Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 158
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ju jo qe nuk keni argumende per milaim zeken por ju tregoni mllefin dhe urrejtjen qe keni ndaj ti kjo esht shum e vertet nese ju thot partia juaj ju jeni ne gjendje te beni qmos pra menje fjal ju tregoni urrejtje dhe lokalizem nder shqiptar kjo esht arguminti juaj i nderuar
    Ti thua që nuk ka argumente!!!
    Po çka është argumenti sipas teje?

Atë që thua ti dhe e din vetëm ti?

harudi jo qe esht dasht ta ofendoj por po te isha ne vend te milaim zekes un e kisha ngre zhag neper qytet at lavire gazetare se bash femer e pa moral esht ket te siguroj e njof nga afer edhe po ta dinit se qfar te kaluar ka ajo sja vlen te meremi me at gazetare milaim zeka esht i vetmi gazetar qe i thot gjerat troq siq jan ...
    ...apo atë qe e shohmi e dëgjojmë të gjithë (kush don) dhe që është publike?

Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga perspektiva Lexo Postimin
    --------------------

Ja zedhenesi i Milaim Zekes.I quane thashetheme.Po nese ti i thua dikujt ne rruge se e pash ne tv si Milaim Zeka u soll keq me nje gazetare ,i tha lop.keshtu e keshtu...Nese ai ta kthene se eshte thashetheme ,si te duket ty ,o shok i Milaimit.E verteta sdo koment po shihet e po degjohet se si u soll ,cka i tha asaj vajze gazetare dhe ishte ne gjendje edhe me rrah .
    Turp per homoseksualin agresiv,Milaim Zeka .
    Lere ti ket gazetaren se u morr vesh kjo pune. Po kush eshte ai gazetari tjeter qe paska dasht me shku ne shtrat me te. Per keto fjale duhen edhe fakte , e jo pse thote nje peson ne rruge diqka. Fjale te rrugeve te rrasi gjith diten .
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Shiqoni "gazetarin" e një dhe të vetmit televizion publik të Kosovës,si dhe dëgjoni fjalorin e tij prej rrugaqi,i cili kërcnon dhe ofendon gazetaren (një femër) me ...shikojeni!

http://www.youtube.com/watch?v=CCoHw463ugk

Qka pritet tjeter prej ti? O selen e nones. Ka ardhe koha e balavedhe e opongave. Si duket edhe ky Milaim orangutani eshte i lidhur me " qirimtaret " .

O pash zotin veq ndegjone theksin si e ka.

Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    Ehh more Milaim qka i bane vetes. Qysh don me dal para ktyre antarve te forumit se po ta qajn hallin . :P
    Miliaimi qe ta dish ti mor RockStar, nuk e ka karakterin as sa 1/20000 e anetareve te ketij forumi.

A e imagjinon o Stari se ketu me te vertete eshte cdo gje virtuale, po askush nuk merr persiper te jete Milaim.

Ik lexo se cfare do te thote etike e pastaj kape ngryke bacin Mil!

Po baci Mil ka gjet shesh e ben pershesh! Pra ka gjet nje truall ku ja tolerojne budallekun e sillet ashtu si magar!

Shpejt i vjen fundi tipave si ai! Vete Kosova do ti hedhe ne shporte milaimat e nuk do te kene me ftyre me dal dikund ne publik.

Ketu jemi e do t'shkruajme serish.

Po me vjen keq se si mosha te reja e shohin bacen Mil si idol.

Shenje e nje shoqerie te semure!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 31-05-2010 më 13:51

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Kjo Sjellja e Milaim Zekes eshte shum e ulte. Mirpo edhe kto gazetaret tana jane lahperica te cilate nuk kane lidhje me gazetari mbase shumica nuke jane ase gazetare por jan te perzgjedhura ne ato pozita vetem per shkak te fizikute pamjese optike bukirise qe munde te ken dhe si rezultate shume shpeshe ne mungese te porfesionalizmite bejne pytje shume irrituse dhe jashte qdo konteksti te temes e cila dominone ne momente dhe rrethana te caktuara thjeshte gazetaret tana i kane mendet vetem te (seksi sportistat filmate erotike te artistat e holivudit etjera idiotizma te cilat nuke kan fare te bejne me gazetarine serioze politike

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Kjo Sjellja e Milaim Zekes eshte shum e ulte. Mirpo edhe kto gazetaret tana jane lahperica te cilate nuk kane lidhje me gazetari mbase shumica nuke jane ase gazetare por jan te perzgjedhura ne ato pozita vetem per shkak te fizikute pamjese optike bukirise qe munde te ken dhe si rezultate shume shpeshe ne mungese te porfesionalizmite bejne pytje shume irrituse dhe jashte qdo konteksti te temes e cila dominone ne momente dhe rrethana te caktuara thjeshte gazetaret tana i kane mendet vetem te (seksi sportistat filmate erotike te artistat e holivudit etjera idiotizma te cilat nuke kan fare te bejne me gazetarine serioze politike

A na e sjelle nje shembull per keto qe the, nese nuk te vjen veshtire ?

i/e regjistruar Maska e Drenicalia
    Anëtarësuar
    31-05-2010
    Vendndodhja
    Galice
    Postime
    5
    Milaim sexit ju kan pshtjell kabllat,mehesapi spe din a osht me qeverin a kundrejt qeverise bre bal...
    si han pazari ma llafet e tij te lira...

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Miliaimi qe ta dish ti mor RockStar, nuk e ka karakterin as sa 1/20000 e anetareve te ketij forumi.

A e imagjinon o Stari se ketu me te vertete eshte cdo gje virtuale, po askush nuk merr persiper te jete Milaim.

Ik lexo se cfare do te thote etike e pastaj kape ngryke bacin Mil!

Po baci Mil ka gjet shesh e ben pershesh! Pra ka gjet nje truall ku ja tolerojne budallekun e sillet ashtu si magar!

Shpejt i vjen fundi tipave si ai! Vete Kosova do ti hedhe ne shporte milaimat e nuk do te kene me ftyre me dal dikund ne publik.

Ketu jemi e do t'shkruajme serish.

Po me vjen keq se si mosha te reja e shohin bacen Mil si idol.

Shenje e nje shoqerie te semure!
    DYDRINAS ky RockStar-i e di shume mire se cka eshte karakteri edhe e di se si shprehen disa anetar ne forum , se ti lexosh mire e mire komentet do thuash se keta skane fije karakteri.

Kete Milin si e quan ti se mbroj aspak, po si dal krah asaj asaj gazetaruckes qe qeshet aty .

Milin se shoh si idoll une dhe pervec vetes skam idoll tjeter.

Pjese e kesaj shoqerie te semure je edhe ti , se une jam jasht saj! Dhe asnjeher se quaj shoqeri te semure kur nje person shpreh mendimin e tij qofte edhe te gabuar dhe 5-6 persona e perkrahin ate mendim.

Me t'Mira ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga RockStar : 01-06-2010 më 02:27
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Milazimi kishte humbur ne ate moment. E parnoj vete. Tha se qe dy dite , kam probleme sekuale.
    Sa qudije. Njerezit rrijne me muaj larg gruas. E aj per dy dite i pate mbyte gazetaret. Ke guzhem se ku me dite se qka ju kish ba.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Pse behet fjale e shume fjale
    p er mili me mire te behet fjale per ndonje njeri.

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •