Sidomos ato fjalimet e takut kane per te na munguar shume............I paharruar qoftë kujtimi i tij, lavdi përjetë grevistëve të urisë, rrofshin fjalimet e Takut...[
Sidomos ato fjalimet e takut kane per te na munguar shume............I paharruar qoftë kujtimi i tij, lavdi përjetë grevistëve të urisë, rrofshin fjalimet e Takut...[
Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 28-05-2010 më 16:54
a e di ndonjeri se ku jane derguar ato pevetjet shtese te komisionerit te Bashkimit Europian, qeverise "sime" apo selise roze ... apo takut, nardit ...
veçse mos u pergjigjni me gjuhe-qeneri, sepse jemi me vikend ...
Nuk eshte se jane liberalizuar vizat se akoma radhe neper ambasada mbajne akoma shqiptaret.
Eshte celur rruga per to dhe kemi dale nga black list e vendeve me potecial te madh emigrimi.
Europa kerkon krahas disa kushte teknike te paplotesuara nga shteti edhe stabilitet poltik dhe zgjidhjen adekuate te krizes.
Eshte per tu pershendetur si celje rruge po luga per shqiptarin e thjeshte eshte bosh akoma, thjesht politika e ndyre kerkon se kush te fitoje kapital politik nga kjo celje rruge.
Ja shikoni llapaqenet e pushtetit si krekosen me medaljet qe bota ja jep popullit
Albania Uber Alles
Urime, urime, urime, urime. Sineqrisht m'u bë qejfi që u bë liberalizimi i vizave.Tani edhe po ndjehem keq që në një shkrim timin isha shprehur duke i besuar thënies së një politikani se liberalizimi do të bëhet tek më 2020.
Kërkoj të falur.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
hallall! tani ta terheqim aplikimin per ne BE se nuk ka cna duhet me Europa: levizjen e lire dhe tregtine e lire e kemi. te tjrat ti mbajne per vete komunistet e vegjel.
kjo eshte nje tjeter fitorje e qeverise "sime", qysh heret ne vitin 2009 ...
nuk ka gje, me mire vone se kurre ... se mos ka ngelur ndonje vend tjeter pa viza dhe ta marrim per shembull qe ia kemi kaluar ne kontinentin euro-afro-aziatik ...
Përshëndetje explorer.
e po të gjithë të sinqertët janë një çikë edhe naivë, sepse i besojnë cdo gjëje të thënë pa u verifikuar. Naiviteti dhe dashuria për shqipërinë bëri që ta besoj edhe këtë të fundit.
Kam edhe një pyetje naive: sa interesant do të ishte të dinim cili është shqiptari i parë që doli jashtë Shqipërisë pas liberalizimit?
respekt,
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Krijoni Kontakt