23.30 moj shoqe ku e ke burriiiiin?
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 23.30 moj shoqe ku e ke burriiiiin? nuk e di o shok. Jam ne pune akoma. Atij i kam dhene liri. kaq heret fle ti ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar mė parė nga PINK nuk e di o shok. Jam ne pune akoma. Atij i kam dhene liri. kaq heret fle ti ? epo i vogel jam dua te rritem. ke bere ashtujshe sot?
Postuar mė parė nga 2043 23.30 moj shoqe ku e ke burriiiiin? tu gjujt. A je nanje dashnor i mir?
Postuar mė parė nga Plot tu gjujt. A je nanje dashnor i mir? shume e mire. c'a ke bo per darke/dreke sot ?
Postuar mė parė nga PINK shume e mire. c'a ke bo per darke/dreke sot ? sallat jishile, na cmeni forma, plazhi mas dere. a i dajme burrat e lujme filmin "telma dhe luiza"?
Postuar mė parė nga Plot sallat jishile, na cmeni forma, plazhi mas dere. a i dajme burrat e lujme filmin "telma dhe luiza"? i ndajme mi, po ate pjesen ne fund, sikur ta nderrojme nje cik. Sma mban me u hedh aq lart. Hidhemi ne uje me mire.
Postuar mė parė nga PINK i ndajme mi, po ate pjesen ne fund, sikur ta nderrojme nje cik. Sma mban me u hedh aq lart. Hidhemi ne uje me mire. ama mos ma dridh ti me at brad pitin nhotel se ta mor shpyrtin masanej. se un jom mo e shemtute, ajo qetra osh si lazime megjithemen. kur do vish t'hudhemi?
Postuar mė parė nga Plot ama mos ma dridh ti me at brad pitin nhotel se ta mor shpyrtin masanej. se un jom mo e shemtute, ajo qetra osh si lazime megjithemen. kur do vish t'hudhemi? a di not ti ? se une pa kamardare nuk jump. ta dish. t'du shume, po kam frike. A di not o Plot ?
hidhu se ska thelle te te pres?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt