Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Veteranët e UÇK-së protestojnë kundër zgjedhjeve serbe

Veteranët e UÇK-së protestojnë kundër zgjedhjeve serbe

Organizatat e dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, më 30 maj, ditën kur do të mbahen zgjedhjet ilegale serbe në veri të Mitrovicës dhe Novoberdë, do të protestojnë në Mitrovicë me moton “Të mbrohet sovraniteti i Kosovës”.

Në një komunikatë të lëshuar nga kryesia e OVL të UÇK-së, njoftohet se në mbledhjen e mbajtur të martën, pas shqyrtimit të situatës politike dhe të sigurisë në Kosovë, kryesia mori vendim të kundërshtoj ashpër mbajtjen e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë.

OVL të UÇK-së e njoftojmë opinionin se më datën 30 maj 2010 në Mitrovicë, organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, organizojnë protestë gjithëpopullore me moto “Të mbrohet sovraniteti i Kosovës”.

Zgjedhjet ilegale serbe për pushtetin lokal organizohen nga Beogradi dhe pritet të mbahen më 30 maj në veri të Mitrovicës dhe Novobërdë. Deri më tani nuk ka pasur asnjë deklaratë zyrtare të përfaqësuesve vendorë apo ndërkombëtarë për ndalimin e mbajtjes së tyre, transmeton KosovaPress.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ashper e paskan denu,po eshte dashte pak ta denoin edhe komandant gjarperin se ai i ka fajet qe hyn shkiet si ne bashqe te tyne

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ashper e paskan denu,po eshte dashte pak ta denoin edhe komandant gjarperin se ai i ka fajet qe hyn shkiet si ne bashqe te tyne
    Ma mole, po a nuk osht detyrë e EULEX-it me mbikqyr veriun a?
    A nuk po dalin fjalt e tona se: "EULEX Made in Serbia" a?!
    Hajt bacit, se kur po ti arreston ushtarët e UÇK-së prej ksajna gjithëçka masanej pritet!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

drenicaku

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    nuk e besoj qe veq gjarperi i ka fajet per ket te gjith jemi fojtor

nese ne ket protest dalim ne mnyr ma masovike qe esht e mundur at,her dote jet shum me mir per ne si komb e jo te bejm kritika veq pse nuk me pelqen si parti

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    prap se prap fjalet e ALBIN KURTIT po dalin uroj qe ne ket protest te dilet sa masovikisht

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    qeveria lejon kryetarin e begradit te hy ne kosove dhe ksaj rradhe genjen se ky shkau kinse paska kerkuar leje nga kosova ahahah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Bravo! Burrat me kapice te bardhe, si dikur!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    qeveria lejon kryetarin e begradit te hy ne kosove dhe ksaj rradhe genjen se ky shkau kinse paska kerkuar leje nga kosova ahahah
    Qeveria dhe qeveritaret kur vjedhin s'kane asnje te drejte morale. Sa pasuni kane vu tash 10 vjet politikant?

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ju ftoj të gjithëve që të Dielen të marrim pjesë në Mitrovicë, personalisht do të shkoj me disa shokë të mi nëse është kysmet dhe ju ftoj edhe juve ngase vetëm në këtë mënyrë ju tregojmë ndërkombëtarëve se nuk pajtohemi me punën e EULEX-it që po e bënë në këtë vend, e që është 100% antishqiptare.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une jam i bindur qe me dasht qeveria neser ua ndalon hyrjen e politikajve serb,por duke qen i korruptuar hashimi nuk guxon me hy ne duel me eulexin.
    Po te ishte qeveria e paster i ka te gjitha mundesit qe te tregohet e vendosur dhe fjala e saj do te kishte respekt,por keshtu siq eshte edhe ne prishtin me ardh koshtunica kush nje fjal nuk ja thot nga qeveria.
    Pse hashimi nuk e dergon nje minister ne luginen e presheves apo ne zveqan psh?
    Eulexi e din mire kush eshte hashimi siq e dim edhe ne shumica por ,njeqeveri e till i konvenon edhe eulexit,dhe ne fund vet eulexi ka me than po ju kur nuk jeni te vendosur per vend te juaj a ne me jau kry te gjitha.Sigurisht qe e drejta eshte ne anen ton sepse po ky euleks e ka njoft kosoven,a e keni par bajram regjepin per gjynah te zotit dul para kamerave e qante,po qfar hamam ministri eshte ai.
    Urgjentisht eshte dashte te thirret seanca e jashtezakonshme e kuvendit te kosoves dhe ti ipet ultimatum eulexit se nese nuk ndalon keto vizita do ti ndaloim vet.
    Pra duhet tregu dhembet,pasi kjo qeveri per dit po na trgon kashe lashe jo jemi keshtu e jo ashtu por e verteta eshte qe kosova eshte ne gjendje te mjerushme

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •