Close

Rezultati i Sondazhit: Profili Islamik i Shqiperise, do ta pengoje apo ndihmoje integrimin e saj ne BE?

Votues
100. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do ta ndihmoje integrimin e vendit ne BE!

38 38.00%
  • Do ta pengoje integrimin e vendit ne BE!

62 62.00%
Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 229
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Dhe ēka dmth nqs ke votuar ti??
    Je musliman???
    Edhe une kam votuar opsionin e dyte dhe jam mysliman sic eshte shumica e shqiptareve,nga i dallove jomyslimanet kshu ti???????
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

[QUOTE=Suhejbi;2734388]
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin

Po ti ku bazohesh se je musliman???
    Pa vajtur asnje here ne xhami thu se je musliman??
    Qe te jesh musliman , u dashka te votosh opsionin e pare ? ti nuk je ne vete, ta thash nje here , kete vendim e merr bota e krishter dhe jo vendet Islame, po behu me realist dhe mos u bei kokfort
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Asnjėri nga tė 8-tė qė kanė votuar opsionin e parė nuk ėshtė nga Shqipėria. That's weird lol. Si ka mundėsi bre?
    Deri tek kryeministri shkon ky varg zinxhiror lol

Votoni kosovare dhe shqipe nga Maqedonia ne kete sondazh, per inat te Greqise (dhe filogrekeve)

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mua sa here me pyesin kur bie fjala per fene keto amerikanet lol , them ska muslims ne shqiperi. Ju kane rrejt.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    [QUOTE=EuroStar1;2734392]
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin

Qe te jesh musliman , u dashka te votosh opsionin e pare ? ti nuk je ne vete, ta thash nje here , kete vendim e merr bota e krishter dhe jo vendet Islame, po behu me realist dhe mos u bei kokfort

Jo nuk tash ashtu.
    Po cka i pengon dhe cka i ndihmon nese do te integrohej ne Eu ??
    Burri 1 X flet !

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    [QUOTE=Suhejbi;2734388]
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin

Po ti ku bazohesh se je musliman???
    Pa vajtur asnje here ne xhami thu se je musliman??
    Nga bazohem the ?????????????????? tere fisi im mysliman eshte dhe kane shku ne xhami dhe jane besimatre,prinderit e mi dhe une nuk jemi besimtare,e ca pastaj?? kjo nuk do te thote qe nuk jam mysliman?????
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    E ke harruar si alternativė Force-Intruder, qė nuk ndikon fare, as pozitivisht dhe as negativisht. Shqipėria nuk ėshtė njė Turqi, qė tė ketė njė peshė tė konsiderueshme nė arenėn ndėrkombėtare e cilėsuar si njė 'profil islamik', por njė shtet, qė sė bashku me Bosnje Hercegovinėn, janė tė pa pėrfillshme nė ēdo aspekt. Kėshtu qė paranoja tė tilla, me njė vend tė presupozuar me shumicė muslimane, i cili has pengesa nė rrugėn drejt integrimit, pėr shkak tė identitetit tė tij fetar, janė anakroniste. Ka tė bėjė thjesht me plotėsimin e standarteve tė kėrkuara.
    relata refero

[QUOTE=Suhejbi;2734398]
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin

Jo nuk tash ashtu.
    Po cka i pengon dhe cka i ndihmon nese do te integrohej ne Eu ??
    Pyet ato dhe jo mua. Une prandaj e shkrujta qe ne pergjigjen e pare, po si duket nuk e paske lexuar, thash qe : Nese nuk ka qen penges per turqin, nuk do jet as per ne
    Revolution 1848

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Atehere hapi syte dhe LEXO!

Sa per ate pjesen tjeter te pacavures as po denjoj te humb kohen se nuk ja vlen. Ironikun beje me ndonje tjeter dhe jo me mua dhe boll nderhyre vend e pa vend duke bere interesantin.

P.S. Ishte pyetje retorike dhe nuk kishte nevoje per germat e tua te arta.
    Duket se sja paske idene se cdo te thote "detyrim"...

Nejse, ironikun?? Me fal (ose jo) e bere ti e para.. apo prisje vetem te tundja koken per te te pohuar? Nuk e di se cpate qe kalove ne krize, por te lutem, jo kaq vrullshem aman, se kam edhe zemren e dobet. Pastaj, interesantin une se bej ne forum, si shume te tjere, jo per gje, por duhet ta kesh bere edhe vete me pare qe imagjinon se cfare jam une duke bere.

Ps: seshte e nevojshme te kercesh si pul sa here nje person ska te njejtin mendim me ty.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    [QUOTE=Geri Tr;2734400]
    Citim Postuar mė parė nga Geriii Lexo Postimin
    Nga bazohem the ?????????????????? tere fisi im mysliman eshte dhe kane shku ne xhami dhe jane besimatre,prinderit e mi dhe une nuk jemi besimtare,e ca pastaj?? kjo nuk do te thote qe nuk jam mysliman?????

Musliman je .

As nuk i pengon as nuk i ndihmon asgje hiq, nuk di pse eshte hapur kjo teme cka dojn keta ateistat mos valle ta largojn fene islame nga trojet shqiptare se keta mire e dine se as nuk i ndihmon por as nuk i pengon asgje per integrimin ne Eu teme palidhje.
    Burri 1 X flet !

Faqja 7 prej 23 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •