mu pervete me duket me mire ne europe.
po ju?
mu pervete me duket me mire ne europe.
po ju?
Pa diskutim qe ne Europe. Amerika eshte shume e lodhshme.
Life's too short to remove USB safely.
Provoni njëher Azin, kuptohet vendet e zhvilluara. Do shikoni që bëhet më shum se nga këto dy kontinentet që keni përmendur.
Un keshtu mendoja por kur pash Evropen arrita ne perfundimin qe niveli i jeteses eshte me i mire ne North America.
per pushime vetem eshte mire atje.
Varet cfare do te besh apo arrish. Nese do tja japesh shpirtin shejtanit, te besh 2-3 pune dhe te fitosh mbi 50 mije $ ne vit shko ne USA (jo Kanada p.sh). Shkollimin e femijeve harroje, Mjekesine e keshtu me radhe ... Thjesht do punosh si kafshe per te bere leke dhe ndoshta dikur nje siperrmarje tenden private => go USA
Do te kesh 5 jave pushime (te paguara) + 10-13 dite Festash ne vit + ndoshta rroge te 13-e, rrjet dhe asistence sociale => EU
Prajase => Sweeden, Norway, Danemark
Ky eshte mendimi im - njoh vecse pak prej ketyre vendeve dhe mund te gabohem totalisht na cka thashe
E Ke gabim,usa eshte shume e lodhshme sidomos per ne te ardhurit qe nuk jemi mesuar me kete jete .Megjithese mundesite i ke te shumta ne te gjitha drejtimet e jeteses.
Amerika te plak para kohe degjoja kur me shkeli kemba per here te pare ,megjithse une jam ambjentuar pak a shume dhe mendoj se kush di te jetoj vendi gjendet pa problem .Por europa me pelqen .
Krijoni Kontakt