Une mendoj qe kjo teme e shpifur duhet te shkoj ne kosh
Nuk kan tjeter mangut shqiptaret po te lexojn edhe keto
Une mendoj qe kjo teme e shpifur duhet te shkoj ne kosh
Nuk kan tjeter mangut shqiptaret po te lexojn edhe keto
Revolution 1848
Mqs po na flet kaq me zjarr per fene islame, nga e di ti zoteri/zonje se i kujt feje ishte ky zoteria (nqs i perkiste ndonje feje te caktuar)?!
Patjeter qe nuk eshte e vertete, ashtu sic nuk eshte e vertete qe ka mazllem homoseksual.Postuar më parë nga EuroStar1
Nuk e kam kuptuar asnjehere pse shqiptaret jane kaq te prirur per te kundershtuar dhe mohuar kategorisht gjithcka te keqe qe bejme?! Sa mire do ishte sikur te perpiqeshim me teper t'i luftonim keto dukuri dhe injorancen qe e ka kaptuar kete popull por ne fakt mohimi eshte arma dhe ilaci me i mire i ketyre semundjeve per shume njerez dhe eshte me te vertet nje fatkeqesi per popullin tone.
ne fakt si e dyshimte ky lajmi, se nuk thone asgje pervecse nje shqiptar 50vjec dhe me emer te rreme.
Ndoshta kane ndodhur me pare keto lloj gjerash, por jo kaq monstruoze te abuzosh femijet e tu psikologjikisht dhe fizikisht me vite te tera. eshte per tu habitur ne fakt. Dua ta besoj, por dhe nuk e besoj dot qe shqiptaret te bejne kafsherira te ndryra. Per shqiptaret familja eshte e shenjte. Dont know.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
O PINK mos i ve mend budallalliqeve te ketyre
Revolution 1848
Duhet te veje puna deri te ADN e bebes se ardhur nga incesti qe te besoni qe babai eshte perdhunues?
Nuk e kuptoj pse opinioni Sqiptar e ka te veshtire te pranoje qe mashkulli Shqiptar nuk eshte perfekt. Gjithmone do justifikohet dhuna e mashkullit, dhe faji gjithmone i vishte femres. Te gjithe e njohim nenen Shqiptare, sakrificat e saj per familjen, tolerancen dhe atehere kur nuk duhet, dhembshurine, por kur vjen puna te zgjedhin fajtorin, gjithmone do shihet me dyshim femra.
Rrifet gruaja nga burri, thone epo dicka ka bere ajo qe e rref ai. Me siguri ja ka sjell ne maje te hundes, e blahblahblah. Edhe pse jetojme mes njerezve abuzive, prape nuk e pranojme.
Abuzohet femija, perseri e ka fajin gruaja dhe femijet qe shpifin.
Kur do tu hapen syte Shqiptareve? Boll qendruat ne denial.
Ka mostra te tille mes nesh fatkeqesisht, dhe eshte pikerisht opinioni Shqiptar qe i ''mbron'', i ndihmon te vazhdojne pa frike se do gjykohen dhunen dhe abuzimin ndaj femres.
perkundrazi ..populli shqiptare tmerrohet nga te tilla gjera...dhe nuk i mbron monstra te tilla...kam pase nje njeri ne burg per vrasje...me tregonte se hajdutet dhe perdhunuesit mbaheshin ne dhoma te veqanta ne burg per ti mbrojtur nga te burgosurit e tjere pasi jua nxinin jeten..sapo ta merrnin vesh te burgosurit per cka je ne burg kersite dajaku dhe poshtrimi...
mua me vjen keq qe i jepni kaq shume rendesi kesaj teme...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Ky duhet shkrire me acid.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt