Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Sepse shqiptaret e duan bithen sa te pules dhe vezen sa te pates. Jane shume te pakte ata qe blejne Mercedes te rinj, shumica i blen te perdorur me shume kilometra dhe ata qe i rezistojne me shume rrugeve shqiptare jane pikerisht makinat gjermane, me ne krye Mercedes. Po te vesh re, Mercedes me te perhapura ne Shqiperi jane modelet: 240 dhe 250 nafte, pra flasim per prodhime te vitit 88-94(makina 20 vjecare). Jane aq te perhapura, saqe pjeset e kembimit te tyre kushtojne sa nje pakete Marlboro. Nuk mund te blene nje Mercedes te ri, pasi pjesa me e vogel e kembimit kushton sa rroga mesatare ne Shqiperi.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    MERCEDESI asht Limuzin, kurse tjerat jan kere, ke kere te mira dhe te kqija, ne varet se cili reziston dhe ju perlqen mese shumti ,
    Mercedesi nuk krahasohet me kere tjera.

ket e din vetem aj qe i gran mercedesit, e ata qe e kundershtojn, ose nuk din ose kan inat.

hhhhhhhhaaaaaa

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Po jo vetem ne Shqiperi shikoja tabelat

Radio Shoqeria DJ Maska e Piloti
    Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ti patjeter qe ke ngar makina te tipit maserati apo lamborghini qe dole ne kte konkluzion

Nese po flet per luxury cars, kjo ja vlen (Rolls Royce) dhe normalisht te duhet dhe shoferi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    endless mire e ke
    kte mani e kan dhe shqiptaret ktu ne amerike. Tjetri rri ne shtepi me qera dhe me blen benc apo bmw me te fundit (dhe makinen me mujore e paguajn lol)
    kurse te tjeret rin ngasin chevy dhe ford dhe blejn 2-3 shtepi hapin dhe biznes dhe tjetri me bencin eshte akoma duke paguar per makinen dhe duke jetuar ne shtepi me qera. Pse? Qe te mburret lol ehh shqiptari shqiptari..
    Rrusho

Nje here e jeton jeten dhe asgje nuk merr me vete andej nga do te shkosh.

Shijoje jeten sa te kesh mundesi.

Dhe sa per mburrje, makinen e mire e blen per veten tate dhe jo per te tjeter.

Respekte

Anėtarėsuar
    08-09-2002
    Vendndodhja
    Radio Shoqeria
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Krahasoje me Gl jo me ML>JO X-5 po as x6 si afrohet GL.
    Keto GL si kam provuar asnjehere, i kam pare ne rruge dhe nuk duken keq por mua me pelqen me shume X5 (X6 nuk me pelqen nga pamja qe ka nga mbrapa)

Per momentin kam X5 te vitit 2005 dhe eshte shume e mire por kam shume deshire te marr nje X5 te vitit 2008 e larte se jane shume me te mira.

Sa per Mercedezat mua me duken me shume familjara sidomos keto Mercedezat Foristrada, ndersa BMW foristrade kane me teper pamje per moshen e re.

Keshtu mendoj une.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •