Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Une mendoj qe kjo teme e shpifur duhet te shkoj ne kosh

Nuk kan tjeter mangut shqiptaret po te lexojn edhe keto
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    te pelqe ose jo esht thjesht munges e te qenurit pike separi besimtar dhe ket po e potencoi i FES ISLAME. E nese akuzo se une po e fuse fen une do jem ai qe do vi ne radh pas ty ,sepse deri sa e kundershtoni te verteten jemi te obliguar si musliman tua them sa her esht e arsyshme. .Ne jeten time per x e ypsilon njerz qe vertet kan qen te devotshem ne fen islame skom degjuar gjera qe te turprohej njeriu e lere me une ose nji x shqiptar. E ne dash me e dite ta them nji te vertet se ne fisin tim nuk kan ndodh gjera te tilla dhe fshati im nuk martohen jo me pak se 10 fshatra .Ket qe po ta them ta them me te verteten e jo vetem sa per tu pergjigjur sepse thjesht mund edhe te mose dash ta besosh.
    Une jom shqiptar dhe nuk jom arab ..nga gjerat e mira i mare edhe nga shkau te kqijat nuk ja mare as shqiptarit si puna jote qe veq don te fuse perqarje ne fe e ne kombin ton . Une dhash mendimin tim ,ju keni te drejt te japni mendimin tuaj po jo ter me quani tutkun .Ta dish nji gje qe kurre nuk kom qen met qe i turproi shqiptaret, familjen dhe jom krenare per ket.. nese dikuj nuk i pelqe ate qe them mose ta mari une thjesht gjykova me sinqeritetin me te madh pa dashur as ke ta lendoi. me te mira....
    Mqs po na flet kaq me zjarr per fene islame, nga e di ti zoteri/zonje se i kujt feje ishte ky zoteria (nqs i perkiste ndonje feje te caktuar)?!

Citim Postuar më parë nga EuroStar1
    Kurr ne bot nuk eshte e vertete

Shpifjet e grekve dhe te top leshit
    Patjeter qe nuk eshte e vertete, ashtu sic nuk eshte e vertete qe ka mazllem homoseksual.

Nuk e kam kuptuar asnjehere pse shqiptaret jane kaq te prirur per te kundershtuar dhe mohuar kategorisht gjithcka te keqe qe bejme?! Sa mire do ishte sikur te perpiqeshim me teper t'i luftonim keto dukuri dhe injorancen qe e ka kaptuar kete popull por ne fakt mohimi eshte arma dhe ilaci me i mire i ketyre semundjeve per shume njerez dhe eshte me te vertet nje fatkeqesi per popullin tone.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    ne fakt si e dyshimte ky lajmi, se nuk thone asgje pervecse nje shqiptar 50vjec dhe me emer te rreme.
    Ndoshta kane ndodhur me pare keto lloj gjerash, por jo kaq monstruoze te abuzosh femijet e tu psikologjikisht dhe fizikisht me vite te tera. eshte per tu habitur ne fakt. Dua ta besoj, por dhe nuk e besoj dot qe shqiptaret te bejne kafsherira te ndryra. Per shqiptaret familja eshte e shenjte. Dont know.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

O PINK mos i ve mend budallalliqeve te ketyre
    Revolution 1848

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ne fakt si e dyshimte ky lajmi, se nuk thone asgje pervecse nje shqiptar 50vjec dhe me emer te rreme.
    Ndoshta kane ndodhur me pare keto lloj gjerash, por jo kaq monstruoze te abuzosh femijet e tu psikologjikisht dhe fizikisht me vite te tera. eshte per tu habitur ne fakt. Dua ta besoj, por dhe nuk e besoj dot qe shqiptaret te bejne kafsherira te ndryra.
    Per shqiptaret familja eshte e shenjte
    . Dont know.
    cdo popull ka jashteqitjet e tij...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Duhet te veje puna deri te ADN e bebes se ardhur nga incesti qe te besoni qe babai eshte perdhunues?
    Nuk e kuptoj pse opinioni Sqiptar e ka te veshtire te pranoje qe mashkulli Shqiptar nuk eshte perfekt. Gjithmone do justifikohet dhuna e mashkullit, dhe faji gjithmone i vishte femres. Te gjithe e njohim nenen Shqiptare, sakrificat e saj per familjen, tolerancen dhe atehere kur nuk duhet, dhembshurine, por kur vjen puna te zgjedhin fajtorin, gjithmone do shihet me dyshim femra.
    Rrifet gruaja nga burri, thone epo dicka ka bere ajo qe e rref ai. Me siguri ja ka sjell ne maje te hundes, e blahblahblah. Edhe pse jetojme mes njerezve abuzive, prape nuk e pranojme.
    Abuzohet femija, perseri e ka fajin gruaja dhe femijet qe shpifin.
    Kur do tu hapen syte Shqiptareve? Boll qendruat ne denial.
    Ka mostra te tille mes nesh fatkeqesisht, dhe eshte pikerisht opinioni Shqiptar qe i ''mbron'', i ndihmon te vazhdojne pa frike se do gjykohen dhunen dhe abuzimin ndaj femres.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Duhet te veje puna deri te ADN e bebes se ardhur nga incesti qe te besoni qe babai eshte perdhunues?
    Nuk e kuptoj pse opinioni Sqiptar e ka te veshtire te pranoje qe mashkulli Shqiptar nuk eshte perfekt. Gjithmone do justifikohet dhuna e mashkullit, dhe faji gjithmone i vishte femres. Te gjithe e njohim nenen Shqiptare, sakrificat e saj per familjen, tolerancen dhe atehere kur nuk duhet, dhembshurine, por kur vjen puna te zgjedhin fajtorin, gjithmone do shihet me dyshim femra.
    Rrifet gruaja nga burri, thone epo dicka ka bere ajo qe e rref ai. Me siguri ja ka sjell ne maje te hundes, e blahblahblah. Edhe pse jetojme mes njerezve abuzive, prape nuk e pranojme.
    Abuzohet femija, perseri e ka fajin gruaja dhe femijet qe shpifin.
    Kur do tu hapen syte Shqiptareve? Boll qendruat ne denial.
    Ka mostra te tille mes nesh fatkeqesisht, dhe eshte pikerisht opinioni Shqiptar qe i ''mbron'', i ndihmon te vazhdojne pa frike se do gjykohen dhunen dhe abuzimin ndaj femres.

perkundrazi ..populli shqiptare tmerrohet nga te tilla gjera...dhe nuk i mbron monstra te tilla...kam pase nje njeri ne burg per vrasje...me tregonte se hajdutet dhe perdhunuesit mbaheshin ne dhoma te veqanta ne burg per ti mbrojtur nga te burgosurit e tjere pasi jua nxinin jeten..sapo ta merrnin vesh te burgosurit per cka je ne burg kersite dajaku dhe poshtrimi...

mua me vjen keq qe i jepni kaq shume rendesi kesaj teme...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    [/COLOR][/I][/B]

mua me vjen keq qe i jepni kaq shume rendesi kesaj teme...
    Sepse jam nene dhe me dhimbsen ata femije qe jane abuzuar. Nuk arrij as ta konceptoj dot jo me shume. Vetem ne nje rast te tille nuk besoj se do i kurseja plumbat per te zhdukur nje kafshe si ai.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ky duhet shkrire me acid.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •