Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Si të ngjitem në Gjeravicë?

me shume mundesi kete vere do te ngjitem ne majen me te larte te kosoves qe eshte gjeravica..mirepo une nuk di se si ta gjej gjeravicen..dmth nuk kam qene asnjehere ne drejtimin e pejes ku ndodhet kjo maje..jam i apasionuar pas ngjitjeve neper majat e maleve tona dhe mendova ta ngjiti edhe gjeravice..po kerkoj ndihme ketu nese dikush ka kohe qe te me ndihmoje ne gjetjen e gjeravices dhe ndoshta dikush qe eshte i apasionuar edhe ai pas ngjitjeve dhe ta bejme bashke kete ngjitje..do te ishte e mrekullueshme te beheshim te pakten dy veta ne kete ngjitje..

nese dikush eshte i dhene pas udhetimeve dhe qe deshiron te me ndihmoje ne kete sipermarrje eshte i mirepritur..me shume mundesi dua ti ngjitem edhe gjallices nga ana perendimore pasi nje here i jam ngjitur nga ana lindore qe eshte me e lehte per ngjitje..ndoshta dikush eshte i interesuar per tju ngjitur gjallices keshtu qe une jam i gatshem ta ndihmoj..

edhe nje here jeni te mirepritur...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ketu e ke linkun nga komuna e Pejës shpresoj të të ndihmoj aty tek rubrika "Harta e qytetit" mbase mund ta gjesh, nëse jo më trego po provoj ta pyes një shok nga Peja.

http://www.peja-komuna.org/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Unë e lexova këtë se Mali i Gjeravicës qenka afër kufirit shtetëror të komunës së Deçanit dhe Shqipërisë.

http://sq.wikipedia.org/wiki/Gjeravica
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

gimce

faleminderit per interesimin..por problemi nuk qendron tek ajo se ku gjendet ne harte..ndryshe eshte harta e ndryshe terreni..te ndermarresh nje udhetim siq deshiroj une duhet te kesh patjeter nje udherrefyes..une e di se mali i gjeravices eshte vazhdimsi e alpeve shqiptare..eshte maja me e larte e ketyre alpeve..po ta marresh ne teresi trojet shqiptare kan korabin si majen me te larte..nese e merr te ndare teritorin e kosoves atehere gjeravica del maja ma e larte e kosoves..meqe korabin e kam ngjitur vjet ne vere sivjet mendova te ngjitem edhe ne gjeravice.. e di qe ajo gjendet afer kufirit shteteror shqiperi kosove ne rajonin e pejes ..por ja qe edhe pse e di ne harte nuk e di ne terren..udherrefyesi din shtigjet,rruget me te shkurtera dhe me te sigurta se si mund te ngjitesh ne majen e saj..kryesisht udherrefyesit jane nga zona rreth e rrotull pasi ata i dine me mire keto shtigje..i dine keto teritore..ka edhe nga ata qe i jan ngjitur me perpara dhe qe deshirojne ti ngjiten perseri..

gjithsesi ky njoftim eshte per te gjithe te apasionuarit pas ngjitjeve..shpresoj te dale dikush vullnetar te sherbeje si udherrefyes per mua..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Pershendetje Malsor.
    Me se miri eshte kur te mberrish ne Peje te kontaktosh klubin e alpinisteve(i vetmi ne Kosove),me sa kam njohuri une.Quhen "Merimangat".Sigurisht keta i dijne ato vende.
    http://www.marimangat.org/

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •