Close

Rezultati i Sondazhit: Profili Islamik i Shqiperise, do ta pengoje apo ndihmoje integrimin e saj ne BE?

Votues
100. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do ta ndihmoje integrimin e vendit ne BE!

38 38.00%
  • Do ta pengoje integrimin e vendit ne BE!

62 62.00%
Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 229
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Per te gjithe ata qe kane votuar : E NDIHMON!

Keni folur shume, por asgje qe ka te beje me ate per te cilen keni votuar.

Ne c'menyre e ndihmon profili islamik Shqiperine te hyje ne Europe, dhe ke shembull mund te jepni?

Ka ndonjeri ndonje pergjigje te thjeshte per nje pyetje te thjeshte si kjo?
    Une s'kam votuar fare se qe pas 28 qershorit te vitit te kaluar,votimi me eshte kthyer ne fobi,por mendoj se e kam nje pergjigje per pyetjen ne fjale,madje me teper se pergjigje eshte nje sugjerim.Do lutesha,nese dikush nga ju ka njohje me diplomatet europiane qe meren me kete punen e vizave tona,t'ua conte ne vesh kete ide sepse eshte gjeniale..do t'i ndihmonte ata edhe ne..
    Eshte fare e thjeshte;duke qene se ne jemi nje vend me nje profil islamik siperfaqesor,islamofobeve europiane nuk iu kanoset asnje lloj rreziku.Duke na pranuar ne ne gjirin e tyre,ata i tregojne botes islame se nuk kane asnje lloj paragjykimi kundrejt islamizmit.Ne kete menyre,ne do te fitonim vizat,ndersa ata do te fitonin "fytyren" pra statusin tashme te perbaltur te nje bashkesie e cila ka ne themelet e saj demokracine,barazine dhe humanizmin...

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Eh c'na gjeti. S'ke faj ne fakt, e shoh qe te paska ardhur vetja ne qejf. Ndonje gje rreth temes ke apo do vazhdosh te besh interesantin?

Sa per ate pulen, me mire nuk po ta jap ate pergjigjen qe meriton se nuk ma lejon as edukata dhe as kultura.

Shko bej nani nani ne ignore cufo se si shume ta zgjata.

Hajt shnet
    Shpresoj ta lexosh, por mos e humb toruan kot. Une po te them edhe i here, se bej interesantin forumeve. Dhe nga e pe ti qe isha nqef sot. Booo sa shume e percjell edhe une :`)

Pergjigjen rreth temes une e kam dhene pak para teje, por ishe shume e zene me kthimin e pergjigjes per ta vene re

Ndoshta eshte metoda e loserve ajo ignore, por per mendimin tim, eshte akoma me metode loseri ta besh publike

Shendet e para pac ne jete!!
    ta them sinqerisht ket te fundit

dreqin, duket sikur i thua gudbaj dikujt kshu
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po pse ti kujton se kemi gjendje ekonomike dhe kulturore me te mire se turqia ? shum vende qe jan ne europe nuk e kan nivelin e turqis, ama jan ne europ, po turqia ?
    problemi i turqis eshte tjeter sen mirpo do vij koha kur turqin do e lusin te hyj ne be mirpo ather do jet von dhe ajo sdo pranoj sepse sot turqia eshte nje nder shtetet me me ndikim ne bot turqia eshte drejt rrugtimit te behet superfuqi sepse me kete politik te drejt qe eshte duke bera se shpejti ndoshta do e udhheq edhe boten
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Jo vetem boten por edhe me tej.......!!
    Revolution 1848

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga RUDIGER Lexo Postimin
    ximi, thuaj te drejten ftyra jote esht ajo ne avatar
    eshte i zgjuar Ximi,ve foton e tij per te gjuajtur femra ne forum
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Hėnor_ Lexo Postimin
    E ke harruar si alternativė Force-Intruder, qė nuk ndikon fare, as pozitivisht dhe as negativisht.
    Jo nuk e kam harruar. Po ne sondazhet qe hap, evitoj keto opsionet: "nuk kam asnje mendim", "nuk e di", "as e mire as e keqe", "nuk ndikon fare" apo te ngjashme.
    Per arsyen sepse keto mendime "abstenuese" jane thjesht nje rrugedalje, te cilat mundesojne te evitohet pergjigjia qe ose nuk kane guximin, ose nuk duan ta thone.

Citim Postuar mė parė nga Hėnor_ Lexo Postimin
    Kėshtu qė paranoja tė tilla, me njė vend tė presupozuar me shumicė muslimane, i cili has pengesa nė rrugėn drejt integrimit, pėr shkak tė identitetit tė tij fetar, janė anakroniste. Ka tė bėjė thjesht me plotėsimin e standarteve tė kėrkuara.
    Sipas mendimit tend, meqense pesha e Shqiperise eshte e paperfillshme, atehere Europa mund ta pranoje qe neser. Apo jo? Cili eshte problemi dhe perse nuk e ben?
    Sa ka gjithe e gjithe popullsi Shqiperia, aq gjen emigrante Romune rrugeve te Italise... e drejte?

Nga ana tjeter cfare standardesh pretendon te plotesoje Shqiperia, te cilat nuk i ka plotesuar Turqia qe 10 vjet me pare? Dhe perseri eshte jashte.

Pra : Ne gjithe e gjithe jemi te vegjel sa nje metropol i Europes. Impakti yni mbi BE do te ishte minimal, krahasuar me pranimin e disa shteteve te tjera ballkanike.
    Mund te na pranojne pa e zgjatur shume qe neser.
    Ahhh... prit. U dashkan edhe standarde?

E verteta eshte qe Turqia qendron jashte sepse eshte shtet musliman dhe pike. Ka qe nga traktati i Romes qe negocion pa sukses me nje histori 50 vjecare denglash europiane nga me te pabesueshmet.

Shkurt per te hyre ne BE, u dashka te jesh i vogel, pa peshe, me standarde, dhe ska problem profili fetar.

Ose nese je i madh, musliman, me standarde, e ke te mohuar karten e klubit kristian.

Ka dicka qe nuk shkon... kjo historia e Turqise eshte pak e hidhur. Edhe ne nuk kemi 50 vjet kohe si Turqia. Ne maksimumi edhe 10 vjet te tjera kemi.

F-I shpresoj qe ta kuptoj kush kete qe ke shkruar, se vertet i ke ra kokes. ke nje reputacion nga une
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga RUDIGER Lexo Postimin
    ximi, thuaj te drejten ftyra jote esht ajo ne avatar

Po ti ke guxim te na tregosh surratin sikur Ximi??
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    eshte i zgjuar Ximi,ve foton e tij per te gjuajtur femra ne forum
    ci do femrat ximi, 72 virgjeresha e presin ne xhenet

...........................................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Po ti ke guxim te na tregosh surratin sikur Ximi??
    jo, s'kam

Faqja 9 prej 23 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •