Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 158
    i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Po mire, ky jakupi eshte kryetar i parlamentit dhe jo kryeminister qe te pergjigjet pyetjeve te gazetares rreth nje ministri si fatmir limaj.

Gazetari ka te drejt te beje pyetje, mirpo jo te keqperdoret nje konferenc per shtyp ku exluzivisht i dedikohet nje rasti tjeter.

Si thon: Flitej per Lisa, ajo(gazetarja) per fshisa
    Fisnik,paske marrë përgjigje nga Dydrinasi dhe të tjerë,por po shtoj edhe diçka:

Kodi gazetaresk nuk njeh pyetje të "budallavt",njeh përgjigje të "budallavt",kurse sa i përket një politikani thuhet se,secili politikan duhet të ketë tri përgjigje të ndryshme në një pyetje!

Dalja nga tema e gazetarëve qysh aludon ti,ndodh at'herë kur përfaqësuesit e institucione,në këtë rast Kuvendi dhe Kryetari i ti,rrinë larg qytetarit për t'a informuar për ngjarjet javore që ndodhin në Kosovë,pra mungojnë konferencat e rregullta me gazetarë për çdo javë e që nuk don të thotë se aty patjetër duhet të përgjigjet kryetari i Kuvendit,por praktikohet që gazetarëve në konferenca të shtypit ,t'i përgjigjet zëdhënësi (a e din kush është zëdhënës i Kuvendit të Kosovës),ose këshilltarët e tij.

E keqja është se këta politikanë që janë në krye të Institucioneve të Kosovës,shumë më afër i mbajnë truprojat se ,sa këshilltarët e tyre.
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    11
    Me te vertet, mua per vete me ka quditur, me fjalorin e tij Milaim Zeka, kam pasur bindje te forte, se Milaimi eshte nje Gazetar, jo vetem Trim por edhe i afte ne profesionin e vet, por se eshte kaq shum IDIOT dhe I LIG, qe sillet me at fjalor te ndyt, ndaj nje Gazetarje, deri sa nuk e kam pare ne TV, nuk kisha me besu. Le te mbetet ne ndergjegjejen e vet, dhe te Familjes se tij.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    cfare edukate perendimore ore milaimi ashete modeli sulo gradeco sigurimso enveristi am i piset , deri kurre ak me i duru populli keta horra ? milaim zeka=sulo gradeca

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    bravo i qoft milaimit dhetqindmi here
    po a durohen gazetarucet e paguara nga veton sorra e ramboja
    qe te provokoin qdo gje qe eshte e shtetit te Kosoves
    edhe nji here bravo Milaim
    se veq per qokesh munen me te kap
    Po qysh more llap bravo me nje femer,po qka ta merr menja me pas kan naj katravell a kish guxu me fol,po pse more mos me i ban pytje kupes,po ai per qate eshte ber kryparlamentar,po a po e sheh more llap qe nuk jemi kerkah hiq,shkau na ka ardh te dera e ju po kini koh me vjedh e me i ba njeqindmij te zeza,po a e din more llap qe gjeneratat e ardheshme kanme ju mallku.
    Po populli ka pas shpres qe te pakten nuk do ta plaqkitni se per qe nuk dini e ka dit i madh e i vogel,une per vehte as ma te voglin dyshim nuk e kam pas,se vetem ka qen qashtje koh kur do te tregohni qe nuk jeni ju me udheheq shtet,ju jeni qoban llapo,i kini marr ne qaf krejt kosoven.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po ku mundet me dal nje SHPIHUN I JUGOSLLAVIS te atehershme, i mirr, ky ka qen ne burg ne serbi dhe asht liri si shpihun i serbis, ne shtete te jashtme ka punu.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    bravo i qoft milaimit dhetqindmi here
    po a durohen gazetarucet e paguara nga veton sorra e ramboja
    qe te provokoin qdo gje qe eshte e shtetit te Kosoves
    edhe nji here bravo Milaim
    se veq per qokesh munen me te kap
    Ti je i vetmi ne kete forum qe mbron te keqen,djallezoren dhe krimin e stalinisteve te kuq.Hallall se edhe per ate pune paguhesh.Nuk ke faj.Eurot jane te mira.
    Qka i keni punet me fondin e ri ne mbrojtje te krimit te organizuar?A jane mbledhur hiq sepse ata avokatet i done milionat.
    Vetem kur ta shoh listen e injorimit ty e marr vesh se qfare klike jeni ju krimbat e SHIK-ut.
    Po kujt i han nese ti e fut dikend ne listen e injorimit ose jo.Njerezit jetojne edhe pa ty,jetojne edhe pa ideologjine tende ,hienave dhe patroneve tu te kuq.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-12-2008
    Postime
    146
    i fort eshte milaimi edine ky pse ka reagu keshut por, bash ne kete menyr prap nuk eshte dasht te shprehet....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Edukaten njeriu e merr nga familja , me shkollim dhe pasuri nuk arrin askund kesaj rradhe si duket i befte mire Milaimit se pesoi keq dhe ja paft hajrit fjalet qe ai i perdori tek ne thojme i perdorin magjupet , ,,.

Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    Edukaten njeriu e merr nga familja , me shkollim dhe pasuri nuk arrin askund kesaj rradhe si duket i befte mire Milaimit se pesoi keq dhe ja paft hajrit fjalet qe ai i perdori tek ne thojme i perdorin magjupet , ,,.
    se ma morre fjalen pej goje. te na thon se zekollt e Abris te parin e tyne e kan pasun magjup, kshtu qe s'ka kah del ndryshe ky.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga ardit mustafa Lexo Postimin
    se ma morre fjalen pej goje. te na thon se zekollt e Abris te parin e tyne e kan pasun magjup, kshtu qe s'ka kah del ndryshe ky.
    Mos i ofendoni magjupte sepse ka edhe magjup te mire.Une njoh p.sh.magjup qe ka qene edhe ushtare i UCK-se dhe 2 vellezer te tij jane vrare nga forcat serbe.

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •