Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar Maska e gjermanja
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    larg nga ty
    Postime
    2

nje barcalete dhe nga une

Pershendetje te tereve!ja me ne fund u mendova dhe une t'ju kenaq me nganje barcalete.Jam ca e re ne kete forum po nejse,nuk besoj te kete rendesi kjo,apo jo?e rendesishme eshte t'ju pelqejneOk!ja po e mar dhe une mundimin e t'ju tregoj tani

Ishin nje here nje burre dhe nje grua.Pas shume mundimesh e perpjekjesh,gruaja ngelet shtatezane dhe lind djale.Po halli ishte se femija qe na lindi kishte nje problem(te pakten keshtu e quanin prinderit e tij,problem) Babai i femijes ishte i zi,ndersa e ema ishte bjonde.Na shkojn eprinderit bashke me femijen tek doktori dhe i thone:
    -Zoti doktor,kemi nje problem me femijen.
    -Po-thote doktori-kush ehste problemi juaj?
    -Po ja-thote babai-neve jemi njeri i zi dhe tjetra bjonde ndersa femija na ka dale i kuq.Kush eshte problemi?
    Ja t'ju pyes une juve,ju e dini se ku ishte difekti?E di e di se ku do t'ju shkoje mendja te tereve,po c do qe nuk eshte ashtu se dhe une si ju mendova ne fillim dhe ju jap te drejte Ja se tani do t'ju them arsyen e vertete qe i tha dhe doktori
    -Shikoni-thote doktori-juve beni shpesh sex?(na falni per kete fjale e )
    -Jo-thote burri-vetem kur nisem kete femije.
    -E po atehere-thote doktori-femija juaj ka dale i kuq nga ndryshku

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    une mendovs se kishte heqe te zite e ullirit me dale..e qe skuqe nga sikleti!

i/e regjistruar Maska e Artan Hasa
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    5
    Ishte nje vajze e cila ishte edukuar ta urrente seksin.NJe djale te cilit i pikonte ne zemer kjo vajze sepse ishte shume ebukur po
    mundohej si tja blinte mendjn.Mer gomarin i pret bishtin e ngarkon me dru dhe kalon nga shtepia e vajzes dhe beri gjoja sikur se pa vajzen dhe i flet gomarit;ec gomar ec gomar ti pa
    bisht dhe une pa k*r.E degjon vajza kete dhe mendon oh ky eshte burre per mua.Nje dite prej ditesh martohen keta dhe kur vjene koha te shkojne ne shtrat vajza shikon se ai e kishte ate mikun.Oh i thote djali seshte i imi,ia mora dajes me qera.Nejse
    bejne seks keta dhe vajzes i pelqeu dhe i thote djalit;pse nuke
    ia ble per fare dajes ti.
    a h

i/e regjistruar Maska e San_Valentino
    Anėtarėsuar
    21-06-2002
    Vendndodhja
    pertoj te shkruaj
    Postime
    48
    une thashe se femija doli i kuq nga nevriku pasi dhe kur e jeme ka qene shtatzane ndoshta ndjente nje si ēekic qe ta qellonte vazhdimisht ne koke dhe pikerisht dufin e akumuluar per kaq muaj desh te shante kur pa ate qe qe e qellonte ne koke ore e pa ore dhe nuk i dilnn fjalet dhe prandaj ngeli i kuq
    pertoj te shkruaj

i/e regjistruar Maska e yllka
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    9
    aha ju te gjithe talleni me bebin opo burrin e gruan po asnjeri nga ju se di se cfare ka hequr ai per te dale le e jema me me respekt ju lutemi
    yllka

Tema tė Ngjashme

1. Barcalete ne Rusisht!!!
    Nga mad nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-07-2009, 22:11
  2. Humor nga Davius
    Nga Davius nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 247
    Postimi i Fundit: 27-12-2006, 13:26
  3. Barcaleta per te gjithe!!!
    Nga theodora* nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 255
    Postimi i Fundit: 16-12-2005, 15:22
  4. Barsaletat e Nastradinit !!!
    Nga Estella nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 17:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •