Ki durim dhe shikoje kete video qe eshte transmetuar ne gjith mediat boterore per kete skandal.
Shikoje deri ne fund si qellojn edhe mbi femijet
WIKILEAK PRESENTS AIR STRIKE IN IRAQ KILLING REPORTER AND WOUDING CHILDREN.
Ki durim dhe shikoje kete video qe eshte transmetuar ne gjith mediat boterore per kete skandal.
Shikoje deri ne fund si qellojn edhe mbi femijet
WIKILEAK PRESENTS AIR STRIKE IN IRAQ KILLING REPORTER AND WOUDING CHILDREN.
Revolution 1848
LoL...
Pse sniperat pret ti shikosh ne video ti? Kur te arrish ta shofesh...eshte gjeja e fundit qe shikon.
Ta kuptoj une... ti po thua qe po i gjuajne kot minareve per qejf? Sepse titulli i videove thone "hide out" per snajper... kujt ti besoj une? Ty apo ushtrise ne kete rast?
Po kete video e kam pare.
E ka postuar nje tjeter ne nje teme tjeter perpara teje... edhe e kam shprehur mendimin tim aty.
Kam thene qe kush e ka bere meriton te vdese. Te ekzekutohet.
Po ka me mijera video te tjera si kjo... ku ka njerez te armatosur e te rrezikshem.
Sic e thashe... lufte!
Ose si kjo... lol
F-I Serjozisht ....!! A mendon vertet se kan sjell paqe ne irak dhe afganistan me sjelljen e tyre c'njerzore
http://www.youtube.com/watch?v=Z57QrKeLvgw
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EuroStar1 : 28-05-2010 mė 06:41
Revolution 1848
Afganistani ishte bere i padurueshem...
Jetojme ne vitet 2000 edhe duhet kuptuar qe ka ikur koha e diktaturave idiote.
Ata i detyronin njerezit te visheshin e silleshin si donin talebanet... jo njerezit.
Edhe marrosjet arriten kulmin me mbylljen e shkollave etj etj...
Fakti eshte qe tani, ka njerez qe ndihen me te lire te bejne ate qe donin... regjimi taliban ishte nje idiotesi... ti nuk do te jetoje 24 ore ne nje vend te tille.
Per mua moren ate qe meritonin...
Sa per a beri mire apo keq... amerika vepron me interesa.
Nuk i plasi shume as per afganistanin as per irakun kjo dihet. As per popujt e atyre vendeve. As per shqiperine e as per kosoven.
I ndihmon se ashtu e duan interesat.
Une ve bast se nese ndodh nje 11 shtator tjeter ne USA, states do perdorin arsenal berthamor.
Eshte bindja ime personale... te shpresojme qe jo.
Nuk ju pergjigje pyetjes time "A mendon vertet se kan sjell paqe ne irak dhe afganistan" Apo kan sjell nje situat jashtzakonisht te frikshme dhe terrorizues per popullsin. Sepse ata pritnin te cliroheshin nga diktatura dhe jo ti vinte nje diktatur tjeter edhe me e keqe, me ushtar kriminele qe bejn cfar ju do qefi atje pa asnje lloj rregulli dhe disipline
Revolution 1848
Lufta nė Irak eshte deshtim total.
Sadami ishte armik me Osamen, dhe s'kishin te benin me 11 shtatorin.
Faktet u fallsifikuan nga amerika, dhe ne kryeveti mori vendimin qe ta sulmon irakun pa pelqimin e keshillit te sigurimit.
Dhe ja ku jan sot.
Ndoshta nuk e kuptove pergjigjen.
Me duhet te sqarosh cfare nenkupton ti me paqe.
E quan paqe regjimin taliban? Apo regjimin e Sadamit?
Fjala paqruajtes, nuk i referohet trupave qe nderhyne fillimisht. I referohet trupave qe pasi u vendosen qeverite e reja akoma te brishta ne keto vende, garantojne rendin dhe paprekshemrine e ketyre qeverive sa te jene te afta te qeverisin vete.
Nese keta vrasin talebane apo rebele irakene, une nuk e konsideroj si shkaterrim te islamit. Perkundrazi... do thoja pastrim.
Personalisht kam pasur pervoje te hidhur me ushtaret "paqeruajtes".
Te gjithe jane drogirasha.
Krijoni Kontakt