'dua ti shoh me ata, dua qe te zëvendosohen me ushtar shqiptar !
    S'dua qe politika e tyre te diktohet ne thenjet e politikaneve tan. Se kjo doemos do te bie ndesh me kulturen ton, dhe do t'na qoje drejt konflikteve nderetnike.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Jo s'jan toka tona, mir e ke ti i nderuari Katolik. Keto toka jan te serbis, sepse eshte i shenjt sipas bibles. Po turku ja ka marr me zor, dhe tash e kan hanger tonq.
    ...hehe....e verteta djeg shume, eh??????
    Jarigas

Nderhyrja amerikane dhe e natos ishte apel i shqiptareve, kurse ne irak e afganistan, askush nuk i ftoi.
    Po flisnim per Kosoven.

Po tash qe u cliruam nga serbia, c'na vyejn amerikanet dhe nato-ja ne kosove ?
    Un s'dua ti shoh me ata, dua qe te zëvendosohen me ushtar shqiptar !
    S'dua qe politika e tyre te diktohet ne thenjet e politikaneve tan. Se kjo doemos do te bie ndesh me kulturen ton, dhe do t'na qoje drejt konflikteve nderetnike.
    Sipas teje ushtaret amerikan dhe NATO ishin te mire deri sa te cliruan ty por pastaj u bene te padeshiruar ne shtetin tend ende te panjohur si shtet te pavarur nga gjithe shtetet e botes? A nuk eshte pak egoiste dhe hipokrite kjo gje? Pastaj nuk mendoj se politikanet tuaj i marrin urdherat nga ushtaret e huaj por nga te tjere shume me lart se ata. Pse nuk mund ta shohesh ti si Kosovar ndihmen e Amerikes apo shteteve te tjera perendimore si dicka pozitive per nje shtet te vogel dhe ende ne hapat e para si shteti yt? Si po te cojne keta ushtare drejt konflikteve nderetnike kur jane pikerisht ata qe ju mbrojten juve prej tyre? A nuk po e harroni shpejt ndihmen qe ju dhane keto vende? Pastaj nuk eshte ushtari amerikan, Amerika apo NATO-ja qe te pengojne ty apo te tjere si ty te besoni ne Allah apo te praktikoni fene tuaj. Jane pikerisht krimet e bera ne emer te fese qe nuk tolerohen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Esther* : 06-06-2010 më 16:25

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ...hehe....e verteta djeg shume, eh??????
    Te djegu ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Esther* Lexo Postimin
    Po flisnim per Kosoven.

Sipas teje ushtaret amerikan dhe NATO ishin te mire deri sa te cliruan ty por pastaj u bene te padeshiruar ne shtetin tend ende te panjohur si shtet te pavarur nga gjithe shtetet e botes? A nuk eshte pak egoiste dhe hipokrite kjo gje? Pastaj nuk mendoj se politikanet tuaj i marrin urdherat nga ushtaret e huaj por nga te tjere shume me lart se ata. Pse nuk mund ta shohesh ti si Kosovar ndihmen e Amerikes apo shteteve te tjera perendimore si dicka pozitive per nje shtet te vogel dhe ende ne hapat e para si shteti yt? Si po te cojne keta ushtare drejt konflikteve nderetnike kur jane pikerisht ata qe ju mbrojten juve prej tyre? A nuk po e harroni shpejt ndihmen qe ju dhane keto vende? Pastaj nuk eshte ushtari amerikan, Amerika apo NATO-ja qe te pengojne ty apo te tjere si ty te besoni ne Allah apo te praktikoni fene tuaj. Jane pikerisht krimet e bera ne emer te fese qe nuk tolerohen.
    Esther i nderuar.
    Un si besimtar i besimit Islam, i jam mirnjohës per ndihmen e Amerikës dhe gjithe atyre shtetëve qe kan dhen qoft edhe nje minum kontribut per shqiptarët.

Tash, ajo qe un refuzoj, eshte impunimi i drejtësis amerikane ne kulturën ton islame !
    Ne si kerkuam kaq shume, i kerkuam deportimin e armates serbe nga kosova.
    Kjo gje u be !
    Ju flm edhe nje here, dhe Asta la Vista baby !

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Esther i nderuar.
    Un si besimtar i besimit Islam, i jam mirnjohës per ndihmen e Amerikës dhe gjithe atyre shtetëve qe kan dhen qoft edhe nje minum kontribut per shqiptarët.

Tash, ajo qe un refuzoj, eshte impunimi i drejtësis amerikane ne kulturën ton islame !
    Ne si kerkuam kaq shume, i kerkuam deportimin e armates serbe nga kosova.
    Kjo gje u be !
    Ju flm edhe nje here, dhe Asta la Vista baby !
    te lumt vella pajtohem plotsisht me ty mirpo keta i kan zemrat e bllokuara ashtu siq na ka paralajmru zoti ne kuran se ata kan syt e ballit por jan te verber ne zemer nuk kuptojn me shum
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    r-posa, cfare imponimi kulturor po te ben Amerika?

Ti ke deshire te jetosh si ne Afganistan?, ti heqim internetin, ti heqim TV-te e shume tekonologji tjera bashkohore, kunder kesaj je ti, kete e quan imponim kulturor?

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    r-posa, cfare imponimi kulturor po te ben Amerika?

Ti ke deshire te jetosh si ne Afganistan?, ti heqim internetin, ti heqim TV-te e shume tekonologji tjera bashkohore, kunder kesaj je ti, kete e quan imponim kulturor?
    o fishta feja islame thot studio

fjala e par e zbritur ne kuran eshte fjala lexo dmth meso studio

pse ti nuk studion qe te qosh perpara kosoven
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Cfare?

Je outsajder o Ximi, une thash qka po imponon Amerika ne Kosove?, cfare kulture? edhe ti ishe qe e mbeshtete mendimin e tij, po na tregoni pak se as nuk keni ide se cfare po shkruani.

Tash, ajo qe un refuzoj, eshte impunimi i drejtësis amerikane ne kulturën ton islame!
    A eshte 100% e popullit kosovar te Kosoves i fese islame? A eshte 100% e popullit kosovar te Kosoves besimtar ne fund te fundit?

Kultura fetare eshte individuale. Ti si besimtar i kesaj feje mund ta mbeshtetesh dhe ta besh te tenden kete kulture dhe mund t'ja imponosh dhe familjes tende nqs ata te lejojne, por nuk mundesh kurrsesi t'ja imponosh dikujt tjeter qofte ai dhe nje bashkeatdhetar i yti.

Megjithate, ajo qe une ende nuk po kuptoj nga keto qe ke shkruar eshte se si ushtaret amerikan po te imponojne ty si Kosovar ne vendin tend drejtesine amerikane? Drejtesia amerikane imponohet vetem ne Amerike dhe kjo behet ne baze te kushtetutes amerikane. Nuk ka se si nje vend i huaj te imponoj drejtesine e tij ne nje shtet tjeter.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •