Falje kërkoj ai për dy arsye:
1) Me mbulu marren e RTK-s që publikisht është TV i qeveris.
2) Për të ruajt vendin e punës në RTK dhe mos me bo të madhe.
Për këto dy arsye Milaim Reka kërkon falje .. po ashtu turpi i RTK-s që nuk e nxori marren e Milaim Zezes por vetëm kërkoj falje gazetarës të TV Dukagjinit.
Ata që e përkrahin Miaim Zezen ata jan njerz shumë të ulët .. sepse zoti na fali neve meshkujve më të fort se një femer , ama ai që përdor forc me një femer ai për mua është shumë i dobët/ulët , e për mua nqs vërtet Milaim Zeza vazhdon të qëndroj ende në RTK atëherë gjykone ju vet se a ja vlen të shikohet ky televizion i vetshpallur si i pavarur dhe shtetëror.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Lope Danimarke ,he,he,he,he Pse ky Fare gazetari nuk thote lope ballkanike , pore lope danimarke ??? Lopet e Danimarkes, jane shume me te edukuara se sa gazetaret analfabeta, dhe te pa moralshem .
Konfliktet ndermjet gazetareve jane te zakonshme , pore fjalet banale dhe te pa moralshme ndaj nje femre para kamerave ne konference per shtype nuk lejohen. Milaim Zeka, eshte njeri i pa moralshem sa qe nuk meriton te punoje ne nje RTV publike .
nje gje po e di qe u perzi krejt sen spo din kush qka po bahet e as kush po ka te drejet e ksuh spo ka te drejte
po shohs shume postime ketu kritika te forta ama pak u shpreh keq milaimi aty ama edhe kto cucat gazetare qka spo vesin se skane aftesi gazetareske as jane te reja sdine qka pyesin sdine qafre pyetje me ba se di ka shume qe smeritojne me kane as ne gazetari
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
Sa mirë po u shajkan kolegët në mese veti...
Krijoni Kontakt