Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 158
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    gazetarja ishte viktim e ramush haradinajt se pse pytjet qe iberi ishin provokative dhe te dirigjuara nga ni njeri i qMENDUR nga AAK-JA
    PDK e ka honger. Krejt antart ka mi ja morr AAK. Po ky zhugani i drenics qka kish se, a ky ish qi duhet mi dhon pergjegjje a?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Falje kërkoj ai për dy arsye:

1) Me mbulu marren e RTK-s që publikisht është TV i qeveris.
    2) Për të ruajt vendin e punës në RTK dhe mos me bo të madhe.

Për këto dy arsye Milaim Reka kërkon falje .. po ashtu turpi i RTK-s që nuk e nxori marren e Milaim Zezes por vetëm kërkoj falje gazetarës të TV Dukagjinit.

Ata që e përkrahin Miaim Zezen ata jan njerz shumë të ulët .. sepse zoti na fali neve meshkujve më të fort se një femer , ama ai që përdor forc me një femer ai për mua është shumë i dobët/ulët , e për mua nqs vërtet Milaim Zeza vazhdon të qëndroj ende në RTK atëherë gjykone ju vet se a ja vlen të shikohet ky televizion i vetshpallur si i pavarur dhe shtetëror.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Lope Danimarke ,he,he,he,he Pse ky Fare gazetari nuk thote lope ballkanike , pore lope danimarke ??? Lopet e Danimarkes, jane shume me te edukuara se sa gazetaret analfabeta, dhe te pa moralshem .

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Konfliktet ndermjet gazetareve jane te zakonshme , pore fjalet banale dhe te pa moralshme ndaj nje femre para kamerave ne konference per shtype nuk lejohen. Milaim Zeka, eshte njeri i pa moralshem sa qe nuk meriton te punoje ne nje RTV publike .

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    nje gje po e di qe u perzi krejt sen spo din kush qka po bahet e as kush po ka te drejet e ksuh spo ka te drejte

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po shohs shume postime ketu kritika te forta ama pak u shpreh keq milaimi aty ama edhe kto cucat gazetare qka spo vesin se skane aftesi gazetareske as jane te reja sdine qka pyesin sdine qafre pyetje me ba se di ka shume qe smeritojne me kane as ne gazetari

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Vertete ishin ato gazetare!? Nga sjellja dhe te ulurit nuk i ngjanin...
    ...ashtu edhe une mendoj , edhe une do te kisha bo pyetje , ju jeni gazetare...???

ato ne pamje nuk u dokshin si gazetare..., ani bjonde uff uff....ajo ish kan per B.J.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ti je i vetmi ne kete forum qe mbron te keqen,djallezoren dhe krimin e stalinisteve te kuq.Hallall se edhe per ate pune paguhesh.Nuk ke faj.Eurot jane te mira.
    Qka i keni punet me fondin e ri ne mbrojtje te krimit te organizuar?A jane mbledhur hiq sepse ata avokatet i done milionat.
    Vetem kur ta shoh listen e injorimit ty e marr vesh se qfare klike jeni ju krimbat e SHIK-ut.
    Po kujt i han nese ti e fut dikend ne listen e injorimit ose jo.Njerezit jetojne edhe pa ty,jetojne edhe pa ideologjine tende ,hienave dhe patroneve tu te kuq.
    oo nuk eshte fill Llapi qe mbron te mire ka shumee shoqit see qifti asaj gazetar as deri te dera se kisha lan me hyy,po hallalle i kofte Milazimit qe ka duru se mu pas kane kush tjeter e kishe ba zeshkane sahora ky eshte mendim personal.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    gazetarja ishte viktim e ramush haradinajt se pse pytjet qe iberi ishin provokative dhe te dirigjuara nga ni njeri i qMENDUR nga AAK-JA
    Nese asht e vertet , paskan mja kajt maman RAMUSHI ati pisi.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Sa mirë po u shajkan kolegët në mese veti...

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •