Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    I paharruar qoftë kujtimi i tij, lavdi përjetë grevistëve të urisë, rrofshin fjalimet e Takut...[
    Sidomos ato fjalimet e takut kane per te na munguar shume............
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 28-05-2010 më 16:54

Ndrysho Firmën

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    a e di ndonjeri se ku jane derguar ato pevetjet shtese te komisionerit te Bashkimit Europian, qeverise "sime" apo selise roze ... apo takut, nardit ...

veçse mos u pergjigjni me gjuhe-qeneri, sepse jemi me vikend ...

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Nuk eshte se jane liberalizuar vizat se akoma radhe neper ambasada mbajne akoma shqiptaret.
    Eshte celur rruga per to dhe kemi dale nga black list e vendeve me potecial te madh emigrimi.
    Europa kerkon krahas disa kushte teknike te paplotesuara nga shteti edhe stabilitet poltik dhe zgjidhjen adekuate te krizes.
    Eshte per tu pershendetur si celje rruge po luga per shqiptarin e thjeshte eshte bosh akoma, thjesht politika e ndyre kerkon se kush te fitoje kapital politik nga kjo celje rruge.
    Ja shikoni llapaqenet e pushtetit si krekosen me medaljet qe bota ja jep popullit
    Albania Uber Alles

Bruksel: BE aprovon liberalizimin e vizave me Shqipërinë dhe Bosnjen

Urime, urime, urime, urime. Sineqrisht m'u bë qejfi që u bë liberalizimi i vizave.Tani edhe po ndjehem keq që në një shkrim timin isha shprehur duke i besuar thënies së një politikani se liberalizimi do të bëhet tek më 2020.
    Kërkoj të falur.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    hallall! tani ta terheqim aplikimin per ne BE se nuk ka cna duhet me Europa: levizjen e lire dhe tregtine e lire e kemi. te tjrat ti mbajne per vete komunistet e vegjel.

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    [SIZE="4"]
    Kërkoj të falur.
    Me pelqen sinqeriteti yt, por nuk me pelqen naiviteti.

Edhe shume here ke per te kerkuar falje !

Prit ku e ke.

Pershendetje !
    Ndrysho Firmën

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    kjo eshte nje tjeter fitorje e qeverise "sime", qysh heret ne vitin 2009 ...

nuk ka gje, me mire vone se kurre ... se mos ka ngelur ndonje vend tjeter pa viza dhe ta marrim per shembull qe ia kemi kaluar ne kontinentin euro-afro-aziatik ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    kjo eshte nje tjeter fitorje e qeverise "sime", qysh heret ne vitin 2009 ...

nuk ka gje, me mire vone se kurre ... se mos ka ngelur ndonje vend tjeter pa viza dhe ta marrim per shembull qe ia kemi kaluar ne kontinentin euro-afro-aziatik ...

8 vite udheheqje e komunistav e shenderrun Shqiperin vend t'krimit t'droges e te prostitucionit!
    4 vite iu deshen Qeveris Bersiha qe t'i crrenjos kto banda nga vendi dhe ti dergon ne biruc..fale kesaj pune sot Shqiperia po fiton liberalizimin e vizave!

Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Me pelqen sinqeriteti yt, por nuk me pelqen naiviteti.

Edhe shume here ke per te kerkuar falje !

Prit ku e ke.

Pershendetje !
    Përshëndetje explorer.
    e po të gjithë të sinqertët janë një çikë edhe naivë, sepse i besojnë cdo gjëje të thënë pa u verifikuar. Naiviteti dhe dashuria për shqipërinë bëri që ta besoj edhe këtë të fundit.
    Kam edhe një pyetje naive: sa interesant do të ishte të dinim cili është shqiptari i parë që doli jashtë Shqipërisë pas liberalizimit?

respekt,
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •