Më poshtë po postoj dëshminë e një Iraniani ish musliman që takoi Jezusin dhe u be i krishter. Shpresoj te merrni mundimin dhe te shihni te dyja pjeset e videos. Është shumë prekëse. Unë nuk arrita t'i mbaj lotët.
Më poshtë po postoj dëshminë e një Iraniani ish musliman që takoi Jezusin dhe u be i krishter. Shpresoj te merrni mundimin dhe te shihni te dyja pjeset e videos. Është shumë prekëse. Unë nuk arrita t'i mbaj lotët.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Interesant, ne temat ku nuk ka perplasje fetare dhe dogmatike, nuk pergjigjet njeri. Ndersa temat e tjera shkojne direkt 4-5 faqe.
Per te qare apo per te qeshur? :P
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 25-05-2010 më 13:06
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Iraniant jan shija dhe mund te bejn cfar te duan, se ate lloj besimi kane
Revolution 1848
Shume deshmi e bukur dhe rrenqethese:
Ajo qe me pelqeu me shume eshte kur Krishti thote: Une mund t'i fal mekatet e tua me lehte se sa ti mund te pish uje!
Po keshtu dhe mesazhi qe ky vella jep per besimtaret muslimane: Ne nuk besojme se Jezusi eshte Biri i Zotit sepse Zoti nje dite vendosi te kishte femije, por sepse Zoti vendosi ta shfaqte Veten e vet ne trup njerezor permes ardhjes ne bote si Jezus Krishti. Po keshtu, ne nuk besojme se Jezusi ishte nje njeri dhe nje dite Ai u be Zot, por se Zoti e shfaqi Veten e Tij permes misherimit si Jezus Krishti.
Perfundimisht mund te them:
A mundej Zoti te behej njeri? -> PO, Ai mundej se eshte Zoti i Plotfuqishem
A donte Zoti te behej njeri?-> PO, Ai donte sepse Ai donte te na zbulohej si miku dhe i afermi yne
A u be Zoti njeri?-> PO, Ai u be. Kjo eshte deshmia qe deperton 2 mijevjecaret e fundit, dhe ky vella ne Krisht eshte nje nder keta deshmitare!
Ndryshuar për herë të fundit nga Matrix : 25-05-2010 më 18:30
Mos na be te qajme,perpara se te shikojm videon.
Po e shoh neser,se prekem shpejt.....
Vetem se kjo video eshte ne anglisht. Do ishte mire te perkthehej ne shqip qe te sherbeje si mesazh dhe per ata qe nuk dijne anglisht
E vertete, Matrix, temat me fakte te qarta nuk kane aspak kundershtime. Kete e tregon edhe kjo ketu http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=124393. Te gjithe ju qe nuk hyni te komuniteti katolik, mund ta lexoni prej ketu.
Ndersa, sa per kthimet, ato duhen respektuar si thirrje individuale dhe vetem per hir e meshire te Krishtit. Provat qe jep ky ish-mysliman per perndjekje tregojne se ai nuk eshte i paguar.
Paqja me ne!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Explorer,
Besoj se ti e di shume mire se tallja me argumentin e tjetrit eshte shenje e paster inferioriteti. Nese nuk ke argumente te vlefshme, atehere heshtja eshte kapak floriri.
Paqja me ty!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Dielli_ime, separi mos i thuaj askujt pa leje fjaline: "Paqja me ty!"
E dyta: Nese u ka mbetur qe per argument te merni disa budalliqe prej youtube-s, ta dini se e keni leshuar veten
shume poshte, bile me poshte se te poshtrit.
Une nuk e di se ke quan ti argument.
Me spjego pak se ku eshte argumenti dhe te garantoj se kam per te kerkuar falje per gabimin e bere.
Me thuaj pra >>>
Ndrysho Firmën
Krijoni Kontakt