Iku dhe Anglia,4-1.
Iku dhe Anglia,4-1.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sa eleminim spektakel.
Djemte E Bashkuar Anetar Te Ideve Komuniste
Lindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa del te te shoh suratin hahahahahahaha
Ngushėllime tė gjithėve kėtu e na falni po gabuat qė mbetet tė dytit hahahaha
FORCA DEUTSCHLANDDDDDDDDDDDDd
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Ufuf hajtmo po te jap vetem ty nje pucje
Urime per fitoren e sotme,po ēte bosh kur mbrojtsat Anglez ishin byc fare ,nuk po e permend golin qe nuk ja quajten,se nuk ja vlen te diskutosh ,sepse duket dhe nga rezultati
Urime: )
E mor katunar ja ktu jam,nuk jam nga ato qe meēifem,edhe pse humbasim
Urime katunaro,por do na e mari hakun Argjentina
Urime per gjith tifozat e Gjermanis,perveē Dariusit![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Na humbi Angliaaaaa :s , referi i kishte fajet :P
Mendo dhe Pasurohu
Urime Gjermanise, egzekutim perfekt i kundersulmeve. Anglia ishte skuader me e mire se Gjermania, por ishin shume te lodhur dhe ndoshta kjo beri diferencen.
Mohimi i golit ndikoi ne rrjedhen e lojes por ndikoi dhe cilesia e trajnerit te Anglise, qe nga zgjedhjet ne sulm ashtu dhe ne menyren e lojes. Anglia sulmonte, Gjermania mbrohej, sepse skishte si te ndodhte ndryshe, sepse cdo lojtar anglez eshte shume me superior se gjermanet, por ata paten fatin dhe aftesine, te finalizojne me saktesi absolute cdo rast qe ju erdhi per gol. Nuk mendoj se skuadra gjermane do jete e afte te perballoje klasin e argjentinasve(nese takohen ne cerekfinale), por jam i sigurte qe brezi i lojtareve gjermane eshte i shkelqyer. Do deshiroja ta shija Angline dhe Gjermanine ne gjysemfinale, por ky eshte futbolli. Jam shume i zhgenjyer me Kapelon dhe arbitrimin, vendimet e te cilit ndryshuan komplet rrjedhen e lojes, duke e detyruar Angline te disbalancohej ne mbrojtje ne kerkim te golit, gje qe u shfrytezua mire prej gjermaneve, te cilet duhet ti falen per kete arbitrit.
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Ngushėllime o tė gjorė![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Krijoni Kontakt