Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    sueda ,ajo fotoja ne tv e tutshme sikur nje film qe del shtriga nga tv ,he e ke pare moj hahahahaha?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Qfar mendoni, a egzistojne shpirtat te padukshem per syrin e njeriut Por me ane te aparateve numerike kapim imazhe te quditshme ,paranormale?
    Do ti postoj disa foto ku ne te treten eshte fotografuar motra ime para 10 vjetve nga kusherini,dhe ne kete foto shofim nje fetyr njeriu ne tele!!!!!
    Mendoni se eshte vetem nje reflektim apo televizori i dhezun apo nje fantom?
    mos u ngut te nxjeresh perfundime te tilla si psh, eshte fantazme , shpirtra a ku di une se cfare ,

kqyre me kujdes foton ,shikoje aparatin fotografik mos ka pasur difekt dhe bisedo me njeriun qe i [ lau] nxori kete foton ku ka dale motra juaj ,

une them se eshte thjesht nje crregullim i aparatit fotografik.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

...................

Citim Postuar më parë nga Bardhi Lexo Postimin
    Sueda moj Sueda. Na bjere disa gjera te mira. Per ekzistencen ose per mosekzistencen e fantazmave, apo hijeve, ne nuk kemi forc te ndikojme. Njeriu eshte qenje e dashur nga Zoti, andaj si i till eshte edhe i mbrojtur nga qdo e keqe.
    Sueda na fal, mos na merr per te keq, se ne te respektojm shume.
    Bardhi ketu jeni dakort apo ckas ka ne deti.

maratonomak spo nxjeri por bera pyetje se sa besoni ju te tjeret.
    Nete e kam pa mi si jo nje jav me eshte dashur te fjel me prinderit .
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-12-2009
    Postime
    9
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Qfar mendoni, a egzistojne shpirtat te padukshem per syrin e njeriut Por me ane te aparateve numerike kapim imazhe te quditshme ,paranormale?
    Do ti postoj disa foto ku ne te treten eshte fotografuar motra ime para 10 vjetve nga kusherini,dhe ne kete foto shofim nje fetyr njeriu ne tele!!!!!
    Mendoni se eshte vetem nje reflektim apo televizori i dhezun apo nje fantom?
    une sbesoj edhe aq shume por studimet po tregojn qe ka mundesi te egzistoj nje planet tjeter me lloj tjeter te njerzve por keto jan vetem spekulime ende ska fakte qe e vertetojn kete

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Une besoj dhe do ju tregoj nje ngjarje qe me ka ndodhur dhe mundem te betohem.

Para disa ditve isha vetem ne dhome dhe sikur isha duke shikuar nje film,aktori qe luante rolin e nje udhetari me tha !ej ti eja me mua te vizitosh gjera qe kur ske pa me sy.
    Un prita pak se mos e ka me ndonje aktore por pas pak me tha ej me ty e kam ti qe je ulur dhe po me shiqon,i thashe une?!!! Me tha poooo ti ti.
    si e hipnotizuar pranova dhe morem rrugen,me dergoj deri ne nje vend ku kishte vareza dhe hapi nje vare ,me tha hyn mbrenda une hyra dhe aty ishte nje dritareku me te hapur dola ne anen tjeter.OOOOO Zot qfar kafshe pashe!!!i ngjanin njerzeve nga fetyra por trupin e kishin te shemtuar sikur kafshet parahistorike!duke kaluar ate koridor me frik se do te me hetojn rash ne nje pus dhe atu nje gjarper donte te me perbinte dhesh vdeka nga frika kur ne ate moment me.............
    Agim Metbala"

Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    10,781
    Ah harova te ju theme ne ate moment me doli gjumi dhe kishte qene vetem enderr dhe betohem qe ishte sikur te ishte e vertet.
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Mendova se u pergjigja. Mirepo thene te drejten une nuk ju besoj shume ketyre.
    Te pershendes Sueda.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    ishte nje kohe ku me vinin mesazhe ne mail ku shkruante

ne kete foton qe eshte poshte eshte dicka e tmerrshme , te gjithe ata qe e shikojne kete foto do tu ndodhe nje fatkeqesi brenda 3 diteve dhe qe kjo fatkeqesi te mos ndodhe duhet ta dergoni kete mesazh 20 personave te tjere
    dhe normal njerezit nga kureshtja e hapin fotografine te shikojne dhe ishte nje fotografi si keto qe ka vene Sueda me shpirtra imagjinare.

Une nga inati i bera replay personit qe ma kishte derguar dhe c'do dite ajo ma kthente mbrapsht dhe keshtu ping -pong beme per disa kohe .
    Vetem se ate kohe do beja nje rruge te gjate me tren dhe kisha prere bilete per klasen e dyte dhe ngaqe kishte shume njerez thashe, po vete ne klasin e pare dhe pagoj diferencen dhe ne ate vagon isha vetem , ne mes te nates dhe s'me hiqeshe ai mail nga mendja
    Eh mendja e shkrete , nganjehere merr kot

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •