Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga abdulazizi Lexo Postimin
    keta se pari nuk jan musliman dhe as xhami nuk eshte kjo por eshte nje tempull i nje sekti, bile bile keta ne kushtetuten e pakistanit nuk shkruhen se jan musliman pastaj ky grup eshte ne luft te hapur ndaj muslimanve dhe kjo eshte hakmarrje ndaj asaj qe i kan bere keta muslimanve. shum servila te mediave te huja jeni bere qka te te servojn ata ju besoni
    Kush te tha ty qe keta nuk jane musliman?, keta jane nder sekti me i madh Musliman dhe jane te perhapur shume shtete dhe llogariten rreth 200 milion te tille.

Pastaj me qene qe nuk qenkan musliman simbas teje, duhej te vriteshin ata?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 30-05-2010 më 20:45

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Kush te tha ty qe keta nuk jane musliman?, keta jane nder sekti me i madh Musliman dhe jane te perhapur shume shtete dhe llogariten rreth 200 milion te tille.

Pastaj me qene qe nuk qenkan musliman simbas teje, duhej te vriteshin ata?
    Po sigurisht! Ai që nuk është musliman , atij duhet me ja fut një bume (bomb) në gojë edhe me ja plas gojën.

Qishtu thojn këta shpitaro-arabët e forumit.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Jo kete e kane bere agjente te Mossadit dhe CIA-s... edhe keta po marrin pjese ne xhihad, budallenje, pse mirreni me ta, ma shum po ua ze per te madhe juve se ketyre talibaneve qe e kane mbushur me fyerje e urrejtje edhe kete forum, fatkeqesisht.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Po qfar te besh keshtu e ka jeta ata luftojn me arme e Shqiptaret me fjale.
    Ska faj qe thote nje daja im ne Shqiptaret per te huajt jemi aq te urt saqe lejuam te na ndajn ne tre fe,e per njeri tjetrin jemi dushmana.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Citim Postuar më parë nga abdulazizi Lexo Postimin
    keta se pari nuk jan musliman dhe as xhami nuk eshte kjo por eshte nje tempull i nje sekti, bile bile keta ne kushtetuten e pakistanit nuk shkruhen se jan musliman pastaj ky grup eshte ne luft te hapur ndaj muslimanve dhe kjo eshte hakmarrje ndaj asaj qe i kan bere keta muslimanve. shum servila te mediave te huja jeni bere qka te te servojn ata ju besoni
    Domethene, meqe nuk qenkan myslimane, s'ka problem qe i kane vrare. Mire ua kane bere?

Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Po qfar te besh keshtu e ka jeta ata luftojn me arme e Shqiptaret me fjale.
    Ska faj qe thote nje daja im ne Shqiptaret per te huajt jemi aq te urt saqe lejuam te na ndajn ne tre fe,e per njeri tjetrin jemi dushmana.
    Per ke te luftojme me arme ne? Per Pakistanin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Shpresoj qe asnje Shqiptar nuk del nder sulmuesit, tani si dihet sepse po e 'mbrojme fene tone te paster' pak si shpesh.
    shqiptaretse kan zakon keshtu te vrasin ,ata kanemenyra tjera, likuidime ne plazh, para pushesve, vrasje te gjykatesve,vrasje te studenteve dhe ikje . kete ka shqiptari

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    shqiptaretse kan zakon keshtu te vrasin ,ata kanemenyra tjera, likuidime ne plazh, para pushesve, vrasje te gjykatesve,vrasje te studenteve dhe ikje . kete ka shqiptari
    Ate kemi zakon. Kemi dhe prostitucionin, drogen etj. Kurse ju keni zakonet tuaja. Secili sipas qefit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ate kemi zakon. Kemi dhe prostitucionin, drogen etj. Kurse ju keni zakonet tuaja. Secili sipas qefit.
    po de e atehere perse ua han ***** te tjereve kur vet je me i keq se ata,

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    po de e atehere perse ua han ***** te tjereve kur vet je me i keq se ata,
    Se kuptova pyetjen. Ca ju kemi bere ne shqiptaret juve?

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •