Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se kuptova pyetjen. Ca ju kemi bere ne shqiptaret juve?
    me fal po une nuk te kuptova ti?? cfar na kane bere te tjeret neve shqiptareve qe ti ua ha *****...

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    me fal po une nuk te kuptova ti?? cfar na kane bere te tjeret neve shqiptareve qe ti ua ha *****...
    Edhe nje here po deshe, shkruaje tamam fjalen se po del me *** dhe nuk e kuptoj. Gjithashtu mos shkruaj ne emer te shqiptareve, flasim vete, nuk kemi nevoje per zedhenes te huaj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Edhe nje here po deshe, shkruaje tamam fjalen se po del me *** dhe nuk e kuptoj. Gjithashtu mos shkruaj ne emer te shqiptareve, flasim vete, nuk kemi nevoje per zedhenes te huaj.
    e shkruaj me shkronja por fatkeqesisht LIRIA DHE SHPREHJA E LIRE E MENDIMIT DHE FJALES e ben te veten , kjo nuk ka ndodhe edhe ne komunizem,

mire e the nuk duhet te flasish ne emrin e shqiptareve sepse nuk je i tille ,por kete me pare thuaja vetes dhe jo neve shqiptareve.

ky eshte forum e jo kryeministri apo ministri e parti politike ,ketu nuk ka zedhenes ,cdo kush ka te drejte te shkruaje ate qe mendon , por te mundohesh tias kufizosh te tjetrit e din cfar dtth

e shkruaj me shkronja por fatkeqesisht LIRIA DHE SHPREHJA E LIRE E MENDIMIT DHE FJALES e ben te veten , kjo nuk ka ndodhe edhe ne komunizem,

mire e the nuk duhet te flasish ne emrin e shqiptareve sepse nuk je i tille ,por kete me pare thuaja vetes dhe jo neve shqiptareve.

ky eshte forum e jo kryeministri apo ministri e parti politike ,ketu nuk ka zedhenes ,cdo kush ka te drejte te shkruaje ate qe mendon , por te mundohesh tias kufizosh te tjetrit e din cfar dtth
    Mbase e shkruan gabim, meqe ke probleme me shqipen. Ka shume fjale qe nese i shkruan gabim dalin me ***.

Une nuk hiqem si zedhenes i Agfaniastanit, keshtu qe edhe ti nuk duhet te hiqesh si zedhenes i shqiptareve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Mbase e shkruan gabim, meqe ke probleme me shqipen. Ka shume fjale qe nese i shkruan gabim dalin me ***.

Une nuk hiqem si zedhenes i Agfaniastanit, keshtu qe edhe ti nuk duhet te hiqesh si zedhenes i shqiptareve.
    si duket o ti ke problem me shqipen o e kupton dhe ste vjen mire ate qe them une. ata fjale qe te dalin me **** e ke bakshish nga moderatori.

po kush u hoq si zedhenes i afganistanit ?? apo i USA dhe IZRAELIT??

si duket o ti ke problem me shqipen o e kupton dhe ste vjen mire ate qe them une. ata fjale qe te dalin me **** e ke bakshish nga moderatori.

po kush u hoq si zedhenes i afganistanit ?? apo i USA dhe IZRAELIT??
    Fjalia fillon me shkronje te madhe ne gjuhen shqipe.

Sigurisht qe nuk me vjen mire kur nje i huaj flet ne emer te shqiptareve.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Duket tek tema qe ata anetaret besimtare te quajtur si paqesor dhe kunder terrorit/dhunes na mungojn ne ket teme te na pershkruajn te verteten sic na bejn me Izraelin.
    Tek temat anti-Izrael/Amerike, i ke kudo si pordha neper breke
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    [QUOTE=Qyfyre;2757767]Fjalia fillon me shkronje te madhe ne gjuhen shqipe.

Sigurisht qe nuk me vjen mire kur nje i huaj flet ne emer te shqiptareve.[/QUOTE\\\

nuk jemi ne hartim me shkrim nga gj.shqipe,jemi ne forum ,pastaj nuk ka rendesi se si shkruaj me rendesi eshte qe ti kupton. si duket ti edhe bisedat me goje i fillon me shkronja te medhaja

nuk jemi ne hartim me shkrim nga gj.shqipe,jemi ne forum ,pastaj nuk ka rendesi se si shkruaj me rendesi eshte qe ti kupton. si duket ti edhe bisedat me goje i fillon me shkronja te medhaja
    Ke te drejte. Eshte arritje qe te mesosh nje gjuhe te huaj, aq sa te kuptohesh nga vendasit. Mjafton, nuk ka nevoje ta mesosh perfekt.

Mos u kapni me xhihadistat ketu, vec benju gati kur te cojne koken. Keta felliqsira jane magjype nga Egjipti dhe tani e tregojne fytyren. S'ka Shqiptar qe veshet si gabel, qe marton vajzen e axhes, qe s'pin, qe s'degjon kenge. Keta magjypte duhet derguar ne vendin e tyre edhe shpejt.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •