eshte e qarte se arabet ne shqiperi nuk po bejne propagande fetare , por ARABIZIM,
eshte me se e qarte se nqs nuk merren masa te shpejta nga qeveria kunder ketyre arabeve-arab dhe arabeve-shqiptar , gjendja ne shqiperi do te perkeqsohet dhe ne nje kohe jo shume te gjate do te n'a duhet qe me force t'i zbojm ,
une vete falem ne shtepi dhe ne xhami, besoj kuranin dhe besoj te gjitha librat si dhe profetet e ardhur nga Zoti, me Abraham, Moisi, David , Jezu Krisht, si dhe Muhamed,
por nuk e ngaterroj kurre fene e PAQES me fene qe arabet manipulojne dhe kane devijuar ne teresi nga feja e Zotit, dhe ata e kane pergjegjesine per kete para Zotit diten e gjykimit,
i them te gjitha keto per t'i mbushur mendjen disave se jo te gjithe ata qe shkojne ne xhami jane rradikale islamik,
personalisht kam mendimin me te keq per shumicen e arabeve(jo te gjithe),
EGOISTE, MENDJEMEDHENJ, MASHTRUES, SHOVINISTE,MANIPULATORE, MAFIOZE , INTRIGUES, keto jane disa nga epitetet qe pa frike dhe me njohje personale mund t'iu ve me te drejten e njohjes personale nga afer qe kam me t'a,
puna nuk eshte a duhet te besojne njerzit ne islam,
por puna eshte se ne cfar islami besojne , ne islamin qe eshte kthyer ne nje vegel mashtrimi ne duart arabe,
e ku ka njeri me mohues ndaj Zotit se ai qe perdor fene per qellime politike,shoviniste, etj
po lexoja nje dite nje shkrim te nje anglezi i cili kishte qene ne vendet arabe dhe thoshte se i interesoi te dinte perkthimin e fjales Allah, por ngado qe te shkonte i thonin se gjuha arabe eshte nje gjuhe e vecante dhe si e tille nuk mund te perkthehesh Allah ne anglisht God,
ai tha se u irritua se si shumica ne nje menyre te njejte pak a shume kamuflonin te verteten, si perfundim anglezi shkroi se ; dyshoj se behet fjale per nje SHOVINIZEM MISTICIK,
dhe nuk eshte per t'u cuditur aspak se si kane arritur arabet te krijojne nje kult te emrit Allah, sikur gjoja ai eshte emri i Zotit ne pothuajse 1600 vjet,
ata MANIPULOJNE duke mashtruar masivisht, dhe eshte akoma me shume per t'u cuditur se si perdorin metoda primitive ,por qe me sukses is arrijne qellimit,
arabet jane keshtu;
SA KANE INTERESIN E VET , INVESTOJNE PER QELLIMET E VETA, SA T'A SHIKOJNE SE NUK I ECIN PUNET ASHTU SI DUAN ATA , I SHIKON SE SI MENJEHERE HEQIN MASKEN DHE ME PERCMIM DHE MENDJEMADHESI LARGOHEN
Krijoni Kontakt