Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 158
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Ky mili , pse nuk hyn në këtë lloj polemike me ndonjë plitikan?!

Gazetari i mirë , sic pretendon që është mili, konfrontohet me ata që e meritojn sidomos politikan e biznismen, e jo me kolegë , që paten guximin ta pyesin kryeparlamentarin për qështje të ndryshme.

Pra , shiquar realisht , ajo gazetarja e ka kry punen e vet si duhet.
    Milaimi , jo që nuk e ka kry punen e vet si gazetar , po ka sulmuar verbalisht atë që e ka kryer punen si duhet.
    Ky mili ka penguar fjalen e lirë dhe punen e një gazetare!

Nëse mili është ndonjë zëdhënës i kupes , deri diku do ta arsyetoja reagimin , natyrish jo me këtë fjalor rrugaqi , por ai duhet të dal e të thot këtë , që ta din të gjithë!

Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB,!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 31-05-2010 më 03:34 Arsyeja: Gabim ne shrim !
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Shiqoni "gazetarin" e një dhe të vetmit televizion publik të Kosovës,si dhe dëgjoni fjalorin e tij prej rrugaqi,i cili kërcnon dhe ofendon gazetaren (një femër) me ...shikojeni!

http://www.youtube.com/watch?v=CCoHw463ugk
    Nuk eshte qudi,ky me se shumti perdor ket fjalor te piset,tamam me ket e paska ulur edhe me poshte veten

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    ky ka tregu veten me ato fjalet ama se si smund ti duroi ato te qeshurat e gazetares shum idioteske aman car gazetare kena na :S
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    82
    O njerez .Milaim Zeka e tha se cka e mudnon prej kohesh.Seksi.Ai eshte nje pedofil me eksperience nga Evropa.Kam ndegjuar prej shume miqeve se si iu vardiste personalitetetve te cilet kishin hijeshi.Shul shqip i ofronte flirterim.Nese keni mundur ta vereni ai ne prezenc te femrave ndihet shume nervoz ndersa ne prezenc te meshkujve sidomos atyre te bukur ndizet flak nga disponimi.Tash kam ndegjuar nje skandal me nje gazetar te ri ,te cilit kinse i ka ofruar kushte per ta aftesuar si gazetar te mire ne Kosove dhe pas nje javesh e ka ftu ne shtrat.
    Prandaj ,mos u habisni kur gjinin me te bukur e ofendon dhe thote lop.Ai eshte i uritur per ndonje bik Spanjoll.
    kaloni mire

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga prishtinase Lexo Postimin
    ky ka tregu veten me ato fjalet ama se si smund ti duroi ato te qeshurat e gazetares shum idioteske aman car gazetare kena na :S
    pse mos te qeshin me fjal rrugaqesh,kur i thoshte ti kukshe lop e gjera tjera,,mir ja bene,i tilli e meriton ket.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    ky Milaimi i flliqit perj goje bre

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    pse mos te qeshin me fjal rrugaqesh,kur i thoshte ti kukshe lop e gjera tjera,,mir ja bene,i tilli e meriton ket.
    jo jo te mi thot mu dikush ato fjal para syve me siguri se do ta kisha godit e jo me at te qeshme pfff tamam e beni veten lop ajo se te jet si te jet esht femer dhe ska te drejt ta ofendoi
    if love is the answer, could you rephrase the question?

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Ehh more Milaim qka i bane vetes. Qysh don me dal para ktyre antarve te forumit se po ta qajn hallin . :P
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-12-2008
    Postime
    6
    Pershendetje te gjithve po ky far milaim zeka kah na dul more burra,po kush asht ky milaim zeka urdhnoni e pyetni un do te ju pergjigjem se ket njeri e njioh qe nga shkolla e mesme,ekam pas shok te ngusht,e tash ky mue me ka hrrue qe nji koh te gjat................

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    Ehh more Milaim qka i bane vetes. Qysh don me dal para ktyre antarve te forumit se po ta qajn hallin . :P
    E thon qka ta ban vetja sta ben kush,,tani le ti degjoj kritikat e forumisteve..por me vend ama

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •